- Konu Sahibi nefernefertiti
-
Ben de aynı öyle oha deyip kala kalmıştım.Gerçekten oha. Verebilceğim tek tepki şu an bu olaya
Bende normalde gerçekten çok kıskanç değilimdir. Yapacaksa her şekilde yapar daha erken gerçek yüzünü görürüm diye düşünürüm hep. Ama bu olayda sindiremediğim bişey var tarif edemiyorum. Bi tarafım aşırııııı emin. Bi tarafım ya saçmalama hiç mi tanımadın diyo. Ki genelde de hep ikilemde kalan bi insanımdır :) öyle olunca düşün dur sürekli. Galiba arkadaşım olması ve böyle bi olayın gerçek olma ihtimali ciddi üzer beni. Her ne şekilde geçirdiyse aynı şey geçerli.Dış görünüşünden etkilenmiştir o an için. Gözüne yakışıklı gözüktü belki bir anlığına ya da ne güzel baba çocuğuyla ilgileniyor diye baktı. Siz şimdi o bakışı gördünüz ya kız konuşsa neden konuştu, konuşmasa neden konuşmadı diye düşüneceksiniz.
Geçen hafta erkek arkadaşımla dışarıdayken yanımıza ortak bir arkadaşımız geldi. Erkek arkadaşım lavaboya giderken kız dönüp baktı arkasından sevgilim gözden kaybolana kadar. Garipsedim çünkü aniden konuşmayı bıraktı. Sevgilim köşeyi dönüp gözden kaybolunca bana dönüp sohbete devam etti. Böyle garip bir şey oldu ama kimseden şüphelenmedim (2 ay sonra aldatıldım diye konu açmam inş). Çok da kıskancımdır ama bunu kıskanamadım saçma geldi. Kıskançlık kriterlerimi karşılamadı Ama garipti yani. Yaşarken de garipti. Hatta o an “şu anda çok garip şeyler yaşanmakta” diye geçirdim içimden çünkü adamın gözden kaybolması da uzun sürdü
Anlık saçma bir şeydir deyip geçin bence. Çok rahatsız hissederseniz görüşmeleri azaltırsınız.
Peki bi fikriniz var mı ? Ortaya çıkartılacak bi olay olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası. Yem mi atcam önüne yani kesinleşsin diye. Yada ya değilse yanlış düşünüyosam diye kura kura kafayı mı yicem. Ben düşünürüm çünkü kendimi biliyorum. Bitireceksem de sizce söylemeli miyim ? Böyle bişey hissettim ne kadar doğru bilemem ama böyle devam etmek istemiyorum diye. Normalde de cidden çok severim. Kafam burda karışıyo zaten. İnsan sevdiği bi insan hakkında böyle bişey düşünüyosa zaten daha fazla kanıta gerek var mı ?Ben de aynı öyle oha deyip kala kalmıştım.
Ben ilk yorumu yaptım canım senin konunun altındaPeki bi fikriniz var mı ? Ortaya çıkartılacak bi olay olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası. Yem mi atcam önüne yani kesinleşsin diye. Yada ya değilse yanlış düşünüyosam diye kura kura kafayı mı yicem. Ben düşünürüm çünkü kendimi biliyorum. Bitireceksem de sizce söylemeli miyim ? Böyle bişey hissettim ne kadar doğru bilemem ama böyle devam etmek istemiyorum diye. Normalde de cidden çok severim. Kafam burda karışıyo zaten. İnsan sevdiği bi insan hakkında böyle bişey düşünüyosa zaten daha fazla kanıta gerek var mı ?
Görmüşsün canım zaten yorumumu pardon. Ben yerinde olsam o arkadaşla arama yavaştan mesafe koyarım. Çünkü kadınlar hisseder diye düşünüyorum kanıt filan da aramam. Koy mesafeni kafan rahat olsun. Sık görüşme. Ama söyleme direk tabi böyle hissettim diye. Sonuçta öyle birşey varsa bile kabul etmicekPeki bi fikriniz var mı ? Ortaya çıkartılacak bi olay olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası. Yem mi atcam önüne yani kesinleşsin diye. Yada ya değilse yanlış düşünüyosam diye kura kura kafayı mı yicem. Ben düşünürüm çünkü kendimi biliyorum. Bitireceksem de sizce söylemeli miyim ? Böyle bişey hissettim ne kadar doğru bilemem ama böyle devam etmek istemiyorum diye. Normalde de cidden çok severim. Kafam burda karışıyo zaten. İnsan sevdiği bi insan hakkında böyle bişey düşünüyosa zaten daha fazla kanıta gerek var mı ?
