- 27 Ekim 2023
- 7.484
- 20.550
- 268
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Bir şey olursa benim adımı versin kabul edicem kem gözlü olduğumuNazar etme yahuu maşallah de
Arkadaşınızın tavru gerçekten komikÇok yakın arkadaşım en yakınım her şeyimi bilir anlatırım ama sevgilisi oldu olalı o kadar pimpiriklileşti ki güzel şeyler anlatınca devamlı maşallah dedirtiyor kafayı yemiş gibi peşpeşe dedirtiyor. İmam nikahı kiymislar kiydiktan sonra söyledi yüz yüze geldiğimiz de normalde mesaj da da söylerdi ama iş olmuş bitmiş aradan günler geçmiş sonra söyledi ya söylemeyedebilir isterse hiçbir şey anlatmasın ama devamlı ilişkisine nazar degdiririm gibi diken üstünde durması maşallah dedirtip durması insanı sinir ediyor
yavaşça uzaklaşmaya bakınRahatız ya gerçekten rahatsız büyük konuşmayayım da tövbe Allahım canı çıkıyor sevgilisinden ayrılırsa diye benimde hayatımda biri var niye nazar degdireyim birde geçen imam nikahı kiydik işte falan dediğin de de ee hiç tepki vermedin dedi bende niye tepki vereyim ki biteli kaç gün olmuş şimdi anlatıyorsun dedim ki onunda en yakın arkadaşı benim yani benimde o ama demek ki tam öyle değilmiş
Buldumcuk sedromu olmuş. allah şifa versin diyeceğim de bunun dermanı da yok ki. çıkartın hayatınızdan.Çok yakın arkadaşım en yakınım her şeyimi bilir anlatırım ama sevgilisi oldu olalı o kadar pimpiriklileşti ki güzel şeyler anlatınca devamlı maşallah dedirtiyor kafayı yemiş gibi peşpeşe dedirtiyor. İmam nikahı kiymislar kiydiktan sonra söyledi yüz yüze geldiğimiz de normalde mesaj da da söylerdi ama iş olmuş bitmiş aradan günler geçmiş sonra söyledi ya söylemeyedebilir isterse hiçbir şey anlatmasın ama devamlı ilişkisine nazar degdiririm gibi diken üstünde durması maşallah dedirtip durması insanı sinir ediyor
Aslında haklısın bugün kinasina gittim hiç oralı olmadıBenim yakın arkadaşım her zaman bir şeyler olmadan bana dahi anlatma diye tembih eder. Bu beni sevmediğinden değil ya da insanlara güvenmediğin diye değil ama işlerin gizli olması daha makbuldür der. Biri de sana anlatmadın diye küsüyorsa o onun sorunu der. O yüzden belki mutlu bir döneminde olduğu için nazardan korkuyor olabilir. Maşallah de demesinde bir mazur görmedim. Ben de yakın arkadaşımın başına güzel bir şey geldiğinde sürekli maşallah derim inancıma göre dua okurum. Bence kişisel algılamayın. Eğer mutluysa onun için mutlu olun geçin. Birkaç gün sonra söylemiş olsa imam nikahını ne olacak? Herkes birey sonuçta. Zamanlaması ona kalmış. Onun haricinde iyi olduğunu anlatmışsınız. Siz size olan davranışlarına bakın.
Görmemişin oğlu olmuş tutmuş pipisini kopartmış. Mesafe koy gitsin, kimse senden değerli değil.Çok yakın arkadaşım en yakınım her şeyimi bilir anlatırım ama sevgilisi oldu olalı o kadar pimpiriklileşti ki güzel şeyler anlatınca devamlı maşallah dedirtiyor kafayı yemiş gibi peşpeşe dedirtiyor. İmam nikahı kiymislar kiydiktan sonra söyledi yüz yüze geldiğimiz de normalde mesaj da da söylerdi ama iş olmuş bitmiş aradan günler geçmiş sonra söyledi ya söylemeyedebilir isterse hiçbir şey anlatmasın ama devamlı ilişkisine nazar degdiririm gibi diken üstünde durması maşallah dedirtip durması insanı sinir ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?