arkadaşım için beyin fırtınası

İşte onu diyorum bu yeni arkadaş ne zamandır tanınıp biliniyor belli ki bir kaç aydır nasıl evinde kalır hem sarhoşken
1 aydır tanınıyor bizimle de tanıştı bizde tanıyoruz kendisini artık 3 haftalarında felan dertleşirken almış alkolü ama konu özünden çok saptı

Arkadaşın eğriyi doğruyu bilcek yaştaysa karışma hayırlısının ne olcağı bilinmez arkadaşın belki o adama gidicek sonra adamın binbir türlü farklı huyu çıkıcak

Sonuç pişmanlık sonuç midyata pirince giderken eldeki bulgurdan olma

Hiç karışma yetişkin insanlar bunlar

Arkadaşın eğriyi doğruyu bilcek yaştaysa karışma hayırlısının ne olcağı bilinmez arkadaşın belki o adama gidicek sonra adamın binbir türlü farklı huyu çıkıcak

Sonuç pişmanlık sonuç midyata pirince giderken eldeki bulgurdan olma

Hiç karışma yetişkin insanlar bunlar

haklısınız gönül işine karışılmaz da en son ki hali benide üzdü ameliyata gitmeden önce ne görmeye geldi ne bişey birde ameliyat bitti ertesi gün geçmiş olsun diyor böyle sevgilimi olur

Bende çakırkeyif yada sarhoş olduğumda ki sevgilim olmadığı dönem dostlarımın evinde kalmışımdır bir şey de gelmemiştir başıma. Evet sevgilisi varken aşırı içmesi ki az bişey içse gider yanlış bunu bende belirttim aldatmadır bir nevi dedim o gün de tartışmışlar zaten sevgilisiyle öyle dertleştirken içtim demişti
Bunun savunulacak bir tarafı olmadığını düşünüyorum baştan her şey falso zaten yani karşı taraf hoşlanıyor teklif de etmiş ama kız arkadaşınız bu kişiyle kendi ilişkisi hakkında dertleşiyor, sarhoş oluyor, onun evinde kalıyor... Karışık ilişkiler yumağı... Bence burda en düzgün kişi o öküz dediğiniz arkadaşınızın sevgilisi oluyor üzgünüm.

Bunlardan hic biri ise yaramaz...ikisi de umursamaz....
ilki belli zaten...digeri ise..ne demek sevdigin kisinin sevgilisinin dogum partysine hazirlik yapmak....
yuh yani....

Genel bir yorum yapmak gerekirse ben 90 ve sonrası doğan gençlerden ciddi korkuyorum ki içinde kardeşim de var hep yüzeysel hep silik ilişkiler, sevgililik de böyle arkadaşlık da, biz eşimle harçlıklarımızı birleştirir yeri gelir bir sandvici ikiye böler yerdik ailelerimize yük olucaz diye aklımız çıkardı falan, şimdi bakıyorum en güzel şeyleri giyip kahveye bile 20 lira bayılıp elde telefon cepte para gezip gene de mutlu olmuyolar nasıl is anlamadım

Genç kızların otelde falan işi ne, ailesi gibi yaşamak istemez anlarım da kusura bakmasın bu yaşta değil, insan az anamın babamın başını öne eģmeyeyim diye düşünür, alkol almak orda hurda sızmak ne,biz de içtik dağıttık ama usturuplu, nasıl güvendiniz hemen düzgün adam olduğuna falan,bu ülkede 30 yıllık karısını kesiyor adamlar çöpten kadınlar çıkıyo bu ne gözü karalık

Özgürüm asiyim istediğim gibi yaşarım işinin çok abartılırsa sonu şarampole gider

Bizde sizin gibiyiz.
Buluşucaksak parkta da buluşuruz para yok diye.
Veya ikimizdeki paraları birleştirip bişeyler yaparız.

