Genel bir yorum yapmak gerekirse ben 90 ve sonrası doğan gençlerden ciddi korkuyorum ki içinde kardeşim de var hep yüzeysel hep silik ilişkiler, sevgililik de böyle arkadaşlık da, biz eşimle harçlıklarımızı birleştirir yeri gelir bir sandvici ikiye böler yerdik ailelerimize yük olucaz diye aklımız çıkardı falan, şimdi bakıyorum en güzel şeyleri giyip kahveye bile 20 lira bayılıp elde telefon cepte para gezip gene de mutlu olmuyolar nasıl is anlamadım
Genç kızların otelde falan işi ne, ailesi gibi yaşamak istemez anlarım da kusura bakmasın bu yaşta değil, insan az anamın babamın başını öne eģmeyeyim diye düşünür, alkol almak orda hurda sızmak ne,biz de içtik dağıttık ama usturuplu, nasıl güvendiniz hemen düzgün adam olduğuna falan,bu ülkede 30 yıllık karısını kesiyor adamlar çöpten kadınlar çıkıyo bu ne gözü karalık
Özgürüm asiyim istediğim gibi yaşarım işinin çok abartılırsa sonu şarampole gider
Bizde sizin gibiyiz.
Buluşucaksak parkta da buluşuruz para yok diye.
Veya ikimizdeki paraları birleştirip bişeyler yaparız.
Size iş yaptığınız yerde üstlerden biri ikinci gün işleri teslim ettiğinde alıp sizinle bunu konuşsa sevgilim var dersiniz bu doğrudur ama siz heryerde biliyormusunuz benim sevgilim var diye güle oynaya bağıra çağıra mı geziyorsunuz ? Bana teklif eden kişiye hayır derim üslubuna göre ki kendi üslubumda önemlidir arkadaşlığa devam ederim bunda sorun görmem size sevgilinizle mutluluklar
Tabii ya ne sandınn
İlerde evlendiğimde de her sosyal hesabıma
evlendikkk
bizzzz evlendik
evliyimmm..
Kocam var
koca
benim
karısıyım
..
..
..
diye yazıcam
ALLAH aşkına ya akıl var mantık var öyle mi dolaşılır
Sadece hissediyorlar..
Stajdayken başka bi stajer vardı.
Çocuğun sevgilisi vardır belki diye konuşmazdım hiç.
Önemli bi konu haricinde hiç bişey denemezdim..
Sonra öğrendim sevgilisi varmış..
Ama başta ne olursa olsun temkinli olur bi insan..
Çocukta mesafeliydi..
Çünkü ben mesafeliyim..
Stajda konuşurduk kapıdan çıktık mı yollarımız aynı tarafta olmamıza rağmen muhattap olmazdık..
Sabahta yolda gördüğümüzde meraba günaydından öteye gitmezdik hatta aynı anda ofise girmezdik..
Adap vardır..
Benim açımdan sıkıntı yok..
Girerim aynı anda ofise ama önemli olan çocuğun sevgilisinin bakış açısı..
Kız rahatsız olabilir..
Hatta sonra muhabbet oluşmaya başladı sevgililerden falan..
Benimkini de o biliyordu bende onunkini ama mesafe hala vardı..
Arada şakalaşma olurdu ama cıvık değildik..
Sonra öğrendim ki kız başka şehirdeymiş..
İyiki mesafe koymuşum kızın gözü arkadaysa bile benim bi yanlışım olmadı.
Kızda az bişey kıskanç anladığım kadarıyla sosyal medyada takibe de geçmedik..
Numaralarda yoktur birbirimizde..
Staj bitti olayda bitti.
Ben gidip sevgilime doğum günü yapıcam diyip ona haber vermedim, vermem.
O yardım istese bile ben kabul etmezdim.
Eksik yaparım işimi ama bana açılan birinden yardım istemek veya yardımına ses çıkartmamak bana göre değil..
Bu arada burda benim eleştirdiğim siz değil arkadaşınız.