Arkadaşım İdrar Kokuyor

Ya bi ara temizlik imandandir deyip efendimizin temizlikle ilgili hadislerini filan soyledim. İste taharet almanin önemli oldugunu filan. Ama yok.. dediginiz gibi bi bahanem olsa keske.. ama oyle bi durum da yok ki. Temizligine pek dikkat etmiyor. Cok igrenc olacak ama birsey daha var.

Adetli oldugunu bildigim bi gun bu lavaboya girdi cikti tam yolda yuruyoduk çenesinin kenarinda kan gordum :kusmuk: canim sivilcen filan patladi sanirim cenende kan var git yika dedim. Eliyle siliverdi.
:kusmuk::kusmuk:durum vahimm

Kırılacak o kesinde. Söylenmesi gerek bir durum. Belki gerçekten rahatsızlığı vardır. Sizede daha çekilesi gelir bu durum. Ne bileyim hastalık olunca.

Ya bi ara temizlik imandandir deyip efendimizin temizlikle ilgili hadislerini filan soyledim. İste taharet almanin önemli oldugunu filan. Ama yok.. dediginiz gibi bi bahanem olsa keske.. ama oyle bi durum da yok ki. Temizligine pek dikkat etmiyor. Cok igrenc olacak ama birsey daha var.

Adetli oldugunu bildigim bi gun bu lavaboya girdi cikti tam yolda yuruyoduk çenesinin kenarinda kan gordum :kusmuk: canim sivilcen filan patladi sanirim cenende kan var git yika dedim. Eliyle siliverdi.
Sivilceydi değilmi sonra baktınız aaaa sivilceymiş gerçekten dediniz :olamaz: korkunç

Kızlar malum havalar isindi. dikkatsiz insanlarin kokulari daha da ortaya cikmaya basladi. Benim sorunum is arkadasim.
Bir kac kez bana sarildiginda kokuyu farketmistim ama gecici bir durumdur diye dusunmustum. Ama artik ciddi ciddi rahatsiz etmeye basladi. Arkadasim cok agir bir sekilde idrar kokuyor.
Birlikte namaza filan da gidiyoruz aslinda dikkatli olmasi gerekir temizlik konusunda ama yanimda namaz kilarken bile kokusu geliyor artik. Havalar da isininca...
Cok da alingan biri. Kirmadan dikkat etmesi gerektigini soylemenin bir yolu yok mu

*Telden yaziyorum. İmla eksikleri icin simdiden kusura bakmayin.
İdrar kokuyorsa muhtemelen idrarını son demine kadar tutuyordur o esnada kaçırıyordur oda tabi iç çamaşır değişmediğinden ağır bir koku yapıyordur.Namaz kılarken dikkat etmesi lazım aslında bu tarz kurallara.bence bir gün konuşurken konuyu havaların sıcaklaştığından mütevellit kendi temizliğinize,duşunuza getirin ben günde bir duş alırım her gün iç çamaşırımı değiştiririm aksi takdirde koku yapıyor dikkat edelim biz bayanız sen ne düşünüyorsun bu konuda şeklinde olabilir

O kanın adet kanı olmadıgını söyle bana yoksa psikolog masraflarımı ödemek zorundasın :bicak::halay:

yok yani,reglydi,yüzünde kan vardı,eliyle sildi, falan demişsiniz de,onun için dedim.

yoksa idrar kaçırmak,tutamamak bir hastalık olabilir ama, diğerinin bir açıklaması olamaz yani.

İç çamaşırı değiştirmek istediğini söyleyebilirsin canım namazdan önce değişilmesi daha iyi olduğunu soylersin

Back
X