Arkadaşım İdrar Kokuyor

Kızlar herkes bilinçli olarak namaz kılmıyor ki. Bu kişisel temizlik alakalı birşey ya gerçekten çok kötü bi ter kokusu var. Ya da idrar kaçırıyor ve iç çamaşırıni değiştirmiyor. O çok fena koku yapar. Bence bi şekilde konusmalisiniz..
Ayyy migdem aşıri bulandi:kusmuk:

hamile mi,
ay ben hapşurunca öksürünce kaçırıyorum bu ara :KK43:
günlük ped de idare etmiyor, işte bol peçete ile, evde sık sık çamaşır değiştirerek geçiriyorum valla.
kokuyor muyum bilemem, eşim uyarırdı muhtemelen ama sorayım mı ki...

Tuvalet temizligini düzgün yapmıyorsa hatta hiç temizlemeyenler biliyorum o bolgesini koku oluşması normaldir . Iğrenç.

Bizim okulda bir arkadasimiz vardi kulaginin arkasi kirliydi ama oyle boyle degil yilkarin makyaj artigi gibiydi :KK70: bizde 2 - 3 kiz birlestik kizi hamama goturmeye karar verdik :KK70: sonuc kiz gelmedi biz paklandik :KK48:

Sende oyle biseyler yap ne biliym :)

Genital bölgesindeki tüyleri uzatıyor olabilir.
Ona lazer epilasyon yaptırıp genital bölgesini tamamen temizlemesini önerebilirsin. Ben gidiyorum, cok memnunum de. Ordaki tüyler koku yapiyordur belki.

Sık sık iç çamaşırı değiştirmek lazım artık, havalar da ısındı falan de.

Genital bölge temizleme jeli hediye et. Kendime aldım. Sana da aldım. Bir deneyelim bakalım nasilmis de

Ben olsam bunlari yapardım. Direkt söylersen belki kuser. Böyle yaparsan örnek olmuş olursun

Bir de çamaşırına kaçırıyorsa, genital bölgeleri tüylü ise kokuyu arttırabilir..

İdrar kokusuna yol açan çeşitli hastalıklar var, belki de arkadaşınızın bilmediğiniz bir hastalığı var, bence ilk defa o gün kokuyu almış gibi sorun, hasta mısın acaba bazen (örneğin:) annemde, kardeşimde de olur gibi rasgele bir isim verin, acaba bir yerden mi bulaştı falan gibi sorun, bir hastalığı yoksa bile bir dahaki sefere dikkat edecektir diye düşünüyorum. Ben genellikle böyle durumlarda kırmadan haber vermek taraftarıyım, ben de koksam ya da uygunsuz bir durumum olsa uyarılmak isterim.

Genital bölgesindeki tüyleri uzatıyor olabilir.
Ona lazer epilasyon yaptırıp genital bölgesini tamamen temizlemesini önerebilirsin. Ben gidiyorum, cok memnunum de. Ordaki tüyler koku yapiyordur belki.

Sık sık iç çamaşırı değiştirmek lazım artık, havalar da ısındı falan de.

Genital bölge temizleme jeli hediye et. Kendime aldım. Sana da aldım. Bir deneyelim bakalım nasilmis de

Ben olsam bunlari yapardım. Direkt söylersen belki kuser. Böyle yaparsan örnek olmuş olursun

Birlikte lazere gidiyoruz. Ama bence yikanma ile ilgili bir problemi var. Jel alma fikri hosuma gitti zaten yakinda dogum günü var. Dus jeli falan filan bi paket yaparim hediye götürürum.

Nasil ya? Adet kani ve cene? :KK64:

Beynim yandi yanacak.

Offff ne kötü bir durumm.
İyi dayaniyorsun benim kokuya karşı hassasiyetim var.
Öyle böyle değil direk kusma moduna geçiyorum.
Kendimi Tutamıyorum..
Bir arkadaşım da bir gün öyle iğrenç kokuyordu ki Ünv. Sırada yanimdaydi öleceğim zannettim.
Gözümden yaş geldi resmen...
Sıra da koku var deyip başka yere gittim :( :(

Ay kokuları demeyin ya yaz geldi kokan insanlar nr kadar çoğaldı dün alişverişe çıkdm mağazadaki kız acayiip ter kokuyodu öldüüm adeta ben uzaklaştkça bana doğru geliyodu dayanamdm çıkdm. Sonra başka bi mağazada bi amca berbaaat kokuyordu tükendim artık:( haberleremi versk koklamayın diye anlamadm ki. Nasıl tahammül edilebilri böyle bişey idrar kokusu üstelk namaz kılıyor

Adet kanı olayı beni benden aldı. Sivilce var mıydı çenesinde yoksaa yoksaaa tahmin ettiğim şey mi:kusmuk::kusmuk::kusmuk::bicak:

Belki mantar falan olabilir geçenlerde duymuştum böyle bi konuyu arkadaşınıza bir sorun şu şekilde '' canım ya benim genital bölgemde mantar olabilir çok korkuyorum sende böyle bir problem varmı? '' diye. Var derse ben araştırdım ya çok kötü kokuyormuş korkuyorum falan gibisinden :KK17:

Back
X