- 30 Nisan 2023
- 2.403
- 2.612
- 63
- 32
- Konu Sahibi Zeytin_zey
-
Herkese merhabalar. Arkadaşımda kalıyorum ve bu siteyi kullandığımı söyledim o da kendisi için sizlere bir şey danışmak istediğini söyledi. Bu sevgili arkadaşımı liseden beri tanıyorum çok iyi bir kızdır çok severim. Arkadaşım türkiyede bir çocukla tanıştı yurt dısında yaşayan ve birbirlerinden çok hoşlandılar. Fakat çocugun ülkesine dönmesi gerekti. Gittikten sonra bir kere tatile geldi yine arkadaşımla zaman geçirdiler ve daha sonrasında yanına gidebilmek ve kariyerinde de zaten yurtdısını istediği için sınavlara hazırlanmaya başladı. Ve bunu bu hoslandıgı cocuk da biliyor. Yine tatil ayarlayıp bi 10 15 günlüğüne yine gelecek vakit geçirecekler. Uzaktan da her gün mesajlaşıyorlar arkadaşım ilgili oldugunu konuştuğunu, görüntülü ve sesli iletişimi de kesmediklerini söylüyor. Sadece onun aklına takılan şuymuş, cocuk hiç kalpli emoji atmıyor özel cümleler söylemiyor sevgili gibi davranmıyor ama nerdesin naptın gibi her gün mutlaka yazıyor onun için tatile de gelecek, onu yanına da bekliyor ama kısaca adını koymadılar.bu sefer gelince artık adı konulsun istiyor arkadaşım. 1 seneye yakın sanırım bu arkadaşlık sürüyor. Siz ne düşünüyorsunuz, arkadaşım doğal olarak daha fazlasını istiyor, ve benim şahsi fikrim cocuga beni götür et bile demedi kendi çabalıyor gitmek için hani emeği var. Cocugu önemsiyor ama sanki şimdiye kadar da bazı şeyler belirginleşmeliydi diye düşünüyor. Böyle giderse devam ettirmem olmaz böyle demeye başladı
Herkese merhabalar. Arkadaşımda kalıyorum ve bu siteyi kullandığımı söyledim o da kendisi için sizlere bir şey danışmak istediğini söyledi. Bu sevgili arkadaşımı liseden beri tanıyorum çok iyi bir kızdır çok severim. Arkadaşım türkiyede bir çocukla tanıştı yurt dısında yaşayan ve birbirlerinden çok hoşlandılar. Fakat çocugun ülkesine dönmesi gerekti. Gittikten sonra bir kere tatile geldi yine arkadaşımla zaman geçirdiler ve daha sonrasında yanına gidebilmek ve kariyerinde de zaten yurtdısını istediği için sınavlara hazırlanmaya başladı. Ve bunu bu hoslandıgı cocuk da biliyor. Yine tatil ayarlayıp bi 10 15 günlüğüne yine gelecek vakit geçirecekler. Uzaktan da her gün mesajlaşıyorlar arkadaşım ilgili oldugunu konuştuğunu, görüntülü ve sesli iletişimi de kesmediklerini söylüyor. Sadece onun aklına takılan şuymuş, cocuk hiç kalpli emoji atmıyor özel cümleler söylemiyor sevgili gibi davranmıyor ama nerdesin naptın gibi her gün mutlaka yazıyor onun için tatile de gelecek, onu yanına da bekliyor ama kısaca adını koymadılar.bu sefer gelince artık adı konulsun istiyor arkadaşım. 1 seneye yakın sanırım bu arkadaşlık sürüyor. Siz ne düşünüyorsunuz, arkadaşım doğal olarak daha fazlasını istiyor, ve benim şahsi fikrim cocuga beni götür et bile demedi kendi çabalıyor gitmek için hani emeği var. Cocugu önemsiyor ama sanki şimdiye kadar da bazı şeyler belirginleşmeliydi diye düşünüyor. Böyle giderse devam ettirmem olmaz böyle demeye başladı
Cümlelerinizden fiziki yakınlık olduğunu hissettim ama adı yok bu ilişkinin.Herkese merhabalar. Arkadaşımda kalıyorum ve bu siteyi kullandığımı söyledim o da kendisi için sizlere bir şey danışmak istediğini söyledi. Bu sevgili arkadaşımı liseden beri tanıyorum çok iyi bir kızdır çok severim. Arkadaşım türkiyede bir çocukla tanıştı yurt dısında yaşayan ve birbirlerinden çok hoşlandılar. Fakat çocugun ülkesine dönmesi gerekti. Gittikten sonra bir kere tatile geldi yine arkadaşımla zaman geçirdiler ve daha sonrasında yanına gidebilmek ve kariyerinde de zaten yurtdısını istediği için sınavlara hazırlanmaya başladı. Ve bunu bu hoslandıgı cocuk da biliyor. Yine tatil ayarlayıp bi 10 15 günlüğüne yine gelecek vakit geçirecekler. Uzaktan da her gün mesajlaşıyorlar arkadaşım ilgili oldugunu konuştuğunu, görüntülü ve sesli iletişimi de kesmediklerini söylüyor. Sadece onun aklına takılan şuymuş, cocuk hiç kalpli emoji atmıyor özel cümleler söylemiyor sevgili gibi davranmıyor ama nerdesin naptın gibi her gün mutlaka yazıyor onun için tatile de gelecek, onu yanına da bekliyor ama kısaca adını koymadılar.bu sefer gelince artık adı konulsun istiyor arkadaşım. 1 seneye yakın sanırım bu arkadaşlık sürüyor. Siz ne düşünüyorsunuz, arkadaşım doğal olarak daha fazlasını istiyor, ve benim şahsi fikrim cocuga beni götür et bile demedi kendi çabalıyor gitmek için hani emeği var. Cocugu önemsiyor ama sanki şimdiye kadar da bazı şeyler belirginleşmeliydi diye düşünüyor. Böyle giderse devam ettirmem olmaz böyle demeye başladı
Kalpli emoji nasıl Bi kıstas olabiliyor? Peşine Bi ülkeye gidiyor ama ilişkilerinin adı yok ilginç. Açık açık konuşsun ne hissediyorsun ne düşünüyorsun bizim hakkımızda diye.
