Arkadaşım delirmek üzere lütfen cevap

zor_karar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2011
23
0
36
Adana
aslında konunun yeri burası degil biliyorum ancak izin verilmediği için cinsellik alanına yazamadım. ben de bekarım yakın arkadasım da o yüzden bilgi sahibi değiliz bu konularda. az önce yine arayıp dertlenince dayanamadım danışayım dedim bilenlerden.

bir hata etmiş ve 3 aylık erkek arkadasıyla beraber uyumuş. (evet sadece aynı yatakta uyumuş) biliyorum çok saçma ama insanın haberi olmadan yani uykudayken biri onunla ilişkiye girmiş olabilir mi? ben en azından bi şekilde insan hisseder diye düşündüm ama bilmiyorum ki nedense panik halinde :S çok saçma bir soru oldugunun farkındayım hele hele 24 yaşında oldugumuz düşünülünce... bu konuda bu kadar cahil oldugumuzdan dolayı da utanç duydum ( ama soracağımız başka kimse yok ki

ya öyle dertli dertli telaşlanıyor ki ben de bilemedim :s hani dedim ki çıplak falan olsa ki degilmiş ya da daha önce biriyle ilişkiye girmiş olsa ki girmediğini biliyorum. e o zaman en kötü ihtimalle acı falan hisseder :S ama dediğim gibi bilmediğimden danışmak zorunda kaldım saçma sapan bir soru oldugunun da farkındayım. ya deli olma hissedersin diyorum sen nerden bileceksin diyor. en azından evli arkadaslar birşey derse burayı okutayım da rahatlasın :S

evet oldukça saçma bi soru, ama bişey olmaz

ben bişi duymuştum, hırsızlar evlere girdiklerinde uyutucu sprey sıkıyolarmış havaya, o zaman insanlar davul çalsa uyanmıyomuş. belki arkadaşının sevgilisi arkadaşına uyurken o gazdan sıktıysa, kız da ölü gibi uyuduysa.... olabilir yani.

hayır madem böle bişiden korkuyo, ne işi var adamın yanında uyumaya? kurttan korkanın kurdun ininde işi ne?

gazozuna ilaçta atmış olabilir

delimi adam ayol cebinde spreyle gezsin

bizim de aklımıza geldi elbette sormak ama işin ilginç ynı o işte 3 ay herşey yolundakyen bunlar 1 hafta önce aynı evde kalmışlar 2 gün önce de kıytırık bi sebepten ayıldılar kız da dertlere düştü.

ha saçma mı çok saçma ben o kısmın sorgusunu 2 gündür yapıyorum ama bi şekilde bu düşünceden kurtulması lazım. maksat akıl almak.

arkadaşın ve sevgilisi içki mi içmişler de kendinden emin değil?
yani ya sarhoş ya da baygın olması lazım ki hatırlamasın
kış uykusuna yatmadı yayapılsa anlardı heralde

arkadaşın ve sevgilisi içki mi içmişler de kendinden emin değil?
yani ya sarhoş ya da baygın olması lazım ki hatırlamasın
kış uykusuna yatmadı yayapılsa anlardı heralde

yok wenars ne içki ne baygnlık ne koma hiçbirşey değil hatta gece belirli aralıklarla uyanmış da rahat hissetmediği için. ama yine de araya sorun girince aklına kurt düştü herhalde.

canım bu uyuyanın burnuna kuş tüyü sokmaya benzemez.pijamasını indirse bile hisseder insan.ilişkiye girmek o kadar da basit bir şey değil.ancak ölü ya da baygın olması lazım yoksa herkes hisseder.

kesinlikle insanın başına öyle bişey gelse baygın dahi olsa ayıldığında anlar yani ilkse

canım bu uyuyanın burnuna kuş tüyü sokmaya benzemez.pijamasını indirse bile hisseder insan.ilişkiye girmek o kadar da basit bir şey değil.ancak ölü ya da baygın olması lazım yoksa herkes hisseder.

canım çok çok sağol ya en net ve yardımcı olucu izah bu oldu sanırım ben de dedim ama inandıramadım zaten lahana gibi kat jat giyinen bi tip töbe allahım kesin haberi olurdu

[ı]ooffffffffffffff şuann cok gülüyorummm yaa hhahahahahahahaha kusura bakmayın amaa böyle birşeyi insan nasıl hissetmezz[/ı]

hey allahm ya
harbiden sacma bi soruymus, arkadasina soyle bosuna
delirmesin , kimse biri uykudayken ona hicbisey hissettirmeden iliskiye girmez
hadi ne kadar sacma olsada girdi diyelim , bide sonradan kiyafetlerini tekrarmi giydirmisne tesaduf ki bu anlar arkadasinin ara ara uyandigi zamanlara denk gelmemiss...
be nedir ya arkadasim kafami buluyosun sen bizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…