Arkadaşım için çok endişeleniyorum

Arkadaşım çok sağlıklı cümlesiyle değil de arkadaşım da uyuduruyor olabilir mi ? Cümlesiyle hareket edin.. adı geçen zeynep doktod 2019 ylında öldü.. Dün ölen doktor filiz.. isim uyuşmazlığı.. Mesajlar atılıyor, paylaşımlar yapılıyor ama ortada mesaj yok, paylaşım yok... anne, baba, abi sosyal medyadan bulunuyor mesaj atılıyor, abiyle konuşuluyor abi adres veriyor ( böyle pskopat birine adres ve tel no vermek hiç akıl karı değil gerçekse abide bir psikolojik destek almalı ) adam gidiyor videolar cekiyor ama elde video yok.. Yani şikayette bulunacak hiiiçççç birşey yok.. 🙄🙄 Valla ben basit bir olayn bile yarn birgün lazm olur tile ss alp saklarım.. ki mutlaka lazım olmuştur.. Arkadaşınız bu kadar korkarak neden rahat davrandı ? Madem bu adam bu kadar takıntılı kendisini engelleyen kıza başka numaralardan başka hesaplardan niye yazmıyor ? Acaba kız arkadaşınız takıntılı olabilir mi ? Belki adamır birisine bana takık diye böyle düşünerek yorumlar getiriyor.. Bakın hanımefendi hiçkimseden ilaçlarını kesinlikle içiyor diye falan emin olamazsınız.. 7/24 yannzda değil.. Belki içmiyor, belki başka bir psikolojik rahatlzlığı çıktı arkadaşınızın.. Bence arkadaşnızı tekrar psikolojik destek görmesi lazım.. Bunlar doğdu değilse arkadaşınz adına endişeliyim..

Allah aşkına ya konuda düzenleme yapin yada altına edit notuyla soruları cevaplayın. İnsanlar haklı olarak 8 sayfa okuyamıyor. Mesajların neden olmadığı, neden polise gidilmedigini, abisi ile olan konuşmaları anlatmaniz lazım yeni okuyan insanlar hakli olarak soruyor ekleyin lütfen.
Sosyal medyada çokça sahte doktor var. Doktorum diyip kandırmış olabilir vefat eden kadın. Zaten konu sahibi ve mağdur da inanmamışlar başta. Ayrıca tip hasta kişileri, şikayetlerde eyleme geçmediği için birsey yapmıyorlar. Eyleme gecerse ruh ve sinir hastalıkları hastanesine .

Yoruldum açıklama yapmaktan. Soy isimlerinden abisini, babasını filan bulmuş, konuşmuş hatta kardeşini seviyorum diye. Abisi de delikanlıysan gel şurdayım diye açık açık söylemiş. Abisi arkadaşıma döverim filan demiş, o kafayla vermiş adresini. Erkeklerde vardır ya açık adres verme olayı. Bu da öyle. Arkadaşım diyor kime sorsa gösterirler orda rahatlıkla bulur. Yani neden bu kadar yalan geldi herkese anlamadım her şeyi olduğu gibi, bütün bildiğimi anlattım. Görmüyor muyuz haberlerde filan sözde sevdiği kadın onu reddedince kadını öldüren kişileri, bu saplantılı kişiden kurtulması için çözümü olan yok mu yani herkes anca soru soruyor, inanmıyor inanmayan hiç parmaklarını yorup yazmasın bu saatte gram uykum yok bunu düşünmekten endişe etmekten. Kuğu gibi bir kız küçücük,asla kendini savunamaz kalbi de inanılmaz güzel çok korkuyorum ona bir şey yapmasından ben çok çaresiz kaldım yazdım buraya
Savciliga gitsin sikayet etsin.

