Arkadaşım İdrar Kokuyor

Ya L labfaresi ne yaptin? Konusmadin mi?
Ayrica arkadaslar gerçekten karbonat cok onemli. Her kokuyu onluyor. Agzi kokanlar karbonatla dişini fircalasin, ayakkabisi kokanlar ayakkabisinin icine koysun, koltuk alti kokanlar koltuk altina sürsün, evi kokanlar evinin her tarafina döksün. Kesinlikle kokuyu aliyor. Muthis bir nimet.
Bazilarinin evi de cok pis kokuyor. Iceri girdiginde agir cok agir bir koku. Boyle koyun kokusu gibi. Sonra anladim ki surekli sakatat pisirip koyun eti tuketenlerin evi oyle kokuyormus. Hatta kendileri de oyle kokuyorlar. Ben koyun eti olan sofraya yaklasmiyorum bile. Çünkü Allah affetsin aşırı kötü kokuyor. Belki onlar da oyle koyun eti tuketiyorlardir.
Ayrica teri kokup da ben kokmuyorum diyenlerin yuzune direk soyleyin neden cekiniyorsunuz ki? Ben soylerdim valla. Milletin pis kokusunu hic cekemem..

Yaa birden kendimi gördüm. Mesleğim için gittiğim yerde eski ev arkadaşıyla sorun yaşadığı için ağlaya ağlaya bana telefon açıp kendini zorla evime aldırtan eski ev arkadaşım beni hayattan bezdirmişti. Kışın bile (kışların çok soğuk geçtiği bir yerdeyim) gün aşırı banyo yapan ben ve haftanın sadece cumartesi günleri banyo yapan bir ev arkadaşı. :mad: Bu tür kişilerin hiçbir temizliğine inanmıyorum.Ev temizliği,tuvalet banyo.Hepsine şahidim. Kızın duş lifi bile yoktu duş jeli alsa ne çare. Allah sabır versin berbat bir durum ben bir süre rahatsızlığı var diye şans verdim sonra dayanamayıp her şeyi yüzüne söyledim evden attım resmen.:KK67: Aynı yerde çalışıyoruz bir de o kadar soğudum ki mecbur kalmadıkça konuşmuyorum..
Sizde son durum nedir merak ettim..:KK12:

Namaz kılan, özellikle pek tabi abdest alan bir hanımda böyle bir koku olmasına çok şaşırdım. Taharetini iyi yapmalı ki abdesti doğru olsun, namazı kabul olsun. Namazı da zedeleniyor. Bence namaz ve taharet konusunu açın. İç çamaşırının temiz olması gerektiğini söyleyip, bu mevzuları anlatın. O anlayacaktır diye umuyorum.

Acaba idrar tutma sorunu mu var :KK64:
Allah Allah çok ilginç :KK57:
Ter kokusu değil bildiğin idrar :mad:

Cidden pis insanlar cok

Ben goruyorum bazilari tuvaletten cikip elini bile yikamiyo
Bu tarz insanlarin temizligine dikkat etmedigi asikar

Idrar kokan biriyle hic karsilasmadim ama camasirina bulasiyo olabilir islaklik koku yapiyo olabilir belki
Ya da bazi kisilerde ilrihap oluyo cok kotu ve agir bi kokusu oluyo belki oyle bisey vardir arkadasinizda

Cok mide bulandirici olmasin diye fazla detay vermek istemiyorum ama israrla soruyor herkes.

Soyle soyleyeyim pespese tuvalete girdigimizde de ayni kokuyu aliyorum.

Arkadaşım açık ve net ter kokusu o.Lavaboda küçük bir yer neticede,kokusu siniyordur.

Eski iş yerimde bir kız yanımda terk kokuyordu,lavaboya girmişti ardından ben de girmiştim.Aynı koku orda da vardı,sinmişti kısaca.

Yoksa idrar kokusunun o kadar net kokması mümkün değil.

Bazı insanların terleri tuhaf kokar,kimin de teninin kokusu kötüdür.

Kız arkdaşına ter koktuğunu söyleyebilir misin:

Canım bugün çok mu yoruldun bugün ter kokuyorsun parfüm vereyim istersen diyebilirsin.

Misal

Evet söyledim.

Çalıştığı oda kokmuş. Yanına gitmiştim. Hava sıcak ya terledin herhalde oda baya havasız kalmış filan dedim. Yok mok dedi ama sanırım alındı biraz.

Ertesi gün üzerinden bir parfüm kokusu geliyordu. Galiba anladı.

benim de bir ogrencim arada oyle kokuyordu, cok kilolu oldugu icin arada kacırıyorum falan demisti bı ara. onda da oyle bir rahatsızlık olabilir . sık sık kıyafetlerini degistirmesi laızm ama denmez ki . unide de bir arkadas zehir gibi ter kokardı. yaz kıs hem de . ya temizliklerine dıkkat etmiyorlar, ya da bazı ınsanlar kendiliginden öyle ne diyeyim :)

Back
X