Arkadaşım için çok endişeleniyorum

Bencede bu olabilir. İkiside arkadaşına ziyarete gidiyor ve ikiside 6. kattan düşüyor. Çok fazla benzerlik var.

Yada konu sahibinin canı sıkılıyor:işsiz:
2 küçük çocuğum var doğum yapalı 17 gün oldu canım sıkılacak vaktim yok hatta yazarken zorlanıyorum bile şimdi ama aklım hep arkadaşımda onun için buraya yazdım

Bence o olabilir ismi zeynep mi tekrar bakma şansınız var mı o habere? Şişman biriymiş nasıl düşer diye şaşırıyor arkadaşım zaten şüpheli bi durum soruşturma açılmış
Haberlerde bugun gördüm
Evet şişman bi hanımdı ölen dr

2019da olduysa zeynep isimli bi psikiyatri uzmaninin dustugu faln yazyor..alttaki yorumlar da szn dediklernzle cok uyumlu yani cok fedakar fazla mesai yapn biri..ama sanrm bu kadar eski bi olay degil szn bahsettiğiniz..
Acaba arkadaş bu haberleri mi birleştirdi zihninde? Bu kadar tesadüf olması ilginç.

2019da olduysa zeynep isimli bi psikiyatri uzmaninin dustugu faln yazyor..alttaki yorumlar da szn dediklernzle cok uyumlu yani cok fedakar fazla mesai yapn biri..ama sanrm bu kadar eski bi olay degil szn bahsettiğiniz..
Yok çok yeni oldu düşme olayı. Adam önce bir emrimle alaşağı ederim yazmış, sonra emir verildi yazmış. Üstüne bu düşme olayı olunca, sonra onca yoldan üşenmeden arkadaşımın yaşadığı şehre gidince korktum tekrar gelir mi diye.

Bildiğim kadarıyla bipolar kişiler öyle kafalarından olay uydurmazlar. Ama anlattığınız olayda tutarsızlıklar var. Adam arkadaşınızın eski evini, abisini, işini ve iş yerini nerden biliyor? (arkadaşınız verdiyse bu bilgileri olay tamamen değişiyor). Daha yeni arkadaşına ziyarete giden doktorun 6.kattan düşme haberini izledik haberlerde. Bu kadar tesadüf fazla değil mi? Hadi böyle bir olay olduysa neden hiç basına yansımadı?
Hadi hepsi arkadaşınızın anlattığı gibi neden gidip adam hakkında şikayetçi olmadı şimdiye kadar? Üstelik elinde video ve tehtid mesajları varken.

Acaba arkadaş bu haberleri mi birleştirdi zihninde? Bu kadar tesadüf olması ilginç.
Benim arkadaşım şu an gayet sağlıklı düşünüyor. O peşine düşen adam ilaç kullanmadığı için bu duruma gelmiş, ilaç kullansa düzene girer düşünce yapısı ama kullanmıyor. Doktorunu biliyormuş arkadaşım, onunla konuş doktor sana bi iyilik yapsın adamı çağırsın konuşsun ilaç versin dedim az önce konuştuk

Yok çok yeni oldu düşme olayı. Adam önce bir emrimle alaşağı ederim yazmış, sonra emir verildi yazmış. Üstüne bu düşme olayı olunca, sonra onca yoldan üşenmeden arkadaşımın yaşadığı şehre gidince korktum tekrar gelir mi diye.
Hm ..dan brown kitaplari gbi..polisle irtibata gecilse keske ya..Allah korusun ya

Bildiğim kadarıyla bipolar kişiler öyle kafalarından olay uydurmazlar. Ama anlattığınız olayda tutarsızlıklar var. Adam arkadaşınızın eski evini, abisini, işini ve iş yerini nerden biliyor? (arkadaşınız verdiyse bu bilgileri olay tamamen değişiyor). Daha yeni arkadaşına ziyarete giden doktorun 6.kattan düşme haberini izledik haberlerde. Bu kadar tesadüf fazla değil mi? Hadi böyle bir olay olduysa neden hiç basına yansımadı?
Hadi hepsi arkadaşınızın anlattığı gibi neden gidip adam hakkında şikayetçi olmadı şimdiye kadar? Üstelik elinde video ve tehtid mesajları varken.
[/Şikayet daha önce engellediği de tüm yazdıklarını silmiştim direk bir mesajı yok telefon numaramı değiştirirdiğimdr de hala eski hattımda yazıyordu ondan bakmayalım diye hattı kırıp attıp gruplarda da manisalı filan yazıyor direk bana yönelik olduğuna dair de kanıt sunamam bunlar elimde olsa da bu ülke de tecavüze bile uğrayan küçücük kızlara rızası vardı deyip serbest bırakan bir adalet var Allah oraya düşürmesin]

Şikayet daha önce engellediği de tüm yazdıklarını silmiştim direk bir mesajı yok telefon numaramı değiştirirdiğimdr de hala eski hattımda yazıyordu ondan bakmayalım diye hattı kırıp attıp gruplarda da manisalı filan yazıyor direk bana yönelik olduğuna dair de kanıt sunamam bunlar elimde olsa da bu ülke de tecavüze bile uğrayan küçücük kızlara rızası vardı deyip serbest bırakan bir adalet var Allah oraya düşürmesin ((bu arkadaşımın yazdığı mesaj.))

Soriyim ama o konuda konuşmuştuk, ümitsizdi arkadaşım. Doğumda 2 gün yanımda kaldı baya konuştuk bu konuları, adam üşenmeyip gelmiş daha bi kaç gün önce, hiç ama hiç ümit vermediği halde cesaret etmiş çok korkuyorum
şikayetlik bir durum yok ki adam arkadaşınızın ailesinin şehrine gitti diye neyi şikayet edeceksiniz
adam şantaj falan yapsa neyse ama mesaj atıyor diye de şikayetçi olamazsınız
mesajlarda taciz tehdit vebenzeri şeyler olmalı ancak

inşallah doktorla alakası yoktur ben okurken bile korktum

Öyle uyduruyor ki. Arkadaşım da daha önce atak dönemi geçirmiş. Otobüse binip otobüsün onu bi görev için bi yere götüreceğini sanıyormuş. Bazı olayları kendince farklı sebeplere bağlıyormuş, bana biraz anlattı, çok garip şeyler düşünebiliyorlar ilaç kullanmayınca ama arkadaşım düzenli doktora gidiyor, ilaç kullanıyor
. Adresini kendisi vermemiş. Adam Facebook tan soyadından filan abilerinin, babasının hesabını bulmuş. Abisi de delikanlıysan gel ben şurada filan camide imamım filan demiş. Gitse sorsa rahatlıkla gösterirler diyordu arkadaşım

Back
X