- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
İşi bırakamaz mı? izine bile ayrılsa kendine gelir. 1 buçuk yıldır devamlı çalışıyorum izin hiç almadım bıktım artık en son ne zaman alışverişe gittim bilmiyorum çocuğum sorumluluğum olsa kafayı yerim. çalışmasa cocuk kreşe gidene kadar mesela?
Çok zor nereden tutsan elinde kalıyorMemur kendisi ve çalıştıgı sektör çok sıkıntılı çok izin kullandıgı için şikayet ettiler zaten bakıcı sorunu oldugu için sürekli izin almak zorunda kaldı. Ücretsiz izinede çıkamıyor borç ödüyolar.
Keşke işi bırakma imkanı olsaydı.
Çok zor gerçekten.
Ah olsa işte.. Borçtan dolayı ayrılamıyor ücretsiz izine.. Elimden birşey gelsede bir gün güldürebilsem yüzünü motive edebilsem o bile yeter yani..
Bunu ancak eşi yapabilir, sizin yapabileceğiniz bir şey yok gibi.
Ancak erkekler bu konuda çok duyarsız malesef.
"Ben çalışıyorum bir de evde mi iş yapıcam" modundalar.
Haklısınız..
Eşide çocukla az vakit geçiriyor ama kaliteli vakit geçiriyor yani onuda göz ardı edemem. Misafir filan varken birazcıkta yardım ediyor filan. Arkadaşımın ne istediginide tam olarak anlayamıyorum çok fazla duygu degişimi yaşıyor bu sıralar
Arkadasiniz ya kendi ailesinden yada esinin ailesinden birini yardima cagirsin, en azindan bi 15 gun icin gelsinler cocuk sorumlulugunu biraz ustlensinler o da o sirada biraz kafasini dinler kendine gelir diye dusunuyorum.. Yani suan icin tek cozum yolu ailelerden birinin yardima gelmesi gibi gozukuyor
Bir şehirde yapayalnız yaşamak da zor bir şey.
Yardım edebilecek ailesi yok yanında.
Duygu durum değişiklikleri normal tüm bunlar göz önüne alındığında
ailelerin olduğu şehire tayin istesinler..bu durumda yapılacak en doğru hareket bu...
Duygu değişimleri çok normal lohusalık öyle 40 gün falan değil , o ruh hali bazen seneler sürebiliyor maalesef, her şey mükemmel olsun derdinde olmayacak bir kere, bunun için psikolojik yardım alması lazım rahatlaması lazım, eşi her şeyine yardım da etse o yorgunluk hali başka bir şey ruhsal yorgunluk yaniArkadaşınızla çok samimiyseniz psikolojik destek alamsı için ikna edebilirsiniz.
Gitsin bir an önce erteledikçe daha kötüye gidiyor birikiyor, ben erteledim durdum her seferinde kapısından döndüm doktorunAslında konuştuk bunu ama bir adım atmadı henüz sanırım birazcık daha ısrar edersem gider kendisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?