- Konu Sahibi saadetkaya
-
fazla rahat bi insan kendisi sanırım.
insan sevgilisine bile kolay kolay almaz böyle bi şeyi.
bi kere eski sevgilim alayım istersen demişti de ondan almak bile enteresan gelmişti bana hayır demiştim.
senin mahremine girmiş resmen.
insan aldığı hediyenin kullanıldığını falan bilmek ister.
bu ne böyle?
her şeyden önce hiç ince bi davranış değil.
ayrıca da çocuk musun diyerek kabalık etmiş kesinlikle....
normal bir arkadaşsanız ve sana iç çamaşırı hediye ediyorsa, seni normal arkadaş olark görmüyor bence.
o yüzdende böyle bir şeyi cesaret etti diye düşünüyorum.
ne yanı çocuk olmayan herkese don sütyen takım mı alınması gerekiyor. bu hiç bir samimiyete sığmaz. bizde şakalar yaptık dün, asıl hediyenin yanında bir de kese içine kırmızı don koyduk ama hemcinslerimize yaptık bu şakayı. bir bayana don sütyenden başka alınacak milyon tane şey var kazak alırsın, atkı bere takımı alırsın,takı alırsın, toka alırsn ,biblo alırsın. iç çamasırı bence ancak cinsel yaşam olan çiftlerin birbirlerine alabileceği bir hediyedir.tavrınızı bozmayın mesafeyi acın derim. yaptığı münasebetsizlik bence.
hayir canim bu anlamda herhangi bir sey yapmadiyani acikca belli bile etmedi ilgisini, ya da art niyeti varsa onuda ayni sekilde yani yanyanayken o kadar mesafeliki, yani bazi iltifatlari, ilgisi icin arkadas olarak beni cok seviyor belkide ben yanlis yorumluyorum bile diyordum, kararsizdim.
Çocuk seni beğeniyor, seviyor, belki de çok seviyor.
Arkadaşlığınızın boyut değiştirmesini, sevgili olmanızı istiyor.
İfadede zorlanıyor. Arkadaşlığın dışına çıkan bir hediye vermesi bence bundan.
Takı alsa aşırı, ayıcık alsa bayağı..
Sütyen alıp batırayım demiş olabilir :)
Hediyeye yoğunlaşma bence.
Eğer onunla daha yakın olmak istiyorsa yüz ver adamcağıza..Böyle şeylere gerek duymasın :)
Çocuk seni beğeniyor, seviyor, belki de çok seviyor.
Arkadaşlığınızın boyut değiştirmesini, sevgili olmanızı istiyor.
İfadede zorlanıyor. Arkadaşlığın dışına çıkan bir hediye vermesi bence bundan.
Takı alsa aşırı, ayıcık alsa bayağı..
Sütyen alıp batırayım demiş olabilir :)
Hediyeye yoğunlaşma bence.
Eğer onunla daha yakın olmak istiyorsa yüz ver adamcağıza..Böyle şeylere gerek duymasın :)
bir kac hafta once, bir arkadasim olduugnu ve aramizda ki arkadasligin biraz karisik oldugundan bahsetmistimaksam birlikte kutladik yilbasini, once benim arkadaslarimin yanina gittik, sonra ortak arkadaslarimizin en sonda bunun arkadaslarinin evine, bana hediye verdi ama evde acarsin dedi. hediyesi sutyen takimiiydi? yani simdi bundan ne cikarmam lazim. garip geldi isin asli, sordum bu ne bole diye hicc hediye iste ne olabilirki dedi? sasirdim dedim, neden cocukmusun ki, ne almami bekliyordun hediye sadece dedi. baya bozuldu, sonra baska bir konudan tartistik, ben biraz alingan davrandim ve biraz sert bir msj attim, sonra yine konustuk bu baya kizdi, sinirlendi, sonrada pat diye yuzume telefonu kapatti. halada acmadi. yani anlamiorum, bu hediye neyin nesi, sasirmam garipsemem benim sucummu? ya da bu tepki neyin nesi, yani cok iyi bir insan oldugunu dusunuyordum art niyet aramak istemiyorum ama kafam cok karisti?
ifade edemeyecek kadar çekingen biri nasıl gider de sutyen alır ki?
bence tamamen patavatsızca bi hareket olmuş bu.
masum bi şey göremedim ben.
Ben masum bir ilgi belli etme arayışı olduğunu düşünüyorum. Böyle bakmak istiyorum.
Böyle bakılsın, eğer güzel şeyler olacaksa bir sutyen yüzünden çöpe gitmesin istiyorum.
Ayrıca erkekler bizimle aynı düzlemde düşünmüyor.
Hediyeyi veren arkadaşın sutyene bizim yüklediğimiz kadar ağır anlamlar yüklediğini sanmıyorum.
Erkek kardeşim benim sutyenim ile evin içinde halay çekerdi sırf dalga olsun diye..konuşturmayın beni :)
her ihtimali dusunmek istiyorum, o yuzden buraya yazdim. kafam karisik her soylenenmantikli geliyor dogal olarak. ama eger gercekten niyeti salt sapikca olsaydi, yilbasi kutlamasindaydik, alkol aldim tamamen kendimden gecmedim evet ama herhangi bir tavri olmadi, yanimda ole durdu tum gece. ya da daha once sinemaya gittik, ne bilim bir suru aktivite yaptik, koluma bile dokunmuslugu yoktur, boyle bir adamin birdenbire bu sekilde sapiklik yapiyor olmasina aklim ermiyor. ya da cok iyi bir oyuncu bilmiyorum karisigim
Güzelmatmazel ....
peki senin erkek kardeşin bir kıza sütyen takımı alsa sen ne düşünğrsün..çok büyük saygısızlık bu bir...ikinci si kocan değil sana sadece kocan alabilir iç çamaşırı oda üzerinde görmek isterim anlamı taşır... kadına iç çamaşırının rengi ne demek gibi pis birşey..
konu sahibi tepki verince ..cevap verme gereği yerine söyleyecek birşey bulamamış ... çamura yatmış.. çok basit birşey sanırım annesine ve ablasına da doğum günlerinde sık sık iç çamaşı alıyor sanırım...
kızlar saf olmayalım ...
konustuk, gerci hediye meselesini acamadim ilk etapta utandim. bana beni sadece arkadasin olarak gordugunu bilmiyordum, farketmemisim dedi :44: bir gunde ikinciye sasirtti diyemedim bisi simdi konusmayalim sonra konusuruz dedim kapattim teli. kafam iyice karisti, yani arkadasligini sevdigim biri, iyi biri oldugunu dusundum hep, evet ilgiside hosuma gidiyordu acaba diyordum ama diger taraftan dusunmemeyede calisiyordum. tabi ustune bole bir hediye vermesi soru isaretlerimi dahada arttirdinapicam bilemiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?