• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birbirimizi Yıprattığımız Kız Arkadaşım

birdishekimiyim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
66
Puanlar
13
Eskiden çok yakın olduğumuz ancak şimdi benim eskisi gibi hissetmediğim ve bana yaptıklarından dolayı da bir türlü içimin soğumadığı bir arkadaşım vardı. En son kendisine artık eskisi gibi görünmek istemediğimi ve eskisi kadar yakın olmamak istediğimi belirttim. Hatta mevzu çok çirkin yerlere de geldi. Uzun bir tartışmadan sonra bugün bana konuşmasak dahi bir hediye aldığını, onu vermek istediğini içimde kalmasın diye söyledi. Daha cevap vermedim ama zaten hediyesini de istemiyorum.
Şimdi ben bu hediyeyi kabul etmesem de eminim sağda solda kötü ilan edileceğim. Ancak gerçekten kızla samimiyetimi azaltmak istiyorum

Eskiden çok yakın olduğumuz ancak şimdi benim eskisi gibi hissetmediğim ve bana yaptıklarından dolayı da bir türlü içimin soğumadığı bir arkadaşım vardı. En son kendisine artık eskisi gibi görünmek istemediğimi ve eskisi kadar yakın olmamak istediğimi belirttim. Hatta mevzu çok çirkin yerlere de geldi. Uzun bir tartışmadan sonra bugün bana konuşmasak dahi bir hediye aldığını, onu vermek istediğini içimde kalmasın diye söyledi. Daha cevap vermedim ama zaten hediyesini de istemiyorum.
Şimdi ben bu hediyeyi kabul etmesem de eminim sağda solda kötü ilan edileceğim. Ancak gerçekten kızla samimiyetimi azaltmak istiyorum
Siz görüşmek istemezken hediye aldım vericem derdine düşmüş.
Hediyeyi almadınız diye sağda solda kötü ilan edilirseniz de edilin.
Hasta falan mı bu kız?
Ben şahsen tedirgin olurdum.

Yani hediye vereceğimi mi kalmış mevzu çirkin yerlere demişsiniz. Kötü ilan edilebilirsiniz takmayın. Sadece uzaklaşma değilmiş size yaptığı bir şeyler de olmuş zamanında. Siz tavrınızı her zaman net çizin. Kötüleyenler olması da iyi ona göre onları da elersiniz.

Hastalıklı sevgililer gibi
Son bi görüşelim, bari hediyeni vereyim bilmem ne

Ben olsam nazik bir mesaj yazarım: “hediye için teşekkür ederim ama kırgınlığım geçmiyor. Görüşmeye hazır hissetmiyorum. Sana ne olursa olsun mutlu bir hayat dilerim. “ gibi
Ve gitmezdim
Madem çirkin yerlere geldi olay, ona nezaketimle mesafe koyardım

Ben görüşmek istemediğimi belirtmeden kırıldığım, davranışlarında kendime saygısızlık gördüğüm insanlarla direkt görüşmüyorum. Görüşmek isteyen olursa bir bahane bulurum iki bahane bulurum görüşmemek için. Kimsenin samimiyetsiz hallerini sırf zaman geçsin diye çekemem.

Azalt gitsin ya, yeni moda heralde bu yapışkan kadınlar.

Bana da biri musallat olmuştu zor kurtuldum.

İstediğini de söylesin arkandan umrunda olmasın.

Sanki konuşmuyorlar arkandan kimse.

Hediyeyi hediye etmek sünnettir benim adıma başkasına hediye et de geç.

Kabul etme siz zaten belirtmişsiniz iletişim halinde olmak istemediğinizi.Onun hediyesini niye kabul etmek zorundasıniz ki? Sağda solda kötü lense edilmezsiniz.

Hediyeyi alıp görüşmeyi kesseniz de sağa sola hediye aldım yine de böyle yaptı diye anlatacak. Bu işin sonu yok konuşmak isteyen her türlü konuşur, benzer bir şey yaşadım bir arkadaşımla, kırmıştı beni ve mesafeliydik, hala ara ara dürtüyordu, açıkça dedim arkadaşlığa devam etmek istemiyorum diye, toparlamaya çalıştı ama yok. Kime ne anlatırsa da anlatsın ben biliyorum detayları.