yok hiç sormayın bence. Benim o arkadaşımda sevgilimin telefon numarası kayıtlıydi, ayrı olduğumuz dönem beni engelledi mi diye bakmak için kayıt etmistim sonrasında iyice koptu ipler sevgilimle. Bir gün ofiste birlikte is yaptığımız biri geldiğinde kızlar arası çok hoş adam falan diyorlardi, bu kız da yok bu adam hoş değil ama senin x çookkk yakışıklı mesela derken gözlerindeki bakışı anlatamam. o günden sonra içime kurt düştü neden buna numarayı verdim ki diye kızdım kendime.Hah tam olarak evet arada kaldığım durumu yazmışsınız teşekkür ederim. Ben o bakışı gördüm o bakıştan eminim dediğiniz gibi bi hayranlık olduğu benim düşündüğüm zaten. Sonrasında olanları ben böyle düşündüğüm için yorumlamam değişmiş olabilir kesinlikle kafamı karıştıran bu zaten. Her şekilde ne bileyim benim evimde benim yanımda aklından ufacık bile böyle bişey geçmesi benim yine zoruma gider. Siz nasıl anladınız yanlış düşündüğünüzü ? Ben düşünmektense sormayı bile düşündüm ama ne dicem ayıp yani benim kuruntumsa.
Okurken heyecandan ölücektim vallayok hiç sormayın bence. Benim o arkadaşımda sevgilimin telefon numarası kayıtlıydi, ayrı olduğumuz dönem beni engelledi mi diye bakmak için kayıt etmistim sonrasında iyice koptu ipler sevgilimle. Bir gün ofiste birlikte is yaptığımız biri geldiğinde kızlar arası çok hoş adam falan diyorlardi, bu kız da yok bu adam hoş değil ama senin x çookkk yakışıklı mesela derken gözlerindeki bakışı anlatamam. o günden sonra içime kurt düştü neden buna numarayı verdim ki diye kızdım kendime.
ilerleyen günlerde bu kızda gereksiz bir neşe, sanki aşık olmuş gibi gizemli haller. fal bakıyor mesela bana gelip soruyor "baksana gizemli biriyle yeni bir aşk olacakmış" falan diyor. Bu arada kız Türk değil sevgilim de yurt dışındaydi. kızın o sürede yeni askere giden sevgilisi vardı ve bir anda ben artık onu sevmiyorum demeye başladı ama fallarda başkasıyla alakalı bir şey çıkınca gözleri parlayinca "o zaman başka biri var sen bu yüzden soğudun sevgilinden" dediğimde yani sanırım deyip bıyık altı gülmeler falan. kim diyorum söylemiyor ki normalde yediğimiz içtiğimiz birdir bu kızla. sürekli bi arkadaş diye biriyle konuşuyor, işte haftaya bir arkadaşla bulusucam yurtdışından geliyor diyor ama nasıl heyecanlı. kimmiş göstersene diyorum hiç fotoğrafı yok sosyal medya kullanmıyor diyor, benimki de kullanmaz. benim cinler iyice tepeme çıkmaya başladı tabi. bilerek zarf armaya başladım. dışarı çıkıp bir şeyler içerken özellikle benimkini anlattım hep, benim için yaptığı güzel şeyleri anlattım. Bir keresinde çok açım diye girdiğimiz lokantada ben sevgilimi anlatırken bir anda iştahı kesildi ve benim acil eve gitmem gerekiyor deyip kalktı yemeden. o gün iyice dellendim tabi, dedim kesin bir şekilde benimkine mesaj atıp tanıştı onunla konuşuyor. kafama koymuştum telefonunu bir şekilde karıştırmak için.
Ben plan yapacakken sonra sevgilim tekrar ortaya çıktı, beni aramaya barışmak için harekete geçmeye başladı, ben sevgilimle konuşurken kız da bi arkadaş dediği biriyle konuşuyordu hala orada anladım yanlış düşündüğümü ve sonrasında öğrendik zaten ofiste biriyle görüşüyormus o gizemli halleri ondanmis bu yüzden saklamış hep vs vs. bence siz de zarf atın. eşiniz yanınızda yokken ikiniz yalnızken eşinizden bahsedin ona, sizin için yaptığı güzel şeyleri anlatın ballandıra ballandıra aşkınızı anlatın tepkilerine dikkat edin huzursuz oluyorsa şüphelerinizde haklı olabilirsiniz. eşinize imrenerek baktığı bir hayranlık varsa sizi dinlerken de imrenerek dinlemesi gerekiyor çünkü.
