- 28 Ekim 2013
- 514
- 834
- 103
- Konu Sahibi nefernefertiti
-
Düğün günümde benimle beraber kuaföre geldi. Nasılsa yaptırcam saçımı bende geleyim beraber geçeriz dedi. O sıra bi evli erkekle beraber olma dedikodusu geçti ama lanet olsun ki o günün heyecanından hiç bişey hatırlamıyorum dinlememişim doğru düzgün. Bende kesinlikle aşık olduğunu,sevdiğini düşünmüyorum. Anlık bişeydi bencede ama Benin evime gelen,yemeğimi yiyen,çocuğumu gören bi insanın anlık bile olsa böyle bişey düşünmesi sinirlerimi yeterince bozuyor maalesef.Arkadaşınız belki anlık bi etkilenme yaşamıştır ama bu geçici bir şey, anlık bi duygu. Eğer o tarz kadınlardan değilse tabii...
eşten kaynaklı değil de arkadaştan yana olabilir bunun cevabı. Arkadasının eşine yan gözle bakmayacak arkadaşlara sahipsindir diye :) ben de öyle. Tabi öyledir inşallahVe milyonlarca kalp tek bir soruu: bizim eşlerimize neden kimse yan gözle bakmıyor. Herkes kıvanç tatlıtuğ ile mi evli. Bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Eşi napmisŞüphe insanın içini kemirir derler. Hayatından çıkardığında eksikliğini çok hissetmeyeceğin bir arkadaşsa koy mesafeni gitsin. Çevremden tanıdığım bir ablamın başına gelmiş çok yakın sandığı bir arkadası gözü önünde yapışmış eşinin dudaklarına. Anlattığında kala kalmıştımama kesinlikle gaz vermek için söylemiyorum. Siz temkinli olun gerçekten yakın arkadaş bile olsa önemli olan sizin ondan aldığınız elektrik ve his o anda
Sanırım alkol almışlar bunun öncesinde.. Anlattığına göre. İtmiş kadını. Bu tanıyorum dediğim abla da yaka paça kovmuş evden o kadını. Artık ne kadar gerçek ne kadar yalan bilmem ama anlattığın da kallavi bi oha çektim. Eşiyle boşanalı çok oldu bu arada ama detayını da bilmiyorum niye diyeEşi napmis
Evet çok ağır ithamlar. Bunun farkında olduğum için daha temkinli davranıyorum ve fikir alıyorum zaten.Size öyle geliyor olabilir mi?
Zira arkadaşınız için söyledikleriniz çok ağır ithamlar.
Evli erkeğe asılmak konusundaki muhabbetinize katılmama sebebi konunun çok çiğ ve çirkin olması olabilir mi? Şahsen ben de o şekilde bir muhabbette yorumsuz kalmak isterdim.
Madem şüpheleriniz var. O zaman görüşmeleri azaltın.
Bu anlattıklarınız yeterince somut deliller değil . O yüzden burdaki arkadaşlar da kesin konuşmak istemeyeceklerdir.
Ve milyonlarca kalp tek bir soruu: bizim eşlerimize neden kimse yan gözle bakmıyor. Herkes kıvanç tatlıtuğ ile mi evli. Bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Eşim normalde de soğuk bi insandır. Herkese karşı soğuk ve mesafelidir kendi akrabaları bile niye bu kadar soğuksun demiştir yani.Kolay kolay kimseyle samimi olmaz. Biz ilk tanıştığımızda ben bile ne biçim biri bu böyle demiştim. Ama arkadaş gibiyizdir açık açık sordum hissettin mi böyle bi yaklaşım diye hayır hissetmedim dedi. O öyle diyince iyice şüpheye düştüm zaten heralde ben abartıyorum diye.Eşin nasıl peki ona karşı? Hiç bahsetmemişsin
Hah tam olarak evet arada kaldığım durumu yazmışsınız teşekkür ederim. Ben o bakışı gördüm o bakıştan eminim dediğiniz gibi bi hayranlık olduğu benim düşündüğüm zaten. Sonrasında olanları ben böyle düşündüğüm için yorumlamam değişmiş olabilir kesinlikle kafamı karıştıran bu zaten. Her şekilde ne bileyim benim evimde benim yanımda aklından ufacık bile böyle bişey geçmesi benim yine zoruma gider. Siz nasıl anladınız yanlış düşündüğünüzü ? Ben düşünmektense sormayı bile düşündüm ama ne dicem ayıp yani benim kuruntumsa.Bence biraz kuruntu yapmışsınız. belki gerçekten hayranlıkla bakıyordur ama bu hayranlık duygusal anlamda bir hayranlık olmayabilir. keşke benim de böyle eşim olsa diye imrenerek bakıyor olabilir. anlattıklarınızda evet kesinlikle hoşlanıyor diyecek hiçbir şey yok. o gün birden mesafe koyması da sizin öyle düşündüğünüzü anlayıp yanlış anlaşıldığını farkettigi için olabilir. zamanında ben de bir arkadaşımla ilgili böyle paranoyaya kapılmıştım baya her olay öyle gelişiyordu kafamda. ama sonradan farkettim ki alakası bile yok tamamen ben öyle düşündüğüm için her tepkisini buna yorup kızın günahını almışım.
Şüphe insanın içini kemirir derler. Hayatından çıkardığında eksikliğini çok hissetmeyeceğin bir arkadaşsa koy mesafeni gitsin. Çevremden tanıdığım bir ablamın başına gelmiş çok yakın sandığı bir arkadası gözü önünde yapışmış eşinin dudaklarına. Anlattığında kala kalmıştımama kesinlikle gaz vermek için söylemiyorum. Siz temkinli olun gerçekten yakın arkadaş bile olsa önemli olan sizin ondan aldığınız elektrik ve his o anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?