Size iş yaptığınız yerde üstlerden biri ikinci gün işleri teslim ettiğinde alıp sizinle bunu konuşsa sevgilim var dersiniz bu doğrudur ama siz heryerde biliyormusunuz benim sevgilim var diye güle oynaya bağıra çağıra mı geziyorsunuz ? Bana teklif eden kişiye hayır derim üslubuna göre ki kendi üslubumda önemlidir arkadaşlığa devam ederim bunda sorun görmem size sevgilinizle mutluluklar

Tabii ya ne sandınn :D :D
İlerde evlendiğimde de her sosyal hesabıma
evlendikkk
bizzzz evlendik
evliyimmm..
Kocam var
koca
benim
karısıyım
..
..
..
diye yazıcam :D
ALLAH aşkına ya akıl var mantık var öyle mi dolaşılır :D
Sadece hissediyorlar..
Stajdayken başka bi stajer vardı.
Çocuğun sevgilisi vardır belki diye konuşmazdım hiç.
Önemli bi konu haricinde hiç bişey denemezdim..
Sonra öğrendim sevgilisi varmış..
Ama başta ne olursa olsun temkinli olur bi insan..
Çocukta mesafeliydi..
Çünkü ben mesafeliyim..
Stajda konuşurduk kapıdan çıktık mı yollarımız aynı tarafta olmamıza rağmen muhattap olmazdık..
Sabahta yolda gördüğümüzde meraba günaydından öteye gitmezdik hatta aynı anda ofise girmezdik..
Adap vardır..
Benim açımdan sıkıntı yok..
Girerim aynı anda ofise ama önemli olan çocuğun sevgilisinin bakış açısı..
Kız rahatsız olabilir..
Hatta sonra muhabbet oluşmaya başladı sevgililerden falan..
Benimkini de o biliyordu bende onunkini ama mesafe hala vardı..
Arada şakalaşma olurdu ama cıvık değildik..
Sonra öğrendim ki kız başka şehirdeymiş..
İyiki mesafe koymuşum kızın gözü arkadaysa bile benim bi yanlışım olmadı.
Kızda az bişey kıskanç anladığım kadarıyla sosyal medyada takibe de geçmedik..
Numaralarda yoktur birbirimizde..
Staj bitti olayda bitti.
Ben gidip sevgilime doğum günü yapıcam diyip ona haber vermedim, vermem.
O yardım istese bile ben kabul etmezdim.
Eksik yaparım işimi ama bana açılan birinden yardım istemek veya yardımına ses çıkartmamak bana göre değil..
Bu arada burda benim eleştirdiğim siz değil arkadaşınız.

O çocuk o kızla ilişki yaşamıyor bence gayet senin arkadaşını yedekte tutuyor, sevmiyorda belli yani bu belli edememekten de öte birşey çünkü, ben olsam diğer çocuğu bir düşünürüm yani.

Ben bu tarz konuşmadım hiç hakkına da girmemek adına çocuğun ama tavrı umursamaz yapısı böyleolabilir mi bi insanın seviyorum dediğine zaten ?

Bunlardan hic biri ise yaramaz...ikisi de umursamaz....
ilki belli zaten...digeri ise..ne demek sevdigin kisinin sevgilisinin dogum partysine hazirlik yapmak....
yuh yani....

Neden yapmasın arkadaşı olarak ? Sevgilisi var diye uzaklaşa da bilirdi evet arkadaşız demiş bırakmışlar bu şekilde bir daha sevgili olalım vs bahsi açılmamış

Ben bu tarz konuşmadım hiç hakkına da girmemek adına çocuğun ama tavrı umursamaz yapısı böyleolabilir mi bi insanın seviyorum dediğine zaten ?

Valla ben bu kadar umursamazını görmedim hazırlanan doğum gününde bırakıp gitmek ağır birşey resmen kavga sebebi, ama sen hakkına girmekten korkuyorsan karışma derim tamam arkadaşın olabilir ama sonra senin başına patlamasın.

Valla ben bu kadar umursamazını görmedim hazırlanan doğum gününde bırakıp gitmek ağır birşey resmen kavga sebebi, ama sen hakkına girmekten korkuyorsan karışma derim tamam arkadaşın olabilir ama sonra senin başına patlamasın.

