- 16 Haziran 2019
- 329
- 391
- 103
- 26
- Konu Sahibi Nezormusbu
-
Evet o da doğru neyse hiçbir şey yapmayayım zaten kokusu çıkar ortayaYa yapmaaa, biri bana olumsuz bir şeyler söylese devam etme derim. Bu riskli bir şey yani.
Olumsuz şeyler söyleyen birine, devam et diyip sebebi ben mi olayım diye düşünürüm yani
Eli ayağı dolaştıysa tabii ki hoşlanmıştır. Sadece onun yakışıklı olduğunu söyleyip, sizin birbirinize ne kadar yakışacağını söylemiyorsa bir de kesin kesin hoşlanmıştır. Bazen hemen arkadaş ortamına katmamalı diye düşünüyorum flörtlerimizi. Önce oluru var mı yok mu ileriye adım atacak mıyız ona bakardım ben. Sonrası geliyor zaten. Şu an bir de sevgili değilsiniz artık yanında ekstra o kişiyle çok ilgilenir. Sonra telefonlar alınıp seni bahane ederek sonra arkadaş olduk diyerek yakınlaşmalar olur. Ama olmayadabilir. Her ihtimale karşı dikkatli olmakta fayda var. Erkek ortadan çıkar ama bu durum sizinle onun arkadaşlığınızı da zedeleyebilir.Selam kızlar benim yeni yeni flört ettiğim biri var. Yakın arkadaşlarımdan birine anlattım. Fotoğrafını falan da gösterdim. Fotoğrafını gördüğünden beri sürekli ne kadar yakışıklı olduğunu söylüyor. Yani farklı bir konu konuşurken bile lafı buna getiriyor. Kendisi karşı cinste dış görünüşe çok önem veren biri. Daha önce kendi arkadaşlarının tanıştırmak istediği birkaç kişi oldu hepsini de görünüşünü beğenmediği icin kabul etmedi.
Geçen hafta biraz kalabalık bir arkadaş grubuyla kafede oturuyorduk. Bu arkadaşım ve flört ettiğim kişi de vardı ve ilk defa karşılaştılar. Bahsettiğim arkadaşımı görseniz resmen heyecanlandı eli ayağı titredi. Kaç yıllık arkadaşım halinden tavrından anlıyorum hissediyorum. Hem bu olaydan çok rahatsız oldum hem de sürekli yakışıklı demesinden rahatsız oldum. Ama ona nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum çünkü hemen alınır, küser. Sizce flört ettiğim çocuktan gerçekten hoşlanmış mıdır yoksa ben mi kuruntu yapıyorum
Bence hoslanmis. Insallah flort ettigin cocuk farkina varmamistir. Yoksa talip cok olursa dengesi sasiyor erkeklerin.Selam kızlar benim yeni yeni flört ettiğim biri var. Yakın arkadaşlarımdan birine anlattım. Fotoğrafını falan da gösterdim. Fotoğrafını gördüğünden beri sürekli ne kadar yakışıklı olduğunu söylüyor. Yani farklı bir konu konuşurken bile lafı buna getiriyor. Kendisi karşı cinste dış görünüşe çok önem veren biri. Daha önce kendi arkadaşlarının tanıştırmak istediği birkaç kişi oldu hepsini de görünüşünü beğenmediği icin kabul etmedi.
