arkadaşım için beyin fırtınası

Kızın sevgilisi varken neden teklif ediyor açıklayayayım kızın sevgilisi olduğunu bilmiyor çünki tanışıyorlar daha sonrasında açılıyor çok vakit geçmeden

Demek ki kızda sevgilisi var gibi davranmıyor ??
Pardon ama yaşlar kaç ?

Demek ki kızda sevgilisi var gibi davranmıyor ??
Pardon ama yaşlar kaç ?

pardon sevgilisi var gibi davranmak nedir nasıl uygulanır açıklayabilirmisiniz ? cidden merak ettim ben bunu.

yaşlar 23

Sevgilisi olduğunu biliyor mu bilmiyor mu ilk yorumda biliyor yazıyor

evet biliyor yazıldığı gibi diğer arkadaş karıştırdı olayı

Arkadaşımı ikinci görüşünde konuşuyor arkadaşım da sevgilim var diye belirtiyor kendisine zaten yaklaşımı da asla bir daha değişmiyor aksine tamam deyip kenara çekiliyor arkadaşlar şimdi. Bir daha konusu açılmıyor bunun

pardon sevgilisi var gibi davranmak nedir nasıl uygulanır açıklayabilirmisiniz ? cidden merak ettim ben bunu.

yaşlar 23

Bak şimdi canım..
Öhöömmm öhöömm !
Anlatıyorum iyi dinle..
Sevgilisi olan biri cinsiyetinin önemi yok !
Usturuplu davranır..
Birinin ona teklif etmesini sağlıcak yüzey oluşturmaz..
Benimde 3.5 yıllık ilişkim var..
Kimsede gelip teklif edemez..
O mesafe oluşturulur..
Yakın davranılmaz..
Bizim ülkemizde herkes herkese potansiyel sevgili gözüyle bakıyor..
Ben millet içinde yaşarım..
Çünkü millet benim için kötü konuşsa bundan etkilenicek olan yine benim !!
Sevgilisi olmasa konuşma uzar gider..
Sevgilisi olduğunda araya mesafe girer..
Zaten sevgilisi olan biri eğer diğerinden bişeyler farkediyorsa bi şekilde sevgilisi olduğundan bahseder laf arasında..
Yani hissetirilir..
Daha sonra karşındaki bunu hala anlamıyorsa iyice mesafe girer..
Pat diye kimse teklif etmez..

Bu arada yaşım 20 canım benimde..
23 yaşında bilinmeyenin dersini ben mi vereyim sana :D

Bak şimdi canım..
Öhöömmm öhöömm !
Anlatıyorum iyi dinle..
Sevgilisi olan biri cinsiyetinin önemi yok !
Usturuplu davranır..
Birinin ona teklif etmesini sağlıcak yüzey oluşturmaz..
Benimde 3.5 yıllık ilişkim var..
Kimsede gelip teklif edemez..
O mesafe oluşturulur..
Yakın davranılmaz..
Bizim ülkemizde herkes herkese potansiyel sevgili gözüyle bakıyor..
Ben millet içinde yaşarım..
Çünkü millet benim için kötü konuşsa bundan etkilenicek olan yine benim !!
Sevgilisi olmasa konuşma uzar gider..
Sevgilisi olduğunda araya mesafe girer..
Zaten sevgilisi olan biri eğer diğerinden bişeyler farkediyorsa bi şekilde sevgilisi olduğundan bahseder laf arasında..
Yani hissetirilir..
Daha sonra karşındaki bunu hala anlamıyorsa iyice mesafe girer..
Pat diye kimse teklif etmez..

Bu arada yaşım 20 canım benimde..
23 yaşında bilinmeyenin dersini ben mi vereyim sana :KK70:

Pardonda sen nereden çıkardın arkadaşımın yakın davrandığını ve sevgilisi ile ilgili konuşmadığını ? Size üslubunuzdan dolayı cevap vermeyeceğim.

Pardonda sen nereden çıkardın arkadaşımın yakın davrandığını ve sevgilisi ile ilgili konuşmadığını ? Size üslubunuzdan dolayı cevap vermeyeceğim.

hahhahh :D
Yakın davransa o çocuk ona teklif edemez !!
Hadi etti arkadaşın onunla bida görüşmezz !!

Genel bir yorum yapmak gerekirse ben 90 ve sonrası doğan gençlerden ciddi korkuyorum ki içinde kardeşim de var hep yüzeysel hep silik ilişkiler, sevgililik de böyle arkadaşlık da, biz eşimle harçlıklarımızı birleştirir yeri gelir bir sandvici ikiye böler yerdik ailelerimize yük olucaz diye aklımız çıkardı falan, şimdi bakıyorum en güzel şeyleri giyip kahveye bile 20 lira bayılıp elde telefon cepte para gezip gene de mutlu olmuyolar nasıl is anlamadım

Genç kızların otelde falan işi ne, ailesi gibi yaşamak istemez anlarım da kusura bakmasın bu yaşta değil, insan az anamın babamın başını öne eģmeyeyim diye düşünür, alkol almak orda hurda sızmak ne,biz de içtik dağıttık ama usturuplu, nasıl güvendiniz hemen düzgün adam olduğuna falan,bu ülkede 30 yıllık karısını kesiyor adamlar çöpten kadınlar çıkıyo bu ne gözü karalık

Özgürüm asiyim istediğim gibi yaşarım işinin çok abartılırsa sonu şarampole gider

Sevgilisi var gibi davransa içki içme adabına uygun başka erkeğin yanında sarhoş olmazdı ve onun evinde kalmazdı diye düşünüyorum.

