40 yaşındaki adam kandırmıştır tabi, kızla aralarında cinsellik geçmiştir kız da bağlanmıştır adama, adam da karımla boşanıcaz formalite evlilik vs demiştir.
Adamın Evli olduğu ortaya çıkınca ya da boşanmayınca da 20 lık kız karısına söylemiş olaylar patlamış.Burda da kandırılan kadınlar eşine sevgilisine söyleyeyim mi yazıyorlar o hesap.
Kızdaki hatada şu : evli bir erkekle görüşülmez, hadi kandırıldın bekar sanıyordun,ilişkinin hangi kısmında evli olduğu ortaya çıkarsa o zaman bitirmesi gerekir, ha ortada ilişki yoksa da yanlış anlaşılmalara mahal vermemesi gerekir.
Ben bekar bir kadın olarak,evlilere çok soğuk davranıyorum, herhangi bir yanlış anlaşılma durumu olursa car car yarışıyorum benden uzak duruyorlar,her kadın bunu yapmalı bu toplumda, adın çıkacağına canın çıksın.
Adamın karısı da aldatıldığının farkında ama niye kocamdan olayım diye sığ toplumdaki sığların yaptığı gibi güçsüz olan cinse yani kadına saldırmayı daha kolay buluyor.
Siz şunu yapın bi kere patron kim (umarım 40 yaşındaki bu kart horoz değildir olsa bile ona söyleyin) ona söyleyin böyle karısı gelmesin işe diyin, müşteriler vatandaşlar şikayette bulunuyor kaos oluyor diyin.
Olayı bilmediğiniz bir şeyde taraf tutmayın, sadece böyle kötü kavgalardan uzak tutun iş çevrenizi yeter.