arkadasim ilginc bir yilbasi hediyesi almis, ne bu simdi?

evet bu sekilde hediye almasi ole gosteriyor, yani biri bana bu sekilde soru sorsa sanirim bende sizin gibi cevap verirdim, ama bir suredir tanidigim, uzunca zaman gecirdigim biri (hem reelde, hemde telde) inanin rahat biri degil, inanilmaz mesafeli, hareketlerine, konusmalarina dikkat eden biriydi bu ana kadar. o yuzden anlam veremiorum duruma.

normal bir arkadaşsanız ve sana iç çamaşırı hediye ediyorsa, seni normal arkadaş olark görmüyor bence.
o yüzdende böyle bir şeyi cesaret etti diye düşünüyorum.

ne yanı çocuk olmayan herkese don sütyen takım mı alınması gerekiyor. bu hiç bir samimiyete sığmaz. bizde şakalar yaptık dün, asıl hediyenin yanında bir de kese içine kırmızı don koyduk ama hemcinslerimize yaptık bu şakayı. bir bayana don sütyenden başka alınacak milyon tane şey var kazak alırsın, atkı bere takımı alırsın,takı alırsın, toka alırsn ,biblo alırsın. iç çamasırı bence ancak cinsel yaşam olan çiftlerin birbirlerine alabileceği bir hediyedir.tavrınızı bozmayın mesafeyi acın derim. yaptığı münasebetsizlik bence.

normal bir arkadaşsanız ve sana iç çamaşırı hediye ediyorsa, seni normal arkadaş olark görmüyor bence.
o yüzdende böyle bir şeyi cesaret etti diye düşünüyorum.

oleymis canim, yani ilk kez acikca soyledi, seni sadece arkadasim olarak gormuyordum dedi. ama cok afzla aramanin konusmanin disindada bir tavri olmadi ki kesin olarak farkli yorumlayayim. anlamadim ne bekliyordu.

bende anlamadim inan, ben arkadas oldugumuzu dusunuyordum, o cok daha farkli yorumlamis (ikimiz icinde), ama buna ragmen, birlikte bir suru sey yaptik,hicbirinde sinirilari asmadi, yani birbirimizi gordugumuzde tokalasak kadarda resmiyiz. ben anlamadim noluyor.

bazende saflıktan insan şaşırır
ne hediye alacağını bilmeyecek kadar saf olabilir mi diyorum
hani hoşuna gideceğini düşünüp jest yapmak istemiştir belki diye

ya kendini ifade aracı olarak kullandı o hediyeyi
yada saflıktan yaptı bu hatayı
aklıma başka bi yorum gelmedi bu olayda

Çocuk seni beğeniyor, seviyor, belki de çok seviyor.
Arkadaşlığınızın boyut değiştirmesini, sevgili olmanızı istiyor.
İfadede zorlanıyor. Arkadaşlığın dışına çıkan bir hediye vermesi bence bundan.
Takı alsa aşırı, ayıcık alsa bayağı..
Sütyen alıp batırayım demiş olabilir :)

Hediyeye yoğunlaşma bence.
Eğer onunla daha yakın olmak istiyorsa yüz ver adamcağıza..Böyle şeylere gerek duymasın :)

insan ister istemez tereddut ediyor yani kararsizim onunla olan arkadasligim konusunda, ilgisini seviyorum ama kafami karisitiran bazi seyler var ne onun uzulmesini nede kendim uzulmek istiyorum. onun kafasi karisik diye dusunuyorum, onunla acikca konusmaktada zorlaniyorum. ilk kez bana sadece arkadasim olarakg ormuyorum seni dedi, ama konuyu irdeleyemedik bile, nasil yani diye soramadim bile, cekiniyorum.

ifade edemeyecek kadar çekingen biri nasıl gider de sutyen alır ki?
bence tamamen patavatsızca bi hareket olmuş bu.
masum bi şey göremedim ben.

cn anlasılmıcak bı durum yok oratada gupegunduz cocuk sapık mıdır nedır terbıyesızlık daha ne olsun

ifade edemeyecek kadar çekingen biri nasıl gider de sutyen alır ki?
bence tamamen patavatsızca bi hareket olmuş bu.
masum bi şey göremedim ben.

Ben masum bir ilgi belli etme arayışı olduğunu düşünüyorum. Böyle bakmak istiyorum.
Böyle bakılsın, eğer güzel şeyler olacaksa bir sutyen yüzünden çöpe gitmesin istiyorum.
Ayrıca erkekler bizimle aynı düzlemde düşünmüyor.
Hediyeyi veren arkadaşın sutyene bizim yüklediğimiz kadar ağır anlamlar yüklediğini sanmıyorum.
Erkek kardeşim benim sutyenim ile evin içinde halay çekerdi sırf dalga olsun diye..konuşturmayın beni :)

her ihtimali dusunmek istiyorum, o yuzden buraya yazdim. kafam karisik her soylenenmantikli geliyor dogal olarak. ama eger gercekten niyeti salt sapikca olsaydi, yilbasi kutlamasindaydik, alkol aldim tamamen kendimden gecmedim evet ama herhangi bir tavri olmadi, yanimda ole durdu tum gece. ya da daha once sinemaya gittik, ne bilim bir suru aktivite yaptik, koluma bile dokunmuslugu yoktur, boyle bir adamin birdenbire bu sekilde sapiklik yapiyor olmasina aklim ermiyor. ya da cok iyi bir oyuncu bilmiyorum karisigim

