Arkadaşım iki yüzlülük mü yapıyor?

dertsbasadert

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2024
58
8
8
İyi akşamlar. Benim ilk okuldan beri görüştüğüm bir arkadaşım var evlendik ikimiz de. Onun iş yerine benim eski erkek arkadaşım girmiş ve onun takıntılı bir insan olduğunu söylememe rağmen beni birçok kere rahatsız ediyordu çünkü mesaj atmaya ulaşmaya çalışıyordu evlenmeden önce ,onunla takipleşmeye başlamışlar ben rahatsız oldum bu durumdan resim atıyoruz buluşunca falan görsün istemiyorum dedim niye kabul ettin. Geçen aylarda da beni sormuş ne yapıyor diye evlendi falan demiş arkadaş ta o da şaşırmış. Ya aşırı rahatsızım bu durumdan arkadaşımdan soğudum haksız mıyım sizce görüşmek istemeyecek duruma geldim artık.

Benzer şeyi yasadim.Arkadasiniz dan tamamen uzaklasin derim.Yoksa sürekli sıkıntıya sokacak sizi.zaten isteseniz de istemeseniz de o arkadaşlıklar bitecek .Bari canınız yanmadan mesafe koyun

Haklısınız en sevmediğim şeydir. Ne demek eski arkadaşından haber getirir gibi seni sordu demek. Sana hissettirmeden arkadaşlık edebilir. Senin fotolarını görmesini engelleyebilir. Biraz işgüzar gibi geldi

Hiç iyi niyetli görmedim sizin eski sevgilinizle neden takiplesiyo ayrica kendisi de evli ne munesabet mümkünse aranıza mesafe koyun sosyal medyada etiket yaptırıp hesabinda sizi paylaşmasına musade etmeyin çünkü takıntili insanlardan her zaman korkmusumdur

E gorusme

Bana hic samimi gelmedi arkadasinizin yaptiklari.Bence mesafe koyun ama uzak bi mesafe olsun.evli barkli kadin sizinle sandiginiz kadae samimi olsa, onu ekleyecek kadar onunla samimi olmazdi

Bence aynı işyerinde ve eski tanıdık olduğunu söyleyecek niye ekledin derseniz de. Düşüncesiz bi tip

arkadaşın ne diyor peki bu duruma ? bu durumu onunla konuştuğunda sana ne dedi ?
gayet haklısın rahatsız olmakta özellikle fotoğraf paylaşımı konusunda . o adamın seni görmesini istememen çok normal ve gayet haklı bi gerekçe

İnsan üzülüyor böyle olunca kaç yıllık arkadaşım ama bana zarar gelebilir sonrasında da
İsterse arkadaş değil kan bağı olsun. Bir şey yapmadığınız halde huzursuz olmuşsunuz. Bu patavatsız ve kötü niyetli kişi ikiniz çıkmaya karar verdiğinde bu eskiyi de davet edebilir. Yemeğe gidiyorsun bir bakıyorsun eski sevgili de geliyor. Ben olsam bu duruma hiç girmem, görüşmek zorunda değilim. Eşime gelene kadar ben kabul etmem bunu. Sebebini söyleyin ve görüşmek istemiyorum deyin.

Bu ihtimal aklıma gelmemişti bile sağolun aynen öyle yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…