Arkadaşım için çok endişeleniyorum

neden şikayet etmeyip kaderine razıymış modunda bekliyor anlamadım.
delilde var elinde.
delil ne var ki ben bişey mi kaçırdım. ailesinin olduğu şehre falan gitmiş adam sadece
bunda şikayet edilecek bişey malesef yok
mesajlarda da tehdit vb bişey yoksa bunu da şikayet olarak kabul etmezler bence

zaten engellediği için mesajlar silinmiş konu sahibinin dediğine göre

Benim arkadaşım şu an gayet sağlıklı düşünüyor. O peşine düşen adam ilaç kullanmadığı için bu duruma gelmiş, ilaç kullansa düzene girer düşünce yapısı ama kullanmıyor. Doktorunu biliyormuş arkadaşım, onunla konuş doktor sana bi iyilik yapsın adamı çağırsın konuşsun ilaç versin dedim az önce konuştuk
bilmiyorum ki normal de bipolar insanlar gerçeği çarpıtmazlar zaten. Ama belki de başka rahatsızlığı var? Sağlıklı görünüyor da olabilir?
Ya da haklıdır. O zaman dikkat etsin.
Ama size attığı mesaj da bana çok klişe geldi. Elindeki tüm deliller gitmiş.

sanırım bu haber. bugün yayınlanmış
Cok tesekkurler.
Kadın arkadasına gıtmıs, adam ne alaka.
Bence konu sahıbının arkadası da saglıklı dusunmuyor

Internete baktım haberi bulamadım ismini hatırlıyor musun doktorun
Filiz
Öyle uyduruyor ki. Arkadaşım da daha önce atak dönemi geçirmiş. Otobüse binip otobüsün onu bi görev için bi yere götüreceğini sanıyormuş. Bazı olayları kendince farklı sebeplere bağlıyormuş, bana biraz anlattı, çok garip şeyler düşünebiliyorlar ilaç kullanmayınca ama arkadaşım düzenli doktora gidiyor, ilaç kullanıyor
. Adresini kendisi vermemiş. Adam Facebook tan soyadından filan abilerinin, babasının hesabını bulmuş. Abisi de delikanlıysan gel ben şurada filan camide imamım filan demiş. Gitse sorsa rahatlıkla gösterirler diyordu arkadaşım
Belki su anda kullanmıyor ilacını. Bilemezsin. Uyduruyor diyorsan şimdi iyice emin oldum. Bunları yazmış olma ihtimali büyük. Hastalığı bipolar da olmayabilir.

haberi okudum da arkadaşına (veya akrabasına, haberde öyle yazıyor) giden doktor su isteyip yalnız kalınca kendini öyle atmış. dışarda biri tarafından öldürülmemiş, tanıdık birinin evindeymiş (ha arkadaşı ha akrabası)
adamın bu işte parmağı olsa o evin içinde olmazdı gibime geliyor çünkü akrabası. inşallah da öyledir

ben adamın olay dahilinde olduğunu sanmıyorum kısaca

Filiz
Belki su anda kullanmıyor ilacını. Bilemezsin. Uyduruyor diyorsan şimdi iyice emin oldum. Bunları yazmış olma ihtimali büyük. Hastalığı bipolar da olmayabilir.
Yok kardeşim gibi, biliyorum kullanıyor ilaçları. Şu an aklı başında.

Filiz
Belki su anda kullanmıyor ilacını. Bilemezsin. Uyduruyor diyorsan şimdi iyice emin oldum. Bunları yazmış olma ihtimali büyük.
Kesinlikle hemfıkırım
Bana da bu kişi gibi geliyor.
Haberdeki kısı kadın arkadasına gıtmıs, adam ne alaka.
Arkadasında pek saglıklı dusunemıyor bence.
Haberi gorup kafasında kurmuş olamaz mı

Doktorunu biliyormuş arkadaşım, onunla konuş doktor sana bi iyilik yapsın adamı çağırsın konuşsun ilaç versin dedim
Yahu böyle bir şey yerine neden şikayetçi olmaya yönlendirmiyorsunuz arkadaşınızı. Hem zorla hastasını çağıran doktor var mı?

Adam bu sefer de "Bak beni düşünüp doktorumu aramış." diye gül döksün yollarına.

Benim yakından tanidigim bipolar bi hasta var ve hiç böyle takıntılı şeyler yapmıyor ya da hayal dunyasinda yaşamıyor.
Kendi aleminde ya çok neşeli ya çok depresif yaşayıp gidiyor.

Ikincisi ise arkadaşınız o kadar olay anlatıyor ama bir mesaj bile göstermemiş size.nasil yani bu kadar sorun yaşanıyor ve ortada bi mesaj bile yok

Bir an önce arkadaşınızın ailesi ile iletişime geçin derim ben.

Back
X