Arkadaşım eşimden mi etkilendi ?

Ele avuca gelir bir şey yok yazdıklarınızda. Yok öyle bakmış, öyle bir bakmış ki, o derece bakmış... ya bir insan en fazla nasıl bakabilir, ne bakışı bu anlamadım ki... Boşu boşuna insanlara sarmayın.

Valla bence kesinlikle kadınlar hisseder bu tip şeyleri, en azından ben öyleyim. O yüzden siz kendi hislerinize güvenin derim ve ben eve davet etmezdim tekrar, araya mesafe koyardım, benim de oldu böyle salak gereksiz arkadaşlarım, anında kestim muhabbeti. Yuvamdan daha önemli değil hiç kimse. Ayrıca birilerini de ayarlamaya çalışıp iyice yüzgöz olmayın, bırakın herkes kendi bulsun kendine birilerini

Herkes Kıvanç Tatlıtuğ ile evli değil kaldı ki ben hiç beğenmem o adamı. İlla çok yakışıklı olması gerekmiyor birilerinin dadanması için, adamın karısına olan ilgisi hoşuna gider kıskanır, adam efendidir evine bağlıdır kibardır bunlar çeker , herşey dış görünüş değil, ve illa herkesin kocalarına birileri asılacak diye birşey de yok, ortamınızda o tip kadınlar yoktur ne bileyim ya da gerçekten kocalarınız sizden başka kimseye çekici elmiyordur bu da olabilir. Neden başına bu tip birşey gelen bir insanı sorguluyorsunuz ki ? ben biraz kıskançlık sezdim bu yorumunuzda

Bir daha aramayın sormayın.

Ben gereksiz buluyorum eşlerin arkadaşlar ile bu samimiyetini. Eşim gelip hiçbir kız arkadaşımla oturmaz. Hiçbirine de kefil olmaz “seni arkadaşımla tanıştırayım” demez. Hem bu kadar evin içine sokup, eşle samimiyet kurmasına izin verip hemde “acaba etkileniyor mu?” demek çok mantıksız. Öyleyse de buna siz vesile olmuşsunuz. Hırsızın hiç mi günahı yok? Var ama hırsızlığı belli olana kadar böyle kendinizi yiyip bitireceksiniz işte.

Bence en ufak bir şüphe bile bütün arkadaşlığı kestirp atmaya yeter.

Ben böyle bir durumda daha çok üstüne giderdim. Yani daha sık görüşüp düşüncemden emin olmaya çalışırdım. Sonra bitireceksem bitirirdim.

Bir arkadaş bahsetmiş, belki evet hoşuna gitmiş olabilir. Ama bu bir arkadaş kardeş öğretmen gibi bir hayranlık da olabilir. Siz de bakışlarınızla rahatsız olduğunuzu hissettirince uzak durmuştur. Yanlış anlaşıldığını düşünmüş olabilir.

Yani kıza olan güven burada önemli. Eğer kızın böyle birşey yapmayacağına eminseniz, birkaç buluşma daha ayarlayın bence. Ona göre karar verin. Eğer yapma potansiyeli varsa zaten arkadaşınız olamaz böyle biri.

Hayatınızdan çıkartın.
Babam annemi en iyi arkaşım (evimize giren çıkan ve ailemizi bilen) bir kadın ile aldattı.
10 senedir beraberler (uzun hikaye, konum var bu konuda zaten)...

Diyeceğim o ki, şüpheler kadınlarda genelde yersiz değildir.

Kadınlar hissettiyse doğrudur uzak durun mesafe koyun derım okadar cok şahit oldumkı boyle tiplere evlenemeyıpte evli erkeklere iç çekenlere sız boyle bısey hıssettıysenız emın olun doğrudur şüphesiz cunku aksi karakterde biri degılım demıssınız uzak durun derım ben

KK da o kadar aldatma konuları okuyiruz ki; bir cogunda eve giren cikan kadınla aldatiliyor kadınlar....

Allah aşkına evinize arkadaslarinizi davet etme huylarinizdan vazgecin...

Zaman cok kötü maaalesef herkes kendi duygularının peşinden koşuyor, kimse sizi düşünmez...ne eşinize asik olan arkadasiniz, nede belki ilerde farkli kollar arayan esler...

Alla alla sizin ortamda niye sürekli evli erkeklerle beraber olma konusu açılıyor yav? Kızmayın ama buna takıldım ben.
Anlattıklarınızdan arkadaşınızda pek bir şey göremedim, yani eşinize hayranlıkla bakmış olabilir, muhabbet onu sarmadığı için katılmamış olabilir ya da bu muhabbet esnasında siz sürekli ona baktığınız için bir şey ima ettiğinizi düşünüp, size darılmış olabilir. Tabi bunlar ihtimaller. Biz ne mimiklerine ne tavırlarına bizzat şahidiz. Bazen bu küçük ayrıntılar bir şeylerin işareti olabilir. Şuan hüküm vermeyin ama bence. Biraz daha gözlemleyin.

