Arkadaşım enişteci mi?

Ahmetten de diğer kızlardan da uzak durun bence yoksa çok üzülürsünüz.Ahmet herkese mavi boncuk dağıtıyor.Kizlarda ışığı gördüğü an Ahmet'e koşacak gibi.Bu hikaye uzar gider.Bu arada arkadaşım yazmış yalanida çok klişe.Arkadasi yazsa kendi telefonundan yazar niye Ahmet'in telefonundan yazsin

Bişey sorucam gozardi et kısmına ekleyip duruyorum çoğu konuyu orası çok gozardi olunca sorun olmaz demi konu sahibi sen yanlış anlama cikiyorum konudan 1 saniye çıktım bile sizle ilgisi yok

Ahmet’in olduğu ortamlara girme. Merve’yle arkadaşlığını bitir. Arkadaşın enişteci değil. Çünkü adam zaten herkesin sevgilisi olmaya müsait biri.

Abartmiyorsun aleni bir sekilde cilvelesiyorlar .bı kadın durduk yere bu tip rahatsizlik duymaz .başta yok canım merve bunu yapmaz der Merve'ye konduramazsin sonra böyle dusundugun için kendini suclarsin ,.

Citlediginiz cekirdeklerin kabuklarini umarim cop kutusuna atacak kadar medeni bir grupsunuzdur diyecegimde o Ahmet'ten emin degilim.

Gözlerim acıdı 16 yaşındamısın canım

Güzelim cok mu ipek ongun okudun sen? Sanane exının kiminle muhatap olup olmadıgından serbest piyasa. Kimse senin ne hissettigini düsünmüyor. Herkes keyfinin, arzularının pesinde kimse seni düsünmek zorunda degil.

Adamında umrunda degilsin kadınlardan hoslanıyor, egleniyor sende oturmus seni umursamayan adamın hareketlerinden rahatsız oluyosun. Asıl problem sensin.

Daha 20li yaşlarda bile değilsiniz sanırım. Açtığınız konuyu ciddiye alamıyorum. Ayrıca" enisteci " gibi tabirler hoş değil.
Olması gereken şu, Ahmeti bırakmak. Kitapnokumak, kendini yetiştirmek. Çevreyi değiştirmek..

Liselii vardı ya ah o liseliiiğ bebısım, merve tiynetsız bı kız arkadaslıgını kez baska arkadas mı yok? Ahmet ı sal exten next olmaz ahmet 8’se 10 luk bı cocuk bulabılecgne ınanıyorum bul ve kudurt

Yılışık çıkıntı erkeklerden uzak dur.
Evet kız arkadaşın da enişteci erkek arkadaşın da çıkıntı bir tip . Böylelerinden uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…