Benim de sizin ne diye lafıma ortak olduğunuzu kafam almıyor ne tesadüf :89:bunu yargılamak ne size ne bize düşer.namusun iki bacak arasında olmadığını söylüyorsunuz üstüne bir tonda hakarete varacak söz sarfediyorsunuz.namus kriteri nedir acaba?el ele tutuşmamakmı gözlerine bakmamakmı aynı koltukta oturmamakmı aynı yatakta uyumamakmı nedir yani
kızlar ne yaparsa erkekler onları alır ne yaparsa almaz? bu çok incitici bişi.
şimdi bu yoruma göre erkek arkadaşıyla aynı yatakta uyuyan kız namusu düşük evlenilmeyecek hemen terkedilecek bir kız ama erkek güvenilir(onunla ilişkiye girmediği için aman ne büyük lütüf ne dürüstlük) namuslu aile babası erkek oluyor.nasıl oluyor ya eylem aynı eylem ama kız taraafından bakılınca kötü erkek tarafından bakılınca test edilmesi gereken ulvii bir davranışş
bazen bazı şeyleri aklım almıyorrrr.
evlenilecek kız-eğlenelicek kız kategorisine ben ayırmıyorum,
kızlarımız kendi değerlerini bilmedikleri için eğlenilecek kız kategorisine giriyorlar-ki bu çok üzücü maalesef.
ve daha önce de söylediğim gibi illa ki mercimeği fırına vermek gerekmiyor, namusu iki bacak arasında sanıp her haltı yiyen; bi o işi yapmadığından kendini çok namuslu sananlar da ayrı bir konu zaten.
ben buradayım açtığım başlığın da arkasındayım hiç ilişki yaşamamış biri nasıl yüzde yüz emin olup da ay sizin mantıgınız yok mu elbette olmamıştır diyebiliyor ben kendi adıma anlayamıyorum zira insan hiç yaşamadıgı bir aktivite ile ilgili emin bir yorum yapamaz.
benim sorum bir şekilde ilişki yaşamış insanlaraydı. evet korkuyordu. hala da korkuyor kısmen. ben çok sordum altında birşey aramam gerekiyor mu bilmediğim birşey var mı gibisinden ama olsa en azından şu aşamada söylerdi.
dalga geçen geçmeye istediği kadar devam edebilir. ben sadece yardımcı olucu yorumları aldım çünkü. ben polemiğe gelmedim ki... benim arkadasıma yardımcı olmaya çalışmaktan başka bir amacım da yok ki... ha şu koşulda yaptıgı hatalar sadece kendisini ilgilendirir ben 3 aylık sevgilisiyle uyumuş onu bi daha bunu yapmaması için nasıl uyarabilirim şeklinde bi başlık da açmadım ki...
evet anlamak enteresan. herkes herşeyi bilmek zorunda demek ki. ben eleştrilerden bunu anladım. ve biri birşey sorup bilgilenmek istiyorsa asla öyle birşey yapmasın bilmemeye devam etsin. nasıl iş anlamadım.
dipnot: yine de herkese teşekkür ederim mesajların bazısı tamamen dalgadan ibaret de olsa içlerinde bir yerlerde "birşey olmamıştır" ifadelerini görmek yeterince rahatlattı onu.
Ortada delirecek bişey yok. Korkacak da bişey yok.
Kadınların yapı itibari ile uykusu hafiftir. Üstelik ara ara uyanmış arkadaşın.
Eğer o kadar korkuyor ve çekiniyorsa bence bir doktora gitsin, durumu anlatsın, muayenesini olsun, sonra da evine dönsün. Korkunun ecele faydası olmaz ki...
Zannetmem bişey olduğunu...
kesinlikle katılıyorum yada
kızmazsan eğer ben pek işin içinde arkadaş olduğunada pek inanmadım nedense
:44:
olabilir böyle yersiz korkular
ama rahat olsun, böyle şey o hissetmeden olmaz, olamaz.....
gerçi iki sevgili genelde sadece uyumaz da ama orası beni ilgilendirmiyor
ben buradayım açtığım başlığın da arkasındayım hiç ilişki yaşamamış biri nasıl yüzde yüz emin olup da ay sizin mantıgınız yok mu elbette olmamıştır diyebiliyor ben kendi adıma anlayamıyorum zira insan hiç yaşamadıgı bir aktivite ile ilgili emin bir yorum yapamaz.
benim sorum bir şekilde ilişki yaşamış insanlaraydı. evet korkuyordu. hala da korkuyor kısmen. ben çok sordum altında birşey aramam gerekiyor mu bilmediğim birşey var mı gibisinden ama olsa en azından şu aşamada söylerdi.
dalga geçen geçmeye istediği kadar devam edebilir. ben sadece yardımcı olucu yorumları aldım çünkü. ben polemiğe gelmedim ki... benim arkadasıma yardımcı olmaya çalışmaktan başka bir amacım da yok ki... ha şu koşulda yaptıgı hatalar sadece kendisini ilgilendirir ben 3 aylık sevgilisiyle uyumuş onu bi daha bunu yapmaması için nasıl uyarabilirim şeklinde bi başlık da açmadım ki...
evet anlamak enteresan. herkes herşeyi bilmek zorunda demek ki. ben eleştrilerden bunu anladım. ve biri birşey sorup bilgilenmek istiyorsa asla öyle birşey yapmasın bilmemeye devam etsin. nasıl iş anlamadım.
dipnot: yine de herkese teşekkür ederim mesajların bazısı tamamen dalgadan ibaret de olsa içlerinde bir yerlerde "birşey olmamıştır" ifadelerini görmek yeterince rahatlattı onu.
arkadasımın evinde internet yok bayanlar bende var ama... o yüzden gecenin bi yarısı ben açtım konuyu. ve dikkat edildiyse hep gösteririm ona cevapları dedim. diyeyim de okusun demedim...
yahu beni kim tanır bilir burada? adım mı var soyadım mı? bildiğim biri mi? yaşayan ben olsam beni taşlayacak mısınızneden benim demekten çekineyim hay allah ya... ne kadar geniş hayal gücünüz... neyse ben dediğim gibi sadece yardımcı olan cevaplara bakarım.
özellikle hiçbirşey olmasa bile uyanınca ya da affedersiniz idrar esnasında bi sızı duyacağı konusunda o da ikna olmaya başladı.
Hanımlar lütfen,Editör tarafından uyarılmanıza rağmen konuyu geyiğe çevirmeye devam ediyorsunuz.
Yıl 2011 sorulan soruya bak diyorsunuz fakat gerçekten bilgi sahibi olmayanlarında öğrenmesine imkan vermiyorsunuz.Yıl 2011 ama burası Türkiye hala insanlar soru sormaya öğrenmeye utanıyor,bari sizler hemcinslerinizi anlamaya çalışın.
Konu fake'se zaten ortaya çıkar ama ya değilse,rica ediyorum konuyla alakalı yorum yapınız.
:) böyle bir durumun farkına varmaması için ancak komada olması lazım :)
gazozuna ilaçta atmış olabilir
delimi adam ayol cebinde spreyle gezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?