hey allahm ya
harbiden sacma bi soruymus, arkadasina soyle bosuna
delirmesin , kimse biri uykudayken ona hicbisey hissettirmeden iliskiye girmez
hadi ne kadar sacma olsada girdi diyelim , bide sonradan kiyafetlerini tekrarmi giydirmisne tesaduf ki bu anlar arkadasinin ara ara uyandigi zamanlara denk gelmemiss...
be nedir ya arkadasim kafami buluyosun sen bizle
Yahu herşeyi geçtim ,arkadaşının sevgilisine karşı hiç mi güveni yokİnsanın sevgilisinden böyle şüphe etmesi çokkkkkkkkkkkkkk üzücü .
gazozuna ilaçta atmış olabilir
delimi adam ayol cebinde spreyle gezsin
böyle birşeyi hissetmemesi mümkün değil eğer kendindeyse tabi... arkadaşında okuyorsa üzülmesin kafasına takmasın böyle şeyleri:44:
arkadaslar sorunun büyüğü küçüğü olmaz eminim ki bazılarına çooook önemli gelen bir sorun da belki başka birine çok saçma gelebilir saçma kavramı görecelidir. ben de saçma deyip kestirip attım ama üzülen biri varsa eger elimden gelen desteği de veririm (doktora gidip bekaretimi kontrol et demek ne kadar mümkün onun için tartışılır)
çocuk değil hayat açısından cahil de değil hatta yüksek lisans öğrencisi biri. ama bilmiyor. bu konuda birşey bilmiyor işte. bana saçma gelse de vallahi ben de bilmiyorum. net bi şekilde hayır asla olmamıştır diyemedim. sadece bilen birilerine sorduk hepsi bu.
canımm benimm doktora gidipp evett sormakk onur kırıcı olabilir fakatt arkadaşının bekaretliği burda sormuşş olduğunn soruu ilee cevap alamazsınn burdakii insanlar nerden bilecekk kimse bura olmuş yadaolmamıştır diyemezzsadece fikir yürütürler oda ne derce işinize yararsa artık
bilmemek değil mantık kuramamak ayıp güzel kardeşim. ben de bekarım, ben de ilişkiye girmedim (ben de nişantaşı çucuyum beni de alın aranızaaa) ama akıl var mantık var yani. çocukların leylek vasıtasıyla gelmediğini bilen herkesin kurabileceği bi mantık bu. burnuna tüy sokmak demişler daha nolsun ya, başkasına sormaya ihtiyacınız olması dahi... aman neyse vazgeçtim cümleyi tamamlamıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?