Arkadaşım delirmek üzere lütfen cevap

Benim de sizin ne diye lafıma ortak olduğunuzu kafam almıyor ne tesadüf :89:
Ben hakaret etmedim ama siz öyle görmek istemişseniz görmüşsünüzdür...
Ne diyebilirim ki, hayırlısı olsun.
Aynı yatakta uyumayanlar/uyuyanlar olarak basit ya da zor ibaresi olan kadın imajı verilmeye devam edilsin.
21. yy.

Bu daha açıklayıcıydı teşekkürler

ben buradayım açtığım başlığın da arkasındayım hiç ilişki yaşamamış biri nasıl yüzde yüz emin olup da ay sizin mantıgınız yok mu elbette olmamıştır diyebiliyor ben kendi adıma anlayamıyorum zira insan hiç yaşamadıgı bir aktivite ile ilgili emin bir yorum yapamaz.

benim sorum bir şekilde ilişki yaşamış insanlaraydı. evet korkuyordu. hala da korkuyor kısmen. ben çok sordum altında birşey aramam gerekiyor mu bilmediğim birşey var mı gibisinden ama olsa en azından şu aşamada söylerdi.

dalga geçen geçmeye istediği kadar devam edebilir. ben sadece yardımcı olucu yorumları aldım çünkü. ben polemiğe gelmedim ki... benim arkadasıma yardımcı olmaya çalışmaktan başka bir amacım da yok ki... ha şu koşulda yaptıgı hatalar sadece kendisini ilgilendirir ben 3 aylık sevgilisiyle uyumuş onu bi daha bunu yapmaması için nasıl uyarabilirim şeklinde bi başlık da açmadım ki...

evet anlamak enteresan. herkes herşeyi bilmek zorunda demek ki. ben eleştrilerden bunu anladım. ve biri birşey sorup bilgilenmek istiyorsa asla öyle birşey yapmasın bilmemeye devam etsin. nasıl iş anlamadım.

dipnot: yine de herkese teşekkür ederim mesajların bazısı tamamen dalgadan ibaret de olsa içlerinde bir yerlerde "birşey olmamıştır" ifadelerini görmek yeterince rahatlattı onu.

arkadaşım yanlış anlamada bana sanki bu olayı yaşayan senmişsin gibi geldi.yani belki çekindiğin için arkadaşım diye bahsetmişsin.çünki yeni üyelerdensin.buraya bu konuyu araştırmak için üye olduysan aynı şekilde arkadaşında olabilirdi.bana pek inandırıcı gelmedi.yani konu doğrudur mutlaka ama bunu senin yaşadığın belli.neyse bizi ilgilendirmez....

Ortada delirecek bişey yok. Korkacak da bişey yok.
Kadınların yapı itibari ile uykusu hafiftir. Üstelik ara ara uyanmış arkadaşın.
Eğer o kadar korkuyor ve çekiniyorsa bence bir doktora gitsin, durumu anlatsın, muayenesini olsun, sonra da evine dönsün. Korkunun ecele faydası olmaz ki...
Zannetmem bişey olduğunu...

Aynen bende böyle düşünüyorum.

olabilir böyle yersiz korkular
ama rahat olsun, böyle şey o hissetmeden olmaz, olamaz.....
gerçi iki sevgili genelde sadece uyumaz da ama orası beni ilgilendirmiyor

arkadasımın evinde internet yok bayanlar bende var ama... o yüzden gecenin bi yarısı ben açtım konuyu. ve dikkat edildiyse hep gösteririm ona cevapları dedim. diyeyim de okusun demedim...

yahu beni kim tanır bilir burada? adım mı var soyadım mı? bildiğim biri mi? yaşayan ben olsam beni taşlayacak mısınız neden benim demekten çekineyim hay allah ya... ne kadar geniş hayal gücünüz... neyse ben dediğim gibi sadece yardımcı olan cevaplara bakarım.

özellikle hiçbirşey olmasa bile uyanınca ya da affedersiniz idrar esnasında bi sızı duyacağı konusunda o da ikna olmaya başladı.

bence rahat olmalısınız ki olmamıştır birşey hatta olmasına imkan yok (tabi o an gerçekten uyku anında ise bayılma ilaç sarhoşlukvs gibi ihtimaller yoksa) insan uykusunda bir sese bile gözlerini acarken , bırakın ilişki adamın ufacık dokunmasına bile anında uyanır.
yani arkadaşım konuyu kafanıza bile takmaya gerek yok
ama çok çok şüpheleniyorsanız içiniz rahat etmiyorsa gidin doktora o size ya söyler herseyi ya da gülüp geçerrrr

Bence kız arkadaşın seni kekliyor : bir erkekle aynı yataga gırecek kadar cesareti olan bir kız '' ayh acaba adam uykuda bana bısı yaptımı '' diye hayıflanmaz ..

ayrıca ; bir erkekle bir kız aynı yataktaysa oynaşmadan elleşmeden vs vs .. durmaz en azından erkek durmaz .. bence birşeyler oldu , kız arkadaşın da korktugu ve emin olamadıgı için böyle numara yapıyor.

konuyu okuyunca aklıma geldı ; bir arkadaşım anlatmıştı
kocası cinselliğe çok düşkünmüş istesede istemesede bırlıkte oluyorlarmış , bır gece uykusunda ustunde agırlık hıssetmiş ama anlam verememiş baskı hıssetmiş falan : uyandıgnda kocasına sormuş , kocası gülmüş ama cvp vermemiş .. oda gelip sormuştu uykumda acaba benımle ılıskıyemı gırdı dıye :)))

ben onun tek oldugunu dusunuyordum ama demekki boyle insanlar mevcut :)

takıntı yapmıs sanırım bu olayları o yuzdende korku olusmus...hissetmemek mumkunmu helede daha once iliskiye girmemisse...hem erkek arkadasına guvenmiyormuymus uykuda izni olmadan birseyler yapacak biri oldugunu dusunuyorsa neden uyumuski onunla:26:

Konuyu açan üyemizin son yazdıklarını tekrar okumanızı istiyorum ve daha önce yaptığım uyarıyı yineliyorum.

Son düzenleme:
herzamanki gibi dalga geçilmiş hiç şaşırmadım

Hiç bişey olmamıştır. İçi rahat olsun arkadaşının kesinlikle uyanırdı veya uyutulmuş olsa bile uyandığında hafifte olsa acı hissederdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…