Arkadaşım eşimden mi etkilendi ?

Bende normalde gerçekten çok kıskanç değilimdir. Yapacaksa her şekilde yapar daha erken gerçek yüzünü görürüm diye düşünürüm hep. Ama bu olayda sindiremediğim bişey var tarif edemiyorum. Bi tarafım aşırııııı emin. Bi tarafım ya saçmalama hiç mi tanımadın diyo. Ki genelde de hep ikilemde kalan bi insanımdır :) öyle olunca düşün dur sürekli. Galiba arkadaşım olması ve böyle bi olayın gerçek olma ihtimali ciddi üzer beni. Her ne şekilde geçirdiyse aynı şey geçerli.

Ben de aynı öyle oha deyip kala kalmıştım.
Peki bi fikriniz var mı ? Ortaya çıkartılacak bi olay olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası. Yem mi atcam önüne yani kesinleşsin diye. Yada ya değilse yanlış düşünüyosam diye kura kura kafayı mı yicem. Ben düşünürüm çünkü kendimi biliyorum. Bitireceksem de sizce söylemeli miyim ? Böyle bişey hissettim ne kadar doğru bilemem ama böyle devam etmek istemiyorum diye. Normalde de cidden çok severim. Kafam burda karışıyo zaten. İnsan sevdiği bi insan hakkında böyle bişey düşünüyosa zaten daha fazla kanıta gerek var mı ?

Ben ilk yorumu yaptım canım senin konunun altında

Görmüşsün canım zaten yorumumu pardon. Ben yerinde olsam o arkadaşla arama yavaştan mesafe koyarım. Çünkü kadınlar hisseder diye düşünüyorum kanıt filan da aramam. Koy mesafeni kafan rahat olsun. Sık görüşme. Ama söyleme direk tabi böyle hissettim diye. Sonuçta öyle birşey varsa bile kabul etmicek

yok hiç sormayın bence. Benim o arkadaşımda sevgilimin telefon numarası kayıtlıydi, ayrı olduğumuz dönem beni engelledi mi diye bakmak için kayıt etmistim sonrasında iyice koptu ipler sevgilimle. Bir gün ofiste birlikte is yaptığımız biri geldiğinde kızlar arası çok hoş adam falan diyorlardi, bu kız da yok bu adam hoş değil ama senin x çookkk yakışıklı mesela derken gözlerindeki bakışı anlatamam. o günden sonra içime kurt düştü neden buna numarayı verdim ki diye kızdım kendime.

ilerleyen günlerde bu kızda gereksiz bir neşe, sanki aşık olmuş gibi gizemli haller. fal bakıyor mesela bana gelip soruyor "baksana gizemli biriyle yeni bir aşk olacakmış" falan diyor. Bu arada kız Türk değil sevgilim de yurt dışındaydi. kızın o sürede yeni askere giden sevgilisi vardı ve bir anda ben artık onu sevmiyorum demeye başladı ama fallarda başkasıyla alakalı bir şey çıkınca gözleri parlayinca "o zaman başka biri var sen bu yüzden soğudun sevgilinden" dediğimde yani sanırım deyip bıyık altı gülmeler falan. kim diyorum söylemiyor ki normalde yediğimiz içtiğimiz birdir bu kızla. sürekli bi arkadaş diye biriyle konuşuyor, işte haftaya bir arkadaşla bulusucam yurtdışından geliyor diyor ama nasıl heyecanlı. kimmiş göstersene diyorum hiç fotoğrafı yok sosyal medya kullanmıyor diyor, benimki de kullanmaz. benim cinler iyice tepeme çıkmaya başladı tabi. bilerek zarf armaya başladım. dışarı çıkıp bir şeyler içerken özellikle benimkini anlattım hep, benim için yaptığı güzel şeyleri anlattım. Bir keresinde çok açım diye girdiğimiz lokantada ben sevgilimi anlatırken bir anda iştahı kesildi ve benim acil eve gitmem gerekiyor deyip kalktı yemeden. o gün iyice dellendim tabi, dedim kesin bir şekilde benimkine mesaj atıp tanıştı onunla konuşuyor. kafama koymuştum telefonunu bir şekilde karıştırmak için.