Merhaba hanımlar 11 yıllık bir arkadaşım var bi insan arkadaşını ne kadar sevebilirse onu o kadar seviyorum. Aşkla sevilir mi bir arkadaş ben onu öyle seviyorum ve şimdi anlatacağım durum yüzünden aklım onda kaldı çok kaygılıyım.. Arkadaşım 30 yaşında bekar biri. Bipolar rahatsızlığı var ama ilaçlarını düzenli kullanıyor, hastalık hayatını etkilemiyor gayet sağlıklı düşünen, sakin, çok ama çok iyi bir kalbe sahip biri. Facebookta bu rahatsızlığı yaşayanların girdiği gruptan bir adam arkadaşıma saplantılı bir şekilde aşık olmuş. Başka bir şehirde yaşadığı için arkadaşım hiç olumlu bakmamış, hiç ümit vermemiş. Resmen bela arkadaşımı buldu durup dururken. Bi gönderinin altına bir kaç yorum yazmış hepsi bu ondan sonra adam başlamış rahatsız etmeye. Grupta bi doktor abla varmış herkese yardımcı olmaya çalışan, iyilik etmek isteyen, aileleriyle saatlerce konuşan biri. Hatta bana anlatınca doktorun nasıl böyle vakti olur, uğraşmaz dedim doktor değildir dedim ama gerçekten de doktormuş. Adam o doktor ablayla konuşmuş arkadaşım ona şans versin diye. Abla arkadaşıma senin yaşadığın şehre gelebilir haberin olsun demiş.Adam şu an baya saçma düşünceler içinde, kafasında bir şeyler kuruyor. Arkadaşım ona hayır dediği için virüs yayılmış, kıyamet kopacakmış, dünyaya göktaşı yaklaşıyor muş. Hastalıktan kaynaklı kafasında kuruyor bunları. Bi sebepten doktor ablayla adam kavga etmiş, adam paylaşımlar yapmış. Doktor kadına ithafen 'bulunduğun konuma güvenme seni bir emrimle alaşağı ederim' yazmış. Sonra da 'emir verildi' yazmış. Çok yakın zamanda kadın bir arkadaşını ziyarete gittiği sırada 6.kattan düşüp ölmüş. Soruşturma başlatılmış. Arkadaşım korkuyor gerçekten onunla alakası var mıdır yoksa tesadüf mü diye. Ve adam bi kaç gün önce arkadaşımın ailesinin yaşadığı şehre gitmiş. Abisinin imamlık yaptığı camiye gitmiş. Ordan videolar atmış, eski evlerinin oralarda dolaşmış. Arkadaşım şu an çok korkuyor tekrar bir şekilde gelip onu bulur mu diye ben de korkuyorum ya da bulursa zarar verir mi, bu doktor kadının ölümüyle ilgisi olabilir mi benim beynim almıyor daha fazlasını hanımlar sadece hastalıklı beyni olan saplantılı bi adamın arkadaşıma bir şey yapmasından çok korkuyorum sizlerin fikri çok önemli, yapabilecek, o kişiye denilebilecek bir şey var mıdır ki ondan vaz geçsin?
Polise niye şikayet etmiyor peki?

Konuşmadım bugün 16 aylık kızım var ateşi çok yükseldi evde bebek asprini vardı onu verdim bi süre sonra aklıma internetten bakmak geldi kesinlikle asprini vermeyin yazıyor çok korktum ağladım hiç bu konuyu düşünecek halim kalmadı zaten yorumlara da sinir oldum bu siteden iyice soğudum çözüm odaklı yazan pek olmadı herkes anca merak ediyor soru soruyor ben de bildiğim kadarını anlattım işte neyse bi daha konu filan açmam buraya

Konuşmadım bugün 16 aylık kızım var ateşi çok yükseldi evde bebek asprini vardı onu verdim bi süre sonra aklıma internetten bakmak geldi kesinlikle asprini vermeyin yazıyor çok korktum ağladım hiç bu konuyu düşünecek halim kalmadı zaten yorumlara da sinir oldum bu siteden iyice soğudum çözüm odaklı yazan pek olmadı herkes anca merak ediyor soru soruyor ben de bildiğim kadarını anlattım işte neyse bi daha konu filan açmam buraya
Geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir
Konu çok dar anlatım olduğu için açıklama bekledi, ama geniş kapsamlı bir olay hayırlısı olsun diyelim o zaman

Bence fazlasıyla yardım etti insanlar.
Gerçekten endişeleniyorsanız vah tüh etmek yerine olayı deşin. Belki arkadaşınızın ağır bir durumu var o konuda ön ayak olursunuz. Velev ki her şey doğru şikayet etmekten başka da yapacak bir şey yok zaten.
He bu arada herhangi birinin ölümüyle ilgili bir acaba varsa susmayı tercih etmek de ayrı bir gariplik. Bu kadar ciddi şeyleri nasıl öylece havada bıraktınız hiç sormadan? Hiç gel şunu bir araştıralım, bu nedir, ya cidden bu adamın başının altından çıktıysa demediniz mi?