Ben sizi kesinlikle abartılı bulmuyorum. Kadınlar bir şekilde herşeyi hisseder. Hem bir bakış diye küçümsenmemeli, insan bakışlarıyla içini yansıtır. İnsanın bir bakışı herşeyi anlatır bunu anlamak çok zor değildir. Ne demişler gözler kalbin aynasıdır. Siz temkinli olun belki kötü niyeti yoktur sadece hayranlık beslemiş olabilir. Babalığına, eş olmasına duyulan bir hayranlık. Ama yine de işi sağlama almak lazım. Maalesef hayatımızda kötü örnekleri çok fazla olmaz diye bir şey yok. Özellikle bahsi geçen konularda suskun kalması ve sizden gözlerini kaçırması dikkatleri daha çok üzerine çekiyor. Bence mesafe herzaman iyidir. Birilerini tanıştırmaktan bahsetmişiniz tanıştırdığınız kişiyle aralarında bir etkileşim oldu mu peki.

Çok haklısın ben böyle eve gelip gidenden bu olayları çok duydum kesinlikle eşinle yan yana gelmelerine izin verme zaten öyle bı niyetle geliyorsa ve eşini görmezse kendiliğinden bırakır zamanla gelip gitmeleri benim öyle bı şüphem olsa eve bile sokmam insan yeri geliyor eşi için ailesini bırakıyor arkadaşımımı birakamicam ama siz emin olmadığınız dan dediğim gibi denkgelmelerine izin vermeyin eve gelcekse eşin yokken gelsin eşin varsa müsait değilim dersin dışarı cikcaksanda eşin gelmesin benim de arkadaş grubum vara ma bekar arkadaşlarım ben ısrar ettiğim halde eşim varken gelmezler yada eşli biyerlere gidince onlar katilmazlar

Esine sorman iyi olmamis...tabiri caizse "eşşegin aklina karpuz kabugu düşürebilirsin"...

Arkadaşınla bir an evvel diyalogu kes, arkadaşınnda eşinin numarası varsa eşinin telefonundan engelle....

Gelmek isterse kabul etme, eşim misafir kabul etmiyor de...

Agrimayan başını arkadaş uğruna agritma...

Son olarak şunu diyecegim, millete yuva kurduralim derken kendi yuvadan olma...

Bende bunu düşündüm

Ben eğer kadın bir şey hissediyorsa altından mutlaka bir şey çıktığını gördüm bu zamana kadar.
Tavsiyem eşine anlatıp da adamın kulağına kar suyu kaçırma ve bu kızdan uzaklaş..sokma evine barkına....

O kadar çevreniz ve arkadaşlarınızın içinde dikkatinizi o çektiyse vardır bir sebebi..
Kimseye yabancıdan zarar gelmiyor kolay kolay.
İşin içinde bir pislik varsa az bir araştır kendi dibinden kendi içinden biri çıkar.
Fesat veya kötü niyetli bir insan olmamaya çalışırım genelde.Ama yaşanmış yüzlerce "kazık" hikayesi aktarabilirim.
Kimseye bir şey söylemeden ve de emin olmayı beklemeden araya mesafe koyun.Anneniz değil babanız değil neticede.

Ya bekar bir kadın ve evli bir arkadaşının evine girip çıkıyor olsa, biri de o diğer arkadaşınız gibi laf etse evine girene çıkana dikkat et minvalinde bişeyler söylese kim olsa gıcık olur yani.Resmen laf çarpmış gibi bir laf olmuş.

Ayrıca arkadaşınız eşinize değil de bebeğinize hayran hayran ve sevecenlikle bakıyor olabilir mi? Çünkü bebeğinizi eşinizin kucağına verirken bakmış tam da yani birçok insan bebeklere o şekilde bakar , istemsizdir bu yani.

Bir de eşiniz herkese selam vermiş , bu arkadaşınız normal davranmış.Tanımıyor gibi yapmış.O denilen lafa bozulmuş ve hareketlerini değiştirmiş olamaz mı? Hayır , eşiniz selam verirken arkadaşınız yakın davransa bu kez siz onu da eleştirirdiniz.

Eminim arkadaşınız evli olsa aklınıza böyle şeyler gelmezdi.Hanımefendi bir tek koca sizde yok.Lütfen herkes kocama aşık modundan çıkın.Çok kötü görünüyor dışarıdan bu haller.Yazık yani.Ha madem bu kadar düşündüğünüz bir konu bu , arkadaşınızla görüşmeyin olsun bitsin.

Konu sahibi sorunun tek cevabi Mesafe koy.Eve girip cikmasin disarda gorusun ikiniz.Hayir yani cok mu zor.Burda yuzlerce yorum yapilsada ya mesafe koyacaksin ya da gorusmeceksin bu kadar.Cok mu lazim arkadasiniz size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…