• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım iki yüzlülük mü yapıyor?

İyi akşamlar. Benim ilk okuldan beri görüştüğüm bir arkadaşım var evlendik ikimiz de. Onun iş yerine benim eski erkek arkadaşım girmiş ve onun takıntılı bir insan olduğunu söylememe rağmen beni birçok kere rahatsız ediyordu çünkü mesaj atmaya ulaşmaya çalışıyordu evlenmeden önce ,onunla takipleşmeye başlamışlar ben rahatsız oldum bu durumdan resim atıyoruz buluşunca falan görsün istemiyorum dedim niye kabul ettin. Geçen aylarda da beni sormuş ne yapıyor diye evlendi falan demiş arkadaş ta o da şaşırmış. Ya aşırı rahatsızım bu durumdan arkadaşımdan soğudum haksız mıyım sizce görüşmek istemeyecek duruma geldim artık.
Bence haklısın . Eğer bu çocuk saplantılıysa birde çok tehlikeli . Yerinde olsam arkadaşımla arama mesafe koyardım

arkadaşın ne diyor peki bu duruma ? bu durumu onunla konuştuğunda sana ne dedi ?
gayet haklısın rahatsız olmakta özellikle fotoğraf paylaşımı konusunda . o adamın seni görmesini istememen çok normal ve gayet haklı bi gerekçe
Niye takipleştin dedim herkese atmış tek bana değil eşime de atmış dedi kabul etmişler iş arkadaşı diye

Açıkcası arkadaşınızın yaptığı bana çok absürd gelmedi. Sonuçta onlar iş arkadaşı. Daha önceden sizinle sevgiliydi diye koskoca kadın iş arkadaşıyla mı muhattap olmayacak? Ne diyecek iş yerinde " ay durun bu benim arkadaşımın eski sevgilisi, ben bunla muhattap olamam" mı diyecek. Adam işyerinde herkesi eklemiş, arkadaşınızın eşini bile eklemiş. Yani arkadaşınıza özel bir durum da yok. Diğer insanların ikili ilişkilerine karışamayız. Kimsenin böyle bir hakkı yok. Ama rahatsız olmuş olabilirsiniz. Rahatsızsanız da bu durumdan arkadaşınızla mesafe koyar veya görüşmeyebilirsiniz.
Ne kadar samimi olursak olalım başkalarının ilişkilerine karışma hakkımız yok. Memnun olmadığınız durumda da ne yapılwcağı belli.

Back
X