Arkadaşım delirmek üzere lütfen cevap

kızma canım yaa...
cidden çok garip ve gereksiz bir şüphe olmuş o yüzden komik geldi
içi rahat olsun arkadaşının çünkü yatağın gıcırtısına bile uyanırdı emin olsun, değil ki eşofmanı çıkarılacak...neler diyorum ben

Umarım gerekli cevapları almışsındır arkadaşım Öyle birşey olsa hisseder ,bir şekilde anlar .Eğer herşeye rağmen şühpe ediyorsa da en yakın doktora görünmesi lazım .

Arkadaşlar konu dışına çıkmayınız

canımcığım ben başlığımın arkasındayım burası sosyal bir paylaşım alanıysa dert edindiğim herhangi bir şeyi insanları kırmadan üzmeden gücendirmeden paylaşmakta özgürüm ha olumlu olumusz her türlü eleştri elbette dinlenir ki saygıyla da karşıladım (kaldı ki sorun bana bile ait değil) ama dalga geçilme seviyesine gelince zeka sorgulanınca falan pardon ama herkes herşeyi deli gibi bilmek durumunda degil ki...

zeka falan mı sorgulandı, ben kaçırmışım orayı
amaaan neyse önemli olan arkadaşın konuyu ya taşırlar ya da kapatırlar. okutabilirsen anlayacaktır zaten

umarım kapatmazlar en azından yarın sabaha kadar okutamazsam da en azından daha emin olarak olmamıştır diyebiliyorum yine de şüphesi olursa doktor için ikna etmeye çalışacağım artık

arkadsının suphesı varsa doktora gıtsın anca öyle tatmın olur bence yoksa omur boyu bu supheyle yasamak zor dusunsenıze aynı yatakta bırıyle uyudum acaba artık bakıre deılmıyım bence cok suphecı bı durumayrıca bunu anlamaması garıp cunku ne bılıyım acıdan hısseder olmadı yataktakı durumundan olmadı olmadı devamı uzar gıder bunun yanlıs anlama ama arkadsının ıcınde bıraz ıstek var herhaldekı sana soyleyemıyo bunu yanı ıstıyo demıyorum ama bole bıseyın heycanını yasıyo belkı oda olmadgını bılıyo ıcınden ama bole bı durumun psıkoljısını yasamak onu heycanlandırıyor bılemeyız psıkoljı oyle genıs bı ruh halını yansıtıyokı oda bu ruh halının ıcınde olabılır olmadgınıdan emın ama olmus gıbı hıssedıp kendını heycanlanırıyorr

ya canım açıkçası uyuma olayından kısa süre sonra adam saçma sapan sebeplerden dolayı ayrılınca arkadasımın süphe içine düşmüş olacagını düşünüyorum çünkü ayrılıncaya kadar aynı evde zaman gçridiklerinden bile haberim yoktu. eminim ki bu yazınları okuyunca ya da en azından duyunca dha iyi hissedecektir

ben konuya cevap veren herkese yardımları için çok teşekkür ederim. umarım yarın okutma şansım olur. iyi geceler.

Değil mi? madem giriyorsun koynuna herşeyi de göze alırsın offfff öyle bir yorum olmuş ki bu aklına gelmeyeni getirtmiş olmuşsunuz sevgilisi yandı,kimbilir nasıl sorguya cekecek şimdi çocuğu

Saçma sapan sebebi yok şekerim.Erkekler sadece uyuyacağız hiç bir şey olmayacak derler.bu kocaman bir yalandır.mutlaka birşeyler yaşayabilme umuduyla söylerler bu cümleyi.demek ki arkadasının sevgilisinin niyeti sevişmekmiş.bakmış ki seninki sadece uyuyo.ona hayır buna hayır.bir işine yaramayacagını anlamış,sevmiyormuş da bırakmıs gitmiş.

