aslında konunun yeri burası degil biliyorum ancak izin verilmediği için cinsellik alanına yazamadım. ben de bekarım yakın arkadasım da o yüzden bilgi sahibi değiliz bu konularda. az önce yine arayıp dertlenince dayanamadım danışayım dedim bilenlerden.
bir hata etmiş ve 3 aylık erkek arkadasıyla beraber uyumuş. (evet sadece aynı yatakta uyumuş) biliyorum çok saçma ama insanın haberi olmadan yani uykudayken biri onunla ilişkiye girmiş olabilir mi? ben en azından bi şekilde insan hisseder diye düşündüm ama bilmiyorum ki nedense panik halinde :S çok saçma bir soru oldugunun farkındayım hele hele 24 yaşında oldugumuz düşünülünce... bu konuda bu kadar cahil oldugumuzdan dolayı da utanç duydum( ama soracağımız başka kimse yok ki
ben bişi duymuştum, hırsızlar evlere girdiklerinde uyutucu sprey sıkıyolarmış havaya, o zaman insanlar davul çalsa uyanmıyomuş. belki arkadaşının sevgilisi arkadaşına uyurken o gazdan sıktıysa, kız da ölü gibi uyuduysa.... olabilir yani.
hayır madem böle bişiden korkuyo, ne işi var adamın yanında uyumaya? kurttan korkanın kurdun ininde işi ne?
arkadaşın ve sevgilisi içki mi içmişler de kendinden emin değil?
yani ya sarhoş ya da baygın olması lazım ki hatırlamasın
kış uykusuna yatmadı yayapılsa anlardı heralde
yok wenars ne içki ne baygnlık ne koma hiçbirşey değil hatta gece belirli aralıklarla uyanmış da rahat hissetmediği için. ama yine de araya sorun girince aklına kurt düştü herhalde.
gece gece güldürdün beni yaa
canım bu uyuyanın burnuna kuş tüyü sokmaya benzemez.pijamasını indirse bile hisseder insan.ilişkiye girmek o kadar da basit bir şey değil.ancak ölü ya da baygın olması lazım yoksa herkes hisseder.
canım bu uyuyanın burnuna kuş tüyü sokmaya benzemez.pijamasını indirse bile hisseder insan.ilişkiye girmek o kadar da basit bir şey değil.ancak ölü ya da baygın olması lazım yoksa herkes hisseder.
kesinlikle insanın başına öyle bişey gelse baygın dahi olsa ayıldığında anlar yani ilkse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?