Ben plan yapacakken sonra sevgilim tekrar ortaya çıktı, beni aramaya barışmak için harekete geçmeye başladı, ben sevgilimle konuşurken kız da bi arkadaş dediği biriyle konuşuyordu hala orada anladım yanlış düşündüğümü ve sonrasında öğrendik zaten ofiste biriyle görüşüyormus o gizemli halleri ondanmis bu yüzden saklamış hep vs vs. bence siz de zarf atın. eşiniz yanınızda yokken ikiniz yalnızken eşinizden bahsedin ona, sizin için yaptığı güzel şeyleri anlatın ballandıra ballandıra aşkınızı anlatın tepkilerine dikkat edin huzursuz oluyorsa şüphelerinizde haklı olabilirsiniz. eşinize imrenerek baktığı bir hayranlık varsa sizi dinlerken de imrenerek dinlemesi gerekiyor çünkü.

Okurken heyecandan ölücektim valla

Yazdıklarınızdan öyle bir hoşlanmadı haklı çıkaracak kadar olumsuz birsey yok aslında ama madem şüphe ettiniz ben olsam araya mesafe koyar taht ederdim.

Bazen hayranlikla bakmak kotu niyet tasimaz ornegin ben bazi teyzem yasimdakilere yaptiklari seylerden dolayi oyle bakabilirim.

Benden kucuk cocuklara hosuma giden davranisi olsa hayranlikla bakabilirim.
Cocuguyla ilgilenen genc babalara bakabilirim.
Siz yine tedbirli olun kimseye guven yok ama aklinizda da bunlar bulunsun..

Ama sizin zarf yanlış çıkmış :) yani zarf atıp anlam çıkarmak doğru değil gibi

Bu şüpheyi taşıyacağınıza, sürekli bu konu kafanızı kurcalayacağına koyun mesafenizi.. Öyle birşey var ya da yok sizi rahatsız etmiş neticede..
Bir biz bakamıyoruz başka adamlara hayran hayran.. Yakışıklı ise kendine, iyi bir eş ise eşine, iyi bir baba ise çocuğuna, bana ne derim de millet öyle değil işte..

Gorusmeyi azaltin evinize de bidaha cagirmayin.
Gorusecekseniz disarda (arada sirada )grup olarak gorusun.
Bende nedense anlattiginiz hallerinden hic hoslanmadim.

Arkadasim olabilir de olmayadabilir de.. En iyisi mi vazgecilmez degilse mesafe koy

Herkes kivanc tatlitugla mi evli senin kocan mi kaldi bi diyenlere bakma evli adama kanca takan cok artik. Ve duydugum 3 kisi var malesef uzak çevremden. Bu bir gercek.

En iyisi mi hayatindan çıkar. Oyle hayran hayran bakma olayi vs suphelendiysen ciksin gitsin hayatindan.

Yine kadinlar hisseder klasiği diyorum eskiden bi sevgilim vardı bide çok yakın arkadaşım kardes gibi sevgilimle bir kere tanistirdim bidaha hiç görmediler birbirini kız hemen Nolduysa bir gormede onu sorup duruyordu içime kurt düştü. Sevgilimle arkadaşımın bana msj attigi saatlere bakıp anlamaya çalışıyordum sadece cunkun kizin tlfndan aramistim bikere oda kaydetmiş supelendim hicbirseyde bulamadim çok sonra ben o çocukla ayrıldım. Bir seneden sonra beni aradı ozurler falannfilan benim ilk dediğim şey x le sen hiç konustunmu dedim evet dedi bana msj attım aradı is yerime geldi dedi ama ben pişmanım dedi hiç sevgili olmadım sadece öyle konustuk flortlesmisler ama benim derdim içimdeki supe bosmu dolumu ve dolu çıktı. Bence o kizi eve getirmeyin bidaha ve esinize asla bu konudan bahsetmeyin sormayın ve takipte olun

Bazı hisler vardır somut olarak ispat edemezsin ama dusundugun gibidir. Bence somut bir sey olmasini bekleme cunku cok gec olabilir... Bu suphe ile yasanmaz ve zaten icin sogur arkadasina karsi. Bence mesafe koyarak bitir.

O kıza karşı da soguk mu? Keske sormasaydin aklina sokmasaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…