- Konu Sahibi saadetkaya
-
Böyle bişey neden yapmış ve nasıl cesaret etmiş ki?
Ben olsam çok kızardım
Gerçekten çok tuhaf.
Böyle bi hediyeye nasıl cesaret etmişte size verebilmiş çok şaşırdım...
cok sasirdim dogru, ama nedense art niyetle dusunmek istememistimacaba yaniliyormuyum onun hakkinda
Ben olsam hemen art niyetle düşünürdüm yani ne biliyim tanımıyorum arkadaşınızı ama arana mesafe koymalısın...
kac aydir tanisiyoruz, bulustuk gezdik, eglendik. en ufak bir hareketi, ters bir davranisi olmadi. mesafesini hep korudu. yani bunca zamandan sonra birdenbire bu kadar ileri derecede bir hamle yapacagini dusunmedimayrica art niyeti olsa, baska sekilde davranabilirdi. tum gece normal gecti, normal bir sekilde evime birakti beni ama iste gel gorki hediyesi bu.
canım bu arkadaşın bayansa eğer normaldir diyeceğim ama erkek ve sıradan bir arkadaşsa
gidip paketi başına bile çalabilirsin çok büyük bir saygısızlık
Tuhaf biri o zaman belkide bu şekilde belli etmek istedi niyetini.
Yanlış anlamanı istemem ama benim düşüncem böyle.
Sonuçta sevgilin bile değilmiş...
hayir canim bu anlamda herhangi bir sey yapmadiyani acikca belli bile etmedi ilgisini, ya da art niyeti varsa onuda ayni sekilde yani yanyanayken o kadar mesafeliki, yani bazi iltifatlari, ilgisi icin arkadas olarak beni cok seviyor belkide ben yanlis yorumluyorum bile diyordum, kararsizdim.
erkek arkadasim canim. ama arkadasiz yani. son zamanlarda hoslaniyyormu acaba diye dusunmeme sebep oldu, ama iltifatlari, biraz asiri ilgisi yani o kadar bulusuyoruz hic ters bir harekette bulunmadi, hep mesefeli, normaldi yani.
Düşüncesizce bir haraket
Arkadaş sıfatını taşıyan bir erkeğin bir bayana iç çamaşırı hediye edecek cesareti nerede bulduğunu anlayamadım.
Kafası felanmı iyiydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?