Benim sevgilim öyle kalkıp gidecek beni dahil etmeyecek orada bırakırım zaten hiç acımam bunun kavgasını da sonra yapmışlar zaten biz kaldık öyle çünki nasıl ya diye karışıp arda kalmakta istemiyorum arkadaşımı çok severim yakınız da bayağı halide üzücü benim için

1 aydır tanınıyor bizimle de tanıştı bizde tanıyoruz kendisini artık 3 haftalarında felan dertleşirken almış alkolü ama konu özünden çok saptı

1 aydır tanıyo??
Adam düzgün dediniz evinde kaldı hem de sarhoş Allah korusun sizi

Neden yapmasın arkadaşı olarak ? Sevgilisi var diye uzaklaşa da bilirdi evet arkadaşız demiş bırakmışlar bu şekilde bir daha sevgili olalım vs bahsi açılmamış
Vhalla kizi seviyor hoslaniyor ne ise...olmayinca da arkadas kaliniyor....ok kiz acisindan sorun yok da erkegin duygulari sorunlu demek o zaman....bence simdikini birakmasin
En azindan kartlari acik adamin

1 aydır tanıyo??
Adam düzgün dediniz evinde kaldı hem de sarhoş Allah korusun sizi

Evet kısa bir süre haklısınız sizi demeyelim ben zaten alkol alsam da sarhoş olmam kimle içtiğinde önemlidir herkesle her ortamda içilmez. Bence gayet düzgün efendi bu yüzden daha da tanıması gerekiyor buna inandığımdan şahis fikrim şans vermesi zaten

Vhalla kizi seviyor hoslaniyor ne ise...olmayinca da arkadas kaliniyor....ok kiz acisindan sorun yok da erkegin duygulari sorunlu demek o zaman....bence simdikini birakmasin
En azindan kartlari acik adamin

Sorunludan kasıtınız nedir ? Adam gibi adamdır belki diretmiyor uzatmıyor ben böyle gördüm ama farklı görüşde almak isterim. Şunu da belirteyim d.güne katılmadı düzenlemeye yardım etti eksikleri getirdi koşturmaca da olacak diye bazı şeyleri kendi almış birde buraya gelip gitme diyerek.

Sorunludan kasıtınız nedir ? Adam gibi adamdır belki diretmiyor uzatmıyor ben böyle gördüm ama farklı görüşde almak isterim. Şunu da belirteyim d.güne katılmadı düzenlemeye yardım etti eksikleri getirdi koşturmaca da olacak diye bazı şeyleri kendi almış birde buraya gelip gitme diyerek.
Ben hoslandigim adamin sevgilisi icin kilimi kipirdatmam....
Bir erkek daha da kipirdatmaz....

O çocuk o kızla ilişki yaşamıyor bence gayet senin arkadaşını yedekte tutuyor, sevmiyorda belli yani bu belli edememekten de öte birşey çünkü, ben olsam diğer çocuğu bir düşünürüm yani.

Yani kız 2 numarayı alır almaz bundan bağımsız olarak 1 numaraya tekme koymalı bence de. Sevmeyen, ilgi göstermeyen adama yapışmanın bir mantığı yok bence.

Ben olsam tez elden 1e tekmeyi atarım. 2yi de daha çok tanımaya çalışırım beğenirsem alırım beğenmezsem almam:)

gönül kimi seviyorsa o kıymetli oluyor işte .
sevmiyorsa kız dünyanın en yisi olsa kaç yazar yani

Çocuğu 1 aydır tanıyo dertlesmeye onu arıyor bir gün de birlikte kalıyorlar, şimdi bu kız bu adamı tanıyana kadar kiminle dertleşiyodu?

Diğerini zaten kafasında bitirmiş o yüzden bu adamı arıyor durum bu, boşuna olayı 5 bilinmeyenli denkleme döndürmeye offf ne yapsam acabaaaa diye kafa patlatmaya gerek yok, diğerinden ayrılsın bu adamla sevgili olsun, ama adam akıllı tanımadan evine falan gitmesin

Ben hoslandigim adamin sevgilisi icin kilimi kipirdatmam....
Bir erkek daha da kipirdatmaz....

neden ön yargılı olalım neden negatif düşünelim ki ? Size göre farklı mı amacı ? hani olabilirde göremiyorumdur belki ondan sorguluyorum yanlış anlamayın

Back
X