arkadasın birşeyler yapmıs olabilir diyorsa.kesin bir halt yemiştir.sana nasıl söyleyecegini bilmediginden seni bu şekilde keklemeye çalışlıyordur.anlaşılan tutucu bir cevrenin cocuklarısınız.bazı şeyleri sindirmeniz,anlayışla karşılamanız,doğal görmeniz mümkün değil ve birbirinize bile bazen gercekleri anlatabilmenin yolunu garip hikayeler anlatmakla bulabiliyorsunuz.hersey mümkün herşey.

e bu oğlan öpmüştür haliyle bu kızı.öpüştüm hamile de kalmış olabilir miyim dediği de olmuş muydu? siz sormadan ben cevap vereyim.öpüşmekle hamile kalınmaz

Arkadaşın nişanlısıyla bir yatakta yatıp sadece uyuyorsa hızla uzaklaşsın o çocuktan
ah be canım insanlar korkudan ,kasılmadan vajinusmus oluyorlar... o kadar kolay deilki o ..

Normal şartlar altında hissetmemesi mümkün değil tabi ki.
Erkek arkadaşı kendini aşmış biri ise, ki bu nasıl bir güvendir ki o zaman aynı yerde kalınabiliyor,
çok özel bir işlem yapmışsa (arkadaşların dediği gibi sprey filan, ki bu da bana saçma geliyor),
ancak o zaman olabilir heralde, ama bu bile anlaşılır yani, insan kendinde değişiklikler olduğunu farkeder sonuçta.
Birşey olma ihtimali pek yok gibi yani.
Ve bu durum cidden bu kadar can sıkıcı duruma geliyorsa, aynı yerde kalınmaması en mantıklısı olsa gerek.

Ya canim bu kadar evhamliysa bir jinekolaga gidip muayene olsa nasil olur? Eger devlet hastanelerinden cekiniyorsa malum bazen cok anlayisla yaklasmadiklari oluyor ozel klinige gitse ... he,en cevabini 10 dk da alir gibime geldi. Gidip muayene olsun

arkadaşlarında dediği gibi özel bir durum hariç hissetmemesi mümkün değil üstte bir arkadaşın dediği gibi arkadaşınızda ayrılınca böyle bir hikaye sallamasın

Eğer uyumadan önce kız arkadaşınızın herhangi bir içeceğine ilaç katıp uykuya dalmamışlarsa kız arkaşınız olup biteni hissedecektir herhalde...

Narkoz falan verdiyse evet hissetmemiş olabilir...
Ya öyle şey mi olur allahaşkına yaaa..

Hissetmemesi gibi birşey olanaksız.. İlişkiye girmek sandığınız kadar basit bir olay değilki uykuda bile olsun.. Nasıl olacak o iş arkadaşınızın uykusu çok mu ağır? Bu şekilde düşüncelere kapılıpta boşuna üzülmeyin derim ben.. Saçma çünkü öyle birşey olması..

Haydar Dümen usulü soru olmuş bu :86:
Yani ne diyebiliriz ki?
Güvenmiyorsa ne diye aynı yatağa girdi onunla?
Madem yattı şimdi mi derdine düştü bir şeylerin?
Saçma sebeple de ilişki bitmez elbette sebep vardır...
Başkası olabilir, sıkılmış olabilir, kendi problemleri olabilir...
Aynı yatakta uyudular diye arkadaşını bırakmayacak diye kanun mu vardı?
Neyin pişmanlığı şimdi bu? :89:

Yaklaşık 5 senelik evliyim ama bekarken de böyle birşey sorulsa gülmekten kendimi alamazdım sanırım:90: Bunun biz bu konuda cahiliz bazıları daha iyi biliyor sanırım filan diye yorumlamış konu sahibi,bunun bilgiyle alakası yok bilmemek cahillik bazı konuları diye düşünüyorum.Ama iyi niyetle sorunuzu cevaplarsam;1.si kesinlikle bunu hisseder,2.si zaten ilk deneyimse çamaşırı filan kan olurdu yanılıyor muyum :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…