Arkadaşım İdrar Kokuyor

labfaresi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
2.671
5.301
158
Kızlar malum havalar isindi. dikkatsiz insanlarin kokulari daha da ortaya cikmaya basladi. Benim sorunum is arkadasim.
Bir kac kez bana sarildiginda kokuyu farketmistim ama gecici bir durumdur diye dusunmustum. Ama artik ciddi ciddi rahatsiz etmeye basladi. Arkadasim cok agir bir sekilde idrar kokuyor.
Birlikte namaza filan da gidiyoruz aslinda dikkatli olmasi gerekir temizlik konusunda ama yanimda namaz kilarken bile kokusu geliyor artik. Havalar da isininca...
Cok da alingan biri. Kirmadan dikkat etmesi gerektigini soylemenin bir yolu yok mu

*Telden yaziyorum. İmla eksikleri icin simdiden kusura bakmayin.

ilk defa idrar kokan birini duydum..
nasıl olabilir ki böyle birşey aklım almadı..

Hastalik olabilir camasirlarina idrar kacirabilir.
Yada temiz degildir gunluk dusunu alip ic camasirini degistirmez tuvalette guzel temizlenmez oyle olabilir.
Ama bunlar bahane olmamali insan kendini bilmeli.

Normal bi koku değil ki parfüm hediye et vs de diyemiyorum.
Benimde bi arkadaşım var bu sorunu yaşayan, herkes arkasından kokuyor diyordu yakın arkadaşım diye dostça bi dille açıkladım bana küstü bildiğin konuşmadı bi süre.
O yüzden birşey diyemicem malesef.

Teri öyle kokmasın

Zira namaz kılan biri dikkat eder herhalde

Hani yanlışlık bir kere olur

Rahatsız vs mi yoksa tutamıyor bez mi kullanıyor

Zira çocuklar bile kokmuyor idrar

Kırmadan söylenicek bi yol yok gibi. Namazda kılıyorsa Söylemelisiniz ama illaki kırılır bence..

Belki teri kokuyordur, siz idrara benzetiyorsunuzdur. Olabilir mi?

Namaz deyince.. Mümkün olamaz gibi geldi.

Eğer eminseniz açık konuşun, namaz kılıyormuş, kabul olmaz boş yere günaha girmesin bir de. Kibarca söyleyin zarar gelmezki, bir gün bir başkası rencide ederse kötü olur, bir tek siz almıyorsunuz ya o kokuyu.

Namaz kılıyor ama idrar kokuyor o neymiş ya önce temizlik sonra secde. Belki üstündekiler kokuyodur. Canım ya senin tişörtün idrar gibi kokuyo yigenin falanmı yaptı acaba de uyar

Ya bi ara temizlik imandandir deyip efendimizin temizlikle ilgili hadislerini filan soyledim. İste taharet almanin önemli oldugunu filan. Ama yok.. dediginiz gibi bi bahanem olsa keske.. ama oyle bi durum da yok ki. Temizligine pek dikkat etmiyor. Cok igrenc olacak ama birsey daha var.

Adetli oldugunu bildigim bi gun bu lavaboya girdi cikti tam yolda yuruyoduk çenesinin kenarinda kan gordum :kusmuk: canim sivilcen filan patladi sanirim cenende kan var git yika dedim. Eliyle siliverdi.

Genital bölge temizleyici jeller var onlardan alın iki tane aldım bir alana ikincisi bedava geldi bunuda sen kullan de.
Veya kadın doğum doktoruna gidicem kontrole, tek gitmek istemiyorum sende gel hem kontrol yaptırmak gerek de.

Namaz kiliyorsa idrara dikkat ediyordur herhalde . Bence uygun bir dille söyleyin. Kırılırsa da kendi bilir ben öyle bir şey olsa soylensin isterdim

Teri öyle kokmasın

Zira namaz kılan biri dikkat eder herhalde

Hani yanlışlık bir kere olur

Rahatsız vs mi yoksa tutamıyor bez mi kullanıyor

Zira çocuklar bile kokmuyor idrar

Aslinda ilk ben de oyle dusundum ama bir gun ondan sonra wcye girince kokunun idrar kokusu oldugundan cok emin oldum.

Namaz kiliyorsa idrara dikkat ediyordur herhalde . Bence uygun bir dille söyleyin. Kırılırsa da kendi bilir ben öyle bir şey olsa soylensin isterdim

Yeni bir mail adresi al. İsimsiz mail at, veya ev adresine mektup at. Dostça, ben arkadaşınım ve tanıdığın birisi yüzüne karşı söyleyemedim de. Bilsin yani. Ama korkutma onu da.

İdrar kokuyorsun temizliğine dikkat etmelisin veya doktora gitmelisin diye mail mi atacak :KK64:
Bence en yakınındakilerden şüphelenir bu riskli :KK51:

Ya bi ara temizlik imandandir deyip efendimizin temizlikle ilgili hadislerini filan soyledim. İste taharet almanin önemli oldugunu filan. Ama yok.. dediginiz gibi bi bahanem olsa keske.. ama oyle bi durum da yok ki. Temizligine pek dikkat etmiyor. Cok igrenc olacak ama birsey daha var.

Adetli oldugunu bildigim bi gun bu lavaboya girdi cikti tam yolda yuruyoduk çenesinin kenarinda kan gordum :kusmuk: canim sivilcen filan patladi sanirim cenende kan var git yika dedim. Eliyle siliverdi.

yok artık,okadar da değildir yani,abartıyor musunuz acaba?

Back
X