Keşke hemen engelleseydi. Şikayet etsin birşey olursa da koruma kararı aldirsin kendi yontemimi soyleyeyip enişteme adamı aratip tehdit ettirmistim benden uzak durmasi için. Adam baya korkmuştu bıraktı peşimi.korkmadan çözüm uretsin

Konuyu hortlatıcam belki ama bi gelişme var mı merak ettim?
İlk defa konumu hortlattı birisi😀arkadaşıma sordum değişiklik oldu mu hayır dedi erkek kardeşi gelip onla kalmaya başlamış şimdilik bir şey yok inşallah ta yakasından düşer hiçbişey olmaz

Merhaba hanımlar 11 yıllık bir arkadaşım var bi insan arkadaşını ne kadar sevebilirse onu o kadar seviyorum. Aşkla sevilir mi bir arkadaş ben onu öyle seviyorum ve şimdi anlatacağım durum yüzünden aklım onda kaldı çok kaygılıyım.. Arkadaşım 30 yaşında bekar biri. Bipolar rahatsızlığı var ama ilaçlarını düzenli kullanıyor, hastalık hayatını etkilemiyor gayet sağlıklı düşünen, sakin, çok ama çok iyi bir kalbe sahip biri. Facebookta bu rahatsızlığı yaşayanların girdiği gruptan bir adam arkadaşıma saplantılı bir şekilde aşık olmuş. Başka bir şehirde yaşadığı için arkadaşım hiç olumlu bakmamış, hiç ümit vermemiş. Resmen bela arkadaşımı buldu durup dururken. Bi gönderinin altına bir kaç yorum yazmış hepsi bu ondan sonra adam başlamış rahatsız etmeye. Grupta bi doktor abla varmış herkese yardımcı olmaya çalışan, iyilik etmek isteyen, aileleriyle saatlerce konuşan biri. Hatta bana anlatınca doktorun nasıl böyle vakti olur, uğraşmaz dedim doktor değildir dedim ama gerçekten de doktormuş. Adam o doktor ablayla konuşmuş arkadaşım ona şans versin diye. Abla arkadaşıma senin yaşadığın şehre gelebilir haberin olsun demiş.Adam şu an baya saçma düşünceler içinde, kafasında bir şeyler kuruyor. Arkadaşım ona hayır dediği için virüs yayılmış, kıyamet kopacakmış, dünyaya göktaşı yaklaşıyor muş. Hastalıktan kaynaklı kafasında kuruyor bunları. Bi sebepten doktor ablayla adam kavga etmiş, adam paylaşımlar yapmış. Doktor kadına ithafen 'bulunduğun konuma güvenme seni bir emrimle alaşağı ederim' yazmış. Sonra da 'emir verildi' yazmış. Çok yakın zamanda kadın bir arkadaşını ziyarete gittiği sırada 6.kattan düşüp ölmüş. Soruşturma başlatılmış. Arkadaşım korkuyor gerçekten onunla alakası var mıdır yoksa tesadüf mü diye. Ve adam bi kaç gün önce arkadaşımın ailesinin yaşadığı şehre gitmiş. Abisinin imamlık yaptığı camiye gitmiş. Ordan videolar atmış, eski evlerinin oralarda dolaşmış. Arkadaşım şu an çok korkuyor tekrar bir şekilde gelip onu bulur mu diye ben de korkuyorum ya da bulursa zarar verir mi, bu doktor kadının ölümüyle ilgisi olabilir mi benim beynim almıyor daha fazlasını hanımlar sadece hastalıklı beyni olan saplantılı bi adamın arkadaşıma bir şey yapmasından çok korkuyorum sizlerin fikri çok önemli, yapabilecek, o kişiye denilebilecek bir şey var mıdır ki ondan vaz geçsin?
Adam arkadasın la konusmaya basladıgı gibi bütün sülaleyi evini her seyi ögrenmiş bence hemen polise basvurun o kişinin ruh hastası zarar verecegini anlatın (aklıma adını feriha koydum feriha ın piskopat halili geldi)

Adam arkadasın la konusmaya basladıgı gibi bütün sülaleyi evini her seyi ögrenmiş bence hemen polise basvurun o kişinin ruh hastası zarar verecegini anlatın (aklıma adını feriha koydum feriha ın piskopat halili geldi)
Başvurmuş. Polis demiş ki şimdilik bir şey yapamayız ama yakınınıza gelirse ararsanız 5 dakika içinde orda olmak zorundayız sadece bunu demişler gelmez inşallah ruh hastası

Back
X