Ay bendeee cok fena oldumm sonunda da oooh bee dedim :)Okurken heyecandan ölücektim valla
Ama sizin zarf yanlış çıkmış :) yani zarf atıp anlam çıkarmak doğru değil gibiyok hiç sormayın bence. Benim o arkadaşımda sevgilimin telefon numarası kayıtlıydi, ayrı olduğumuz dönem beni engelledi mi diye bakmak için kayıt etmistim sonrasında iyice koptu ipler sevgilimle. Bir gün ofiste birlikte is yaptığımız biri geldiğinde kızlar arası çok hoş adam falan diyorlardi, bu kız da yok bu adam hoş değil ama senin x çookkk yakışıklı mesela derken gözlerindeki bakışı anlatamam. o günden sonra içime kurt düştü neden buna numarayı verdim ki diye kızdım kendime.
ilerleyen günlerde bu kızda gereksiz bir neşe, sanki aşık olmuş gibi gizemli haller. fal bakıyor mesela bana gelip soruyor "baksana gizemli biriyle yeni bir aşk olacakmış" falan diyor. Bu arada kız Türk değil sevgilim de yurt dışındaydi. kızın o sürede yeni askere giden sevgilisi vardı ve bir anda ben artık onu sevmiyorum demeye başladı ama fallarda başkasıyla alakalı bir şey çıkınca gözleri parlayinca "o zaman başka biri var sen bu yüzden soğudun sevgilinden" dediğimde yani sanırım deyip bıyık altı gülmeler falan. kim diyorum söylemiyor ki normalde yediğimiz içtiğimiz birdir bu kızla. sürekli bi arkadaş diye biriyle konuşuyor, işte haftaya bir arkadaşla bulusucam yurtdışından geliyor diyor ama nasıl heyecanlı. kimmiş göstersene diyorum hiç fotoğrafı yok sosyal medya kullanmıyor diyor, benimki de kullanmaz. benim cinler iyice tepeme çıkmaya başladı tabi. bilerek zarf armaya başladım. dışarı çıkıp bir şeyler içerken özellikle benimkini anlattım hep, benim için yaptığı güzel şeyleri anlattım. Bir keresinde çok açım diye girdiğimiz lokantada ben sevgilimi anlatırken bir anda iştahı kesildi ve benim acil eve gitmem gerekiyor deyip kalktı yemeden. o gün iyice dellendim tabi, dedim kesin bir şekilde benimkine mesaj atıp tanıştı onunla konuşuyor. kafama koymuştum telefonunu bir şekilde karıştırmak için.
Ben plan yapacakken sonra sevgilim tekrar ortaya çıktı, beni aramaya barışmak için harekete geçmeye başladı, ben sevgilimle konuşurken kız da bi arkadaş dediği biriyle konuşuyordu hala orada anladım yanlış düşündüğümü ve sonrasında öğrendik zaten ofiste biriyle görüşüyormus o gizemli halleri ondanmis bu yüzden saklamış hep vs vs. bence siz de zarf atın. eşiniz yanınızda yokken ikiniz yalnızken eşinizden bahsedin ona, sizin için yaptığı güzel şeyleri anlatın ballandıra ballandıra aşkınızı anlatın tepkilerine dikkat edin huzursuz oluyorsa şüphelerinizde haklı olabilirsiniz. eşinize imrenerek baktığı bir hayranlık varsa sizi dinlerken de imrenerek dinlemesi gerekiyor çünkü.
O kıza karşı da soguk mu? Keske sormasaydin aklina sokmasaydinEşim normalde de soğuk bi insandır. Herkese karşı soğuk ve mesafelidir kendi akrabaları bile niye bu kadar soğuksun demiştir yani.Kolay kolay kimseyle samimi olmaz. Biz ilk tanıştığımızda ben bile ne biçim biri bu böyle demiştim. Ama arkadaş gibiyizdir açık açık sordum hissettin mi böyle bi yaklaşım diye hayır hissetmedim dedi. O öyle diyince iyice şüpheye düştüm zaten heralde ben abartıyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?