Bende çakırkeyif yada sarhoş olduğumda ki sevgilim olmadığı dönem dostlarımın evinde kalmışımdır bir şey de gelmemiştir başıma. Evet sevgilisi varken aşırı içmesi ki az bişey içse gider yanlış bunu bende belirttim aldatmadır bir nevi dedim o gün de tartışmışlar zaten sevgilisiyle öyle dertleştirken içtim demişti

hahhahh :KK70:
Yakın davransa o çocuk ona teklif edemez !!
Hadi etti arkadaşın onunla bida görüşmezz !!

Size iş yaptığınız yerde üstlerden biri ikinci gün işleri teslim ettiğinde alıp sizinle bunu konuşsa sevgilim var dersiniz bu doğrudur ama siz heryerde biliyormusunuz benim sevgilim var diye güle oynaya bağıra çağıra mı geziyorsunuz ? Bana teklif eden kişiye hayır derim üslubuna göre ki kendi üslubumda önemlidir arkadaşlığa devam ederim bunda sorun görmem size sevgilinizle mutluluklar

Genel bir yorum yapmak gerekirse ben 90 ve sonrası doğan gençlerden ciddi korkuyorum ki içinde kardeşim de var hep yüzeysel hep silik ilişkiler, sevgililik de böyle arkadaşlık da, biz eşimle harçlıklarımızı birleştirir yeri gelir bir sandvici ikiye böler yerdik ailelerimize yük olucaz diye aklımız çıkardı falan, şimdi bakıyorum en güzel şeyleri giyip kahveye bile 20 lira bayılıp elde telefon cepte para gezip gene de mutlu olmuyolar nasıl is anlamadım

Genç kızların otelde falan işi ne, ailesi gibi yaşamak istemez anlarım da kusura bakmasın bu yaşta değil, insan az anamın babamın başını öne eģmeyeyim diye düşünür, alkol almak orda hurda sızmak ne,biz de içtik dağıttık ama usturuplu, nasıl güvendiniz hemen düzgün adam olduğuna falan,bu ülkede 30 yıllık karısını kesiyor adamlar çöpten kadınlar çıkıyo bu ne gözü karalık

Özgürüm asiyim istediğim gibi yaşarım işinin çok abartılırsa sonu şarampole gider

O otel olayı ayrı facia bunda hem fikirim kesinlikle o arkadaşımda yaşca büyüktür benden 25 yaşında çalışan biri ben bile gerçek yüzünü görememişim.

Alkol alırız doğru ama herkesin yanında olsada belli ölçüde

Doğru daha beter olaylar var buradan yazmak doğru olmaz biz sevgililierimizle bir şeyler yaşasak da daha fena durumlar da var maalesef

Bende çakırkeyif yada sarhoş olduğumda ki sevgilim olmadığı dönem dostlarımın evinde kalmışımdır bir şey de gelmemiştir başıma. Evet sevgilisi varken aşırı içmesi ki az bişey içse gider yanlış bunu bende belirttim aldatmadır bir nevi dedim o gün de tartışmışlar zaten sevgilisiyle öyle dertleştirken içtim demişti
sen dostlarının evinde kalmışsın, arkadaşın ise, yeni tanıştığı birinin evinde kalmış...

Sevgilisi olan birine teklif eden birinin ne kadar saygili oldugu da tartisilir.

İşte ben anlamıyorum bunu sevgilisi olanların alnında sevgilisi var mı yazıyor yada ne bileyim sevgilim var diye bağırarak mı geziyor sizi gören biri gelip tanışmak isteyemez mi nereden bilecek ?

O otel olayı ayrı facia bunda hem fikirim kesinlikle o arkadaşımda yaşca büyüktür benden 25 yaşında çalışan biri ben bile gerçek yüzünü görememişim.

Alkol alırız doğru ama herkesin yanında olsada belli ölçüde

Doğru daha beter olaylar var buradan yazmak doğru olmaz biz sevgililierimizle bir şeyler yaşasak da daha fena durumlar da var maalesef

İşte onu diyorum bu yeni arkadaş ne zamandır tanınıp biliniyor belli ki bir kaç aydır nasıl evinde kalır hem sarhoşken

sen dostlarının evinde kalmışsın, arkadaşın ise, yeni tanıştığı birinin evinde kalmış...

tanışmalarının üzerinden 3 hafta geçti çok yeni değil çok eski de değil ona bende karşıyım tabi ki yanlış o durum başına iş de gelebilirdi

Back
X