Görüşmek istemediğin biri ile elalem ne der diye görüşme, hediyeleşme. O elalem boş konuşur, bir halt bilmez. Merak etme, iki gün sonra seni kötü ilan ettikleri gibi iyi ilan edecekleri zamanda gelir. Sen hediyeyi alma

O zaman kötü olmanda sakınca yok, bence asla kabul edilmemeli, bı hediye için mi goruseceksin 😏
Doğru zaten aynı ortamdaydık kendi keyfi isteyince sadece samimi olup sonrasında resmen ghostlayan bir tip, muhtemelen bir işi vardır ileride onun yolunu yapıyordur. Ben insanlara hayır diyemiyorum şimdi nasıl yazacağımı düşünüp duruyorum istemiyorum diye

Bana güven vermedi hediye bahanesiyle çağırıp başka bir şey planlıyor olmasın?
zaten aynı ortamlardayız da, muhtemelen ilerideki bir işi için aramızdaki bağı koparmak istiyor ama daha önce hiç kimsenin yüzüne “senin hediyeni istemiyorum” diyemedim. kabul edersen sevinirim yazmış ne alaka allah aşkına

Hediyeyi alıp görüşmeyi kesseniz de sağa sola hediye aldım yine de böyle yaptı diye anlatacak. Bu işin sonu yok konuşmak isteyen her türlü konuşur, benzer bir şey yaşadım bir arkadaşımla, kırmıştı beni ve mesafeliydik, hala ara ara dürtüyordu, açıkça dedim arkadaşlığa devam etmek istemiyorum diye, toparlamaya çalıştı ama yok. Kime ne anlatırsa da anlatsın ben biliyorum detayları.
işte ben açık açık diyemiyorum herhalde. hala ayıp olur kırılır falan diye düşünüyorum halbuki gerçeten hiçbir sebep olmasa dahi bir insan birinden sıkılmış olabilir.

Azalt gitsin ya, yeni moda heralde bu yapışkan kadınlar.

Bana da biri musallat olmuştu zor kurtuldum.

İstediğini de söylesin arkandan umrunda olmasın.

Sanki konuşmuyorlar arkandan kimse.

Hediyeyi hediye etmek sünnettir benim adıma başkasına hediye et de geç.
yani yapışkan da değil önce kedini savundu bana inanmıyorsan yapacak hiçbir şeyim yoka getirdi, sanki takmıyormış gibi tavırlar. şimdi bir anda o kadar sinirlenip artık tamamen gözden çıkardığımda bunu yazması

zaten aynı ortamlardayız da, muhtemelen ilerideki bir işi için aramızdaki bağı koparmak istiyor ama daha önce hiç kimsenin yüzüne “senin hediyeni istemiyorum” diyemedim. kabul edersen sevinirim yazmış ne alaka allah aşkına
Gitme bence. Bir bahane bul sürekli ertele

işte ben açık açık diyemiyorum herhalde. hala ayıp olur kırılır falan diye düşünüyorum halbuki gerçeten hiçbir sebep olmasa dahi bir insan birinden sıkılmış olabilir.
E siz de söylemişsiniz işte eskisi kadar görüşmek istemiyorum diye, bundan sonraki aşamada yapmanız gereken dediklerinizin arkasında durup başkalarının ne diyeceğini önemsememek.

Yani hediye vereceğimi mi kalmış mevzu çirkin yerlere demişsiniz. Kötü ilan edilebilirsiniz takmayın. Sadece uzaklaşma değilmiş size yaptığı bir şeyler de olmuş zamanında. Siz tavrınızı her zaman net çizin. Kötüleyenler olması da iyi ona göre onları da elersiniz.
zaten çok tolere ettiğim, her hatasında beni bir şekilde ikna eden ama barıştıktan sonra gerçekten hiç huzurlu hissetmediğim bir insan. ben bu psikoloji bozan gel gitli ilişkiden çok yoruldum

E siz de söylemişsiniz işte eskisi kadar görüşmek istemiyorum diye, bundan sonraki aşamada yapmanız gereken dediklerinizin arkasında durup başkalarının ne diyeceğini önemsememek.
söyledim evet ama sonrasında bile acaba hata mı ettim, ilk defa böyle bir sınır çizdim faln diye düşünüp durdum. karşımdaki kişi pişmansa ve beni kazanmak istiyorsa hemen yelkenleri suya indirmekten korkuyorum.

Ben görüşmek istemediğimi belirtmeden kırıldığım, davranışlarında kendime saygısızlık gördüğüm insanlarla direkt görüşmüyorum. Görüşmek isteyen olursa bir bahane bulurum iki bahane bulurum görüşmemek için. Kimsenin samimiyetsiz hallerini sırf zaman geçsin diye çekemem.
bahane mi bulsam yani zaten bu arada görüşmesem net bir şekilde görüşmeyeceğim, karşı karşıya gelmemin zor olduğu bir arkadaşım, benim selam verdiğim kadar var yani. Yoksa direkt artık hediye gibi şeylere gerek yok diyip nazşkçe hayatımda olmamasını mı söylemek.

Back
X