E benim kocam da atmıyor. Yoksa biz evli değil miyiz.Mucuk mucuk öpücük emojileri, kalp saçan whatsapp etiketleri atmıyor galiba.
Hanımlar sanırım arkadaşım onu kaybetmemek için bir şey demedi. Sıkmasın bunaltmasın onu tanısın diye. Sanırım çocugun önceki ilişkilerinden dolayı şüpheleri olmuş bir de arkadaşım 27 28 yaşında cocuk da aynı ama üniversiteyi yeni bitirdi. Bilmiyorum ben sanırım uzakta bi kızın beni beklediğini sınavlara hazırlandığını bilseydim çekinmez direkt adını koyardım. Ve arkadaşımı görseniz o kadar güzel ki iyi ki. Hani sürekli buraya gelmeni bekliyorum demiş, yakın yerlere gelirsen daha iyi olur demiş, annesi iş için okul için bir sürü yer bulmuş göndermiş. Ne bileyim davranışlar bakınca arkadaşımın anlattıgına göre sevgililik gibi. Ama hiçbir şekilde özel bir cümle yok, tatlısın diyordur illa ama romantik bir bağa girmiyor sanırım. Şu an arkadaşımın işi var da, sanırım o da hala bu sürece kadar herhalde adını koyarlar diye düşünüyordu. Az önce şey dedi ben cesur insanları seviyorum dedi arkadaşım. Sanırım cocugun sevgililikten çekindiğini düşünüyor ya da sanırım yoruldu biraz. Yani cocugun salt ilgisi yetmiyor ona. O da bir düzeni olsun hayatını yoluna koysun istiyor. Belki evlenmek istiyor. Hani cocugu kaybetmemek için bence sabretti durdu. Ben de hep onu üzmemek için istersen gidince bak. Eğer değişmezse uğraşmazsın dedim. Kötülemek istemedim. Ama sizce de çok uzun süre konuşup daha romantik olmaları gerekmez mi ya da sevgilimsin demesi gerekmez mi. Hani insan demez mi kız uğraşıyor benim memleketime gelmek için sınavlara giriyor çalışıyor hani kariyeri için başka ülkede seçebilirdi, dili zaten çok iyi. Ben şimdi ne diyim arkadaşıma? Tanı konuş hislerini söyle diyim dimi
Arkadaşınız kendi kendine gelin güvey oluyor sanki.
Çocuk yakın arkadaş gibi görmüş gibi geldi bana sevgili niyetinde olsa çoktan ismini koyarlardı sonuçta 1 yıl olmuşHerkese merhabalar. Arkadaşımda kalıyorum ve bu siteyi kullandığımı söyledim o da kendisi için sizlere bir şey danışmak istediğini söyledi. Bu sevgili arkadaşımı liseden beri tanıyorum çok iyi bir kızdır çok severim. Arkadaşım türkiyede bir çocukla tanıştı yurt dısında yaşayan ve birbirlerinden çok hoşlandılar. Fakat çocugun ülkesine dönmesi gerekti. Gittikten sonra bir kere tatile geldi yine arkadaşımla zaman geçirdiler ve daha sonrasında yanına gidebilmek ve kariyerinde de zaten yurtdısını istediği için sınavlara hazırlanmaya başladı. Ve bunu bu hoslandıgı cocuk da biliyor. Yine tatil ayarlayıp bi 10 15 günlüğüne yine gelecek vakit geçirecekler. Uzaktan da her gün mesajlaşıyorlar arkadaşım ilgili oldugunu konuştuğunu, görüntülü ve sesli iletişimi de kesmediklerini söylüyor. Sadece onun aklına takılan şuymuş, cocuk hiç kalpli emoji atmıyor özel cümleler söylemiyor sevgili gibi davranmıyor ama nerdesin naptın gibi her gün mutlaka yazıyor onun için tatile de gelecek, onu yanına da bekliyor ama kısaca adını koymadılar.bu sefer gelince artık adı konulsun istiyor arkadaşım. 1 seneye yakın sanırım bu arkadaşlık sürüyor. Siz ne düşünüyorsunuz, arkadaşım doğal olarak daha fazlasını istiyor, ve benim şahsi fikrim cocuga beni götür et bile demedi kendi çabalıyor gitmek için hani emeği var. Cocugu önemsiyor ama sanki şimdiye kadar da bazı şeyler belirginleşmeliydi diye düşünüyor. Böyle giderse devam ettirmem olmaz böyle demeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?