Güzelmatmazel ....
peki senin erkek kardeşin bir kıza sütyen takımı alsa sen ne düşünğrsün..çok büyük saygısızlık bu bir...ikinci si kocan değil sana sadece kocan alabilir iç çamaşırı oda üzerinde görmek isterim anlamı taşır... kadına iç çamaşırının rengi ne demek gibi pis birşey..

konu sahibi tepki verince ..cevap verme gereği yerine söyleyecek birşey bulamamış ... çamura yatmış.. çok basit birşey sanırım annesine ve ablasına da doğum günlerinde sık sık iç çamaşı alıyor sanırım...

kızlar saf olmayalım ...

Son düzenleme:

madem o kadar aklı başında yılbaşı için bula bula cinsel anlam yüklü bir iç çamaşırımı alınır..kendini hangi ülke vatandaşı sanmış

Canım bencede tmm hediye olabiilir birde yılbaşını iççamaşırı ile bütünleştiren düşüncelerden etkilenmiş olabilir ama benmde başıma gelmişti bu olay banada başta masum bi hediyeymiş gibi geldi sonra tabii anlıyorsun düşüncesi tamamen bambaşka yerlerde şimdi ne aptalmışım diyebiliyorum gerçkten sana değer veren birinii görünce alınacak bisürü hediye masum amaan hediye işte denebilecek onca şey varken bence onu alması çokta masumca şeyler düşünmediğii kesin!!!

Bence ilişkileri yıpratan bakış açılarından biridir bu. Sanki karşımızdaki insanda IQ 190, görgü desen tam. Herşeyi, her yaptığını en ince düşüncelerle anlamdıran centilmen.
50 yaşındaki güngörmüş heriflerde bulamadığımız düşünce inceliklerini 20lik aklı bir karış havada delikanlılardan bekliyoruz.

Kişiyi en iyi tanıyan konu sahibidir. Bence çocuk sadece ilgisini belli etmeye çalışmış. Kötü bir yol seçmiş olması amacının ilgilisini belli etmek olduğu gerçeğini değiştirmez.
Ben olsam; eğer hoşlanıyorsam bunu bahane eder, yumuşak bir dille, delikanlıyı rahatlatarak, gerçekten beni sevip sevmediğini anlamaya yönelik bir diyalog açardım.
hoşlanmıyorsam; zaten forumlara konu etmeye bile değmez.

matmezel hepimiz farklı yapıda insanlarız.hangi erkek ilgisini belli etmek için bu yolu seçer... başkası yapsa sapık dersin. şimdi neden masumlaştı nersi masumca.. ben onu kavrayamadım... bir kıza ilgi nasıl belli edilir.. bir çok yolu var. iç çamaşır almanın tek anlamı söylenmiş sözcük ler...
üzerinde görmek isterim..
bunu masumlaştırısan gün gelir seninle konuşurken kuracağı ilk cümle de şu alır şu anda benim aldığım iç çamaşırını giyemeni siterdim ..der...

farzedelim arkadaşlığı sevgiliği olmaya taşıyacak.. beklentisini belli ediyor.. Beklentilerini karşılayacaksa çıksın yola... hayırsa zaten uazak durması gerekir..

arkadaşın bence çok ileri gitmiş ama sen de haddini bildirmişsin.

sevgilim yurtdışına gitmişti. 3 yıldır beraberdik o zaman. o zaman hediye olarak almaya cesaret edememişti bana sorup, düşüncemi öğrendikten sonra böyle birşeye kalkışmıştı çünkü alacağı mağaza çamaşırlarıyla ünlüydü

Bilmiyorum sen ne düşünürsün ama.
Erkek arkadaşım daha ben ilişkiye başlamadan bana iç çamaşırı felan alsaydı şuan kafasında dikiş izleri ile geziyor olurdu.
Benmi çok geriyim bu konuda bilmiyorum ama
İlişkilerde hoopp diye bu kadar ileri bir konuma gelmeyi kabul etmiyorum hele daha arkadaş sıfatını taşırken
Arkadaşken iç çamaşırı alan adam sevgili olunca ne alır düşünmek bile istemiyorum

bunu sana alan yarın giyde bir bakayım der :))) çok iyi yapmışsın kızmakla..senin basit bir insan olarak görmesin..çok seviyor ve değer veriyorsa gönlünü almaya çalışırdı yada bekle belki alır.ama almıyorsa salla gitsin o terbiyesizi..hayır gelmez heleki senin niyetin ciddiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…