Arkadaşım iki yüzlülük mü yapıyor?

Bence haklısın . Eğer bu çocuk saplantılıysa birde çok tehlikeli . Yerinde olsam arkadaşımla arama mesafe koyardım

Niye takipleştin dedim herkese atmış tek bana değil eşime de atmış dedi kabul etmişler iş arkadaşı diye

Açıkcası arkadaşınızın yaptığı bana çok absürd gelmedi. Sonuçta onlar iş arkadaşı. Daha önceden sizinle sevgiliydi diye koskoca kadın iş arkadaşıyla mı muhattap olmayacak? Ne diyecek iş yerinde " ay durun bu benim arkadaşımın eski sevgilisi, ben bunla muhattap olamam" mı diyecek. Adam işyerinde herkesi eklemiş, arkadaşınızın eşini bile eklemiş. Yani arkadaşınıza özel bir durum da yok. Diğer insanların ikili ilişkilerine karışamayız. Kimsenin böyle bir hakkı yok. Ama rahatsız olmuş olabilirsiniz. Rahatsızsanız da bu durumdan arkadaşınızla mesafe koyar veya görüşmeyebilirsiniz.
Ne kadar samimi olursak olalım başkalarının ilişkilerine karışma hakkımız yok. Memnun olmadığınız durumda da ne yapılwcağı belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…