arkadasim ilginc bir yilbasi hediyesi almis, ne bu simdi?

saadetkaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
149
0
46
Ankara
bir kac hafta once, bir arkadasim olduugnu ve aramizda ki arkadasligin biraz karisik oldugundan bahsetmistim aksam birlikte kutladik yilbasini, once benim arkadaslarimin yanina gittik, sonra ortak arkadaslarimizin en sonda bunun arkadaslarinin evine, bana hediye verdi ama evde acarsin dedi. hediyesi sutyen takimiiydi? yani simdi bundan ne cikarmam lazim. garip geldi isin asli, sordum bu ne bole diye hicc hediye iste ne olabilirki dedi? sasirdim dedim, neden cocukmusun ki, ne almami bekliyordun hediye sadece dedi. baya bozuldu, sonra baska bir konudan tartistik, ben biraz alingan davrandim ve biraz sert bir msj attim, sonra yine konustuk bu baya kizdi, sinirlendi, sonrada pat diye yuzume telefonu kapatti. halada acmadi. yani anlamiorum, bu hediye neyin nesi, sasirmam garipsemem benim sucummu? ya da bu tepki neyin nesi, yani cok iyi bir insan oldugunu dusunuyordum art niyet aramak istemiyorum ama kafam cok karisti?

Gerçekten çok tuhaf.
Böyle bi hediyeye nasıl cesaret etmişte size verebilmiş çok şaşırdım...

ayy güldüm ama.. önceki konunu bilmiyorum ama herhalde sana bu hediyeyi alan arkadaşın erkek. eğer öyleyse bu ne cüret cidden . ben olsam onunla hemen arama bu gibi davranışlarda bulunamayacağı bir mesafe koyardım..

Ben olsam hemen art niyetle düşünürdüm yani ne biliyim tanımıyorum arkadaşınızı ama arana mesafe koymalısın...

kac aydir tanisiyoruz, bulustuk gezdik, eglendik. en ufak bir hareketi, ters bir davranisi olmadi. mesafesini hep korudu. yani bunca zamandan sonra birdenbire bu kadar ileri derecede bir hamle yapacagini dusunmedim ayrica art niyeti olsa, baska sekilde davranabilirdi. tum gece normal gecti, normal bir sekilde evime birakti beni ama iste gel gorki hediyesi bu.

canım bu arkadaşın bayansa eğer normaldir diyeceğim ama erkek ve sıradan bir arkadaşsa
gidip paketi başına bile çalabilirsin çok büyük bir saygısızlık

Tuhaf biri o zaman belkide bu şekilde belli etmek istedi niyetini.
Yanlış anlamanı istemem ama benim düşüncem böyle.
Sonuçta sevgilin bile değilmiş...

canım bu arkadaşın bayansa eğer normaldir diyeceğim ama erkek ve sıradan bir arkadaşsa
gidip paketi başına bile çalabilirsin çok büyük bir saygısızlık

erkek arkadasim canim. ama arkadasiz yani. son zamanlarda hoslaniyyormu acaba diye dusunmeme sebep oldu, ama iltifatlari, biraz asiri ilgisi yani o kadar bulusuyoruz hic ters bir harekette bulunmadi, hep mesefeli, normaldi yani.

Tuhaf biri o zaman belkide bu şekilde belli etmek istedi niyetini.
Yanlış anlamanı istemem ama benim düşüncem böyle.
Sonuçta sevgilin bile değilmiş...

hayir canim bu anlamda herhangi bir sey yapmadi yani acikca belli bile etmedi ilgisini, ya da art niyeti varsa onuda ayni sekilde yani yanyanayken o kadar mesafeliki, yani bazi iltifatlari, ilgisi icin arkadas olarak beni cok seviyor belkide ben yanlis yorumluyorum bile diyordum, kararsizdim.

Ben olsam bende aynı şekilde düşünebilirdim belki seninle.
Ama bundan sonra arana mesafe koyman gerekiyor gibi...

bence tepkinde haklısın yanii siz sadece normal arkadaşsınız iç çamaşırı hediyesi nedemek yaa vallahii bana sevgilim bile iç çamaşırı hediye etse art niyet düşünebilirim.

Bence arkadaşına geri ver ben olsaydım öyle yapardım bu nedemek yani

erkek arkadasim canim. ama arkadasiz yani. son zamanlarda hoslaniyyormu acaba diye dusunmeme sebep oldu, ama iltifatlari, biraz asiri ilgisi yani o kadar bulusuyoruz hic ters bir harekette bulunmadi, hep mesefeli, normaldi yani.

canım ne kadar yakın olursa olsun ne kadar hoşlanıyorsa hoşlansın o şekilde bir hediye vermesini gerektirmez bence kesinlikle iade et

Ne kadar saçma bir hediye anlayışı varmışşş
Kırk yıllık sevgililer bile böyle hediyeleşmiyorrr!
Büyük cesaret dogrusu

Düşüncesizce bir haraket
Arkadaş sıfatını taşıyan bir erkeğin bir bayana iç çamaşırı hediye edecek cesareti nerede bulduğunu anlayamadım.
Kafası felanmı iyiydi acaba

fazla rahat bi insan kendisi sanırım.
insan sevgilisine bile kolay kolay almaz böyle bi şeyi.
bi kere eski sevgilim alayım istersen demişti de ondan almak bile enteresan gelmişti bana hayır demiştim.
senin mahremine girmiş resmen.
insan aldığı hediyenin kullanıldığını falan bilmek ister.
bu ne böyle?
her şeyden önce hiç ince bi davranış değil.
ayrıca da çocuk musun diyerek kabalık etmiş kesinlikle....

Düşüncesizce bir haraket
Arkadaş sıfatını taşıyan bir erkeğin bir bayana iç çamaşırı hediye edecek cesareti nerede bulduğunu anlayamadım.
Kafası felanmı iyiydi acaba

konustuk, gerci hediye meselesini acamadim ilk etapta utandim. bana beni sadece arkadasin olarak gordugunu bilmiyordum, farketmemisim dedi :44: bir gunde ikinciye sasirtti diyemedim bisi simdi konusmayalim sonra konusuruz dedim kapattim teli. kafam iyice karisti, yani arkadasligini sevdigim biri, iyi biri oldugunu dusundum hep, evet ilgiside hosuma gidiyordu acaba diyordum ama diger taraftan dusunmemeyede calisiyordum. tabi ustune bole bir hediye vermesi soru isaretlerimi dahada arttirdi napicam bilemiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…