- 20 Ocak 2023
- 5.383
- 20.876
- 268
- Konu Sahibi Nezormusbu
-
Cok basit seyler ya entrika cevirmenize gerek yok cocuk hakkinda bikac olumsuzluktan bahsedip devam etsem mi bilemiyorum tarzi bi konusma yapabilirsiniz tepkisi ne olur sizceYa öyle şeyleri pek beceremem elime yüzüme bulastırırım gibi geliyor:) zarflayın derken ne diyim mesela
Paylaşımın komik olmadığını anlamayacak kadarda beyinsiz biriyle tarsimam..gidip ağlayarak günlügüne yaz !prof34 az önce babası ölen ve yas sürecinde olan bir kadının konusunda kendinizce komik olduğunu düşünüp ama aslında zavallıca olduğunu düşündüğüm gereksiz videonuza beğenmedim attım diye farklı başlıklarda peşimden gelip yorumlarıma beğenmedim atmak beni eksiltmez ama sizi zavallı yapar.
insan bir durmalı nerede ne paylaştığını bilmeli,hepimiz goy goy yapıyoruz zaman zaman ama yas sürecinde olduğu için düğüne gitmek istemediğini belirtip eşiyle tartışan kadına saçma sapan kocasından ilgi bekliyor diye video atmanız sizin vizyonsuz ve hissiz olduğunuzu gösterir tıpkı peşimden gelip alakasız başlıkta yorumuma beğenmedim atmanız gibi.
Bomboş bir profilsiniz bom
Üsluba baktım yeni bomboş bir profil olduğunuzu anladım.Tartışmanın da bir adabı vardır. Rezil ruşva olunca da böyle senli benli beyinsiz üslubu takınmanız özünüzü gösterir.Paylaşımın komik olmadığını anlamayacak kadarda beyinsiz biriyle tarsimam..gidip ağlayarak günlügüne yaz !
epiniiiz mi gıskançsınız ya
Bu olayın aynısın hatta bir tık daha ağırını yaşadım benimki bundan çok daha barizdi yani o kadar iğrenç o kadar kötü bir his ki seni anlayabiliyorum bunu yapan arkadaşımı hayatımdan çıkardım yaptığı hareketleri her şeyi onun yüzüne vurup senden iğrendim dedim ve karşı savunması şu oldu ben böyle bir insan mıyım evet sen böyle bir insanmışsın dedim (şskeldslSelam kızlar benim yeni yeni flört ettiğim biri var. Yakın arkadaşlarımdan birine anlattım. Fotoğrafını falan da gösterdim. Fotoğrafını gördüğünden beri sürekli ne kadar yakışıklı olduğunu söylüyor. Yani farklı bir konu konuşurken bile lafı buna getiriyor. Kendisi karşı cinste dış görünüşe çok önem veren biri. Daha önce kendi arkadaşlarının tanıştırmak istediği birkaç kişi oldu hepsini de görünüşünü beğenmediği icin kabul etmedi.
Geçen hafta biraz kalabalık bir arkadaş grubuyla kafede oturuyorduk. Bu arkadaşım ve flört ettiğim kişi de vardı ve ilk defa karşılaştılar. Bahsettiğim arkadaşımı görseniz resmen heyecanlandı eli ayağı titredi. Kaç yıllık arkadaşım halinden tavrından anlıyorum hissediyorum. Hem bu olaydan çok rahatsız oldum hem de sürekli yakışıklı demesinden rahatsız oldum. Ama ona nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum çünkü hemen alınır, küser. Sizce flört ettiğim çocuktan gerçekten hoşlanmış mıdır yoksa ben mi kuruntu yapıyorum
Var var olmaz mı,ama ben daha elde avucta bir şey yoksa varsayımlarla hareket etmeyi sevmiyorum daha ortada fol yok yumurta yok. ha arkadaş ve flört gözü ve kalbi kararttıysan ne yaparsan yap yapacaklarını yaparlar.günahları boynuna. ya bir şey yoksa? o da var? of çok fena. insan kendini suçlar lan kaç yıllık arkadaşımdan şüphelendim diye.ama yapan yok mu var.dünya iyi insanların olduğu kadar kötülerin de olduğu dünyaKadının düşmanı kadın var malesef Bonivaa
Selam kızlar benim yeni yeni flört ettiğim biri var. Yakın arkadaşlarımdan birine anlattım. Fotoğrafını falan da gösterdim. Fotoğrafını gördüğünden beri sürekli ne kadar yakışıklı olduğunu söylüyor. Yani farklı bir konu konuşurken bile lafı buna getiriyor. Kendisi karşı cinste dış görünüşe çok önem veren biri. Daha önce kendi arkadaşlarının tanıştırmak istediği birkaç kişi oldu hepsini de görünüşünü beğenmediği icin kabul etmedi.
Geçen hafta biraz kalabalık bir arkadaş grubuyla kafede oturuyorduk. Bu arkadaşım ve flört ettiğim kişi de vardı ve ilk defa karşılaştılar. Bahsettiğim arkadaşımı görseniz resmen heyecanlandı eli ayağı titredi. Kaç yıllık arkadaşım halinden tavrından anlıyorum hissediyorum. Hem bu olaydan çok rahatsız oldum hem de sürekli yakışıklı demesinden rahatsız oldum. Ama ona nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum çünkü hemen alınır, küser. Sizce flört ettiğim çocuktan gerçekten hoşlanmış mıdır yoksa ben mi kuruntu yapıyorum
Var var olmaz mı,ama ben daha elde avucta bir şey yoksa varsayımlarla hareket etmeyi sevmiyorum daha ortada fol yok yumurta yok. ha arkadaş ve flört gözü ve kalbi kararttıysan ne yaparsan yap yapacaklarını yaparlar.günahları boynuna. ya bir şey yoksa? o da var? of çok fena. insan kendini suçlar lan kaç yıllık arkadaşımdan şüphelendim diye.ama yapan yok mu var.dünya iyi insanların olduğu kadar kötülerin de olduğu dünya
Aaa mantıklı denicem teşekkür ederimCok basit seyler ya entrika cevirmenize gerek yok cocuk hakkinda bikac olumsuzluktan bahsedip devam etsem mi bilemiyorum tarzi bi konusma yapabilirsiniz tepkisi ne olur sizce
Ya yapmaaa, biri bana olumsuz bir şeyler söylese devam etme derim. Bu riskli bir şey yani.Aaa mantıklı denicem teşekkür ederim
Olabilir sen onu kırmayım derken oğlanı senin elinden almasın dikkat etSelam kızlar benim yeni yeni flört ettiğim biri var. Yakın arkadaşlarımdan birine anlattım. Fotoğrafını falan da gösterdim. Fotoğrafını gördüğünden beri sürekli ne kadar yakışıklı olduğunu söylüyor. Yani farklı bir konu konuşurken bile lafı buna getiriyor. Kendisi karşı cinste dış görünüşe çok önem veren biri. Daha önce kendi arkadaşlarının tanıştırmak istediği birkaç kişi oldu hepsini de görünüşünü beğenmediği icin kabul etmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?