Geçen hafta biraz kalabalık bir arkadaş grubuyla kafede oturuyorduk. Bu arkadaşım ve flört ettiğim kişi de vardı ve ilk defa karşılaştılar. Bahsettiğim arkadaşımı görseniz resmen heyecanlandı eli ayağı titredi. Kaç yıllık arkadaşım halinden tavrından anlıyorum hissediyorum. Hem bu olaydan çok rahatsız oldum hem de sürekli yakışıklı demesinden rahatsız oldum. Ama ona nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum çünkü hemen alınır, küser. Sizce flört ettiğim çocuktan gerçekten hoşlanmış mıdır yoksa ben mi kuruntu yapıyorum
Bence hiç görüşme benim de bir zamanlar yakın arkadaşım olan kişi nişamlıma durup dururken ev adresini vermişti açıklama bile yapmadan irtibatı kesip her yerden engelledim güven olmaz bu tiplereSelam kızlar benim yeni yeni flört ettiğim biri var. Yakın arkadaşlarımdan birine anlattım. Fotoğrafını falan da gösterdim. Fotoğrafını gördüğünden beri sürekli ne kadar yakışıklı olduğunu söylüyor. Yani farklı bir konu konuşurken bile lafı buna getiriyor. Kendisi karşı cinste dış görünüşe çok önem veren biri. Daha önce kendi arkadaşlarının tanıştırmak istediği birkaç kişi oldu hepsini de görünüşünü beğenmediği icin kabul etmedi.
Sakayla karisik bir sekilde ne o sen mi hoslaniyorsun de. Biseyler anladigini anlarSelam kızlar benim yeni yeni flört ettiğim biri var. Yakın arkadaşlarımdan birine anlattım. Fotoğrafını falan da gösterdim. Fotoğrafını gördüğünden beri sürekli ne kadar yakışıklı olduğunu söylüyor. Yani farklı bir konu konuşurken bile lafı buna getiriyor. Kendisi karşı cinste dış görünüşe çok önem veren biri. Daha önce kendi arkadaşlarının tanıştırmak istediği birkaç kişi oldu hepsini de görünüşünü beğenmediği icin kabul etmedi.
Hala neden görüşüyorsunuz suratına tükürseniz hakkınız var valla.eskiden dostum şimdiyse sadece arkadaşım diyebileceğim biri var hayatımda. 15 yıldır tanışıyoruz ve hayatıma giren erkeklere her zaman asılmıştır. eşime de ondan önceki erkek arkadaşıma da sürekli beni kötülüyordu, eşimle konuşurken sürekli "doktor beyciğim" diye cilveleşerek konuşur, ona seks hayatındaki mutsuzluğundan bahsetmeye çalışır ve bizim için patlama noktası biz dışarıdayken eşimden memesini ve yumurtalıklarını elle muayene etmesini istemesiydi.
dostum diye kondurmakta zorlandım yıllarca ama en sonunda anladım. ben arada sırada görüşsem de eşimle olabildiğince az denk getiriyorum.
dikkat et seninki de böyle birçıkabilir, baştan önlemini al.
bunca yılın hatrına arada görüşüyorum ama iletişimim hiçbir şekilde eskisi gibi değil. hayatımda olan biteni asla onunla paylaşmıyorum çünkü paylaştığımda da sürekli haset yorumlarına maruz kalıyorum. aslında kökten bu arkadaşlığı bitirmem lazım ama çok yalnız ve zor durumda biri sanırım o yüzden bitiremiyorum.Hala neden görüşüyorsunuz suratına tükürseniz hakkınız var valla.
kalabalık bir ortamda olduğumuz için iyi gözlemleyemedim aslında ama arkadaşımın ilgisini fark ettiğini sanmıyorum bana da her zamanki gibi davranıyor hatta aramız daha bile iyiÇocuğun tavrı nasıldı peki?
Aynen böyle yapın benceErkek arkadaşımla tartıştık senden hiç hoşlanmamış görüşme onunla diyor de. Sebebini sorarsa hafifmeşrep bulmuş seni dersiniz.
Çok minnoşsunuz. Sebebinizi de anlıyorum. Umarım hep kendiniz gibi düşünceli insanlarla karşılaşırsınız.bunca yılın hatrına arada görüşüyorum ama iletişimim hiçbir şekilde eskisi gibi değil. hayatımda olan biteni asla onunla paylaşmıyorum çünkü paylaştığımda da sürekli haset yorumlarına maruz kalıyorum. aslında kökten bu arkadaşlığı bitirmem lazım ama çok yalnız ve zor durumda biri sanırım o yüzden bitiremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?