Arkadasim, kardesimden araba calistirmasini istiyor...

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Selam kizlar. Kiz kardesimin ehliyeti var. Benim bi arkadasim var kizla ne zaman gorussem kardesin beni calistirir dimi diyor, ehliyet sinavlari icin. Kac kez bulustugumuzda kardesimle de denk geldiler, kiz bozmamak icin yani ben bu isin egitimini almadim ama istersen takildigin bir sey varsa sor filan diyip gecistirdi istekli olmadigi halde kiramadi.. Bugun yine gorustuk tekrar canim ne zaman cikalim ucumuz beni arabayla calistirsin kardesin diyor, gulup gectim kirmak istemedigimden dolayi. Ama calismak istedigi araba da bizim ayriyeten kardesimin okul programi cok yogun vakit ayiramaz. Kirmamak adina ve ayni zamanda niyetimi belli etmek icin nasil bir tavir sergilemeliyim? Tesekkur ederim..
Not: Arkadasimin esi de taksi soforu ayni zamanda.

Bizim araba otomatik deyin. Ehliyet sınavı için manuel kullanmayı öğrenmesi lazım.

Herkesin işi,gücü,proğramı,koşturması kendine zaten yetiyor kırılıp gücenicek durum yok.
Eşiyle çalışmasının daha faydalı olucağını söyleyin ısrar edersede kardeşinizin ders proğramından dolayı vakit ayıramayacağını söyleyin ki zaten doğrusu bu.

Eşi taksi şoförü olan bir kadının yardım istemesi bence kocasına hakarettir .
Benim gözümde bu kadın açık açık reddedilmedikçe peşinizi bırakmaz .
Açık açık ama kırmadan reddedin .

Bir de kardeşinizin programı yoğunmuş :KK66:

( kız kardeş ibaresini görmemişim o yüzden düzenlenmiştir ;)

Son düzenleme:
Ehliyet kursundan yardım alsın kardesin bende acemiyim sabırlı degilim ögretemem desin

Herkesin işi,gücü,proğramı,koşturması kendine zaten yetiyor kırılıp gücenicek durum yok.
Eşiyle çalışmasının daha faydalı olucağını söyleyin ısrar edersede kardeşinizin ders proğramından dolayı vakit ayıramayacağını söyleyin ki zaten doğrusu bu.
Cok tesekkurler aynen oyle kardesim yogunluktan dolayi vakit bulamiyor gercekten sanirim bu sekilde soylersem alinma gucenme de olmaz ama arkadasim alingandir. O yuzden kirmak istemedigimden dolayi boyle danisiyorum.

Cok tesekkurler aynen oyle kardesim yogunluktan dolayi vakit bulamiyor gercekten sanirim bu sekilde soylersem alinma gucenme de olmaz ama arkadasim alingandir. O yuzden kirmak istemedigimden dolayi boyle danisiyorum.
Eşi taksi şoförü olan bir kadının başka bir erkekten ( Küçük , yaşıt büyük fark etmez )
yardım istemesi bence kocasına hakarettir .
Benim gözümde bu kadın açık açık reddedilmedikçe peşinizi bırakmaz .
Açık açık ama kırmadan reddedin .

Bir de kardeşinizin programı yoğunmuş :KK66:
Kardesim kiz erkek degil :) Yani kendi esi sofor bi de esi onu cok bozuyor milletin icinde cok sinirli bi tip o yuzden ona korkudan soramiyor tabi. Yogunluk fikri aklima yatti. Direkt onu soyleyip kirmadan konuyu kapatacagim. Tesekkurler.

Zaten kursta ogretiyorlar; defalarca ayni seyi dile getirme yuzsuzlugunde bulunan birine, kardesim vakti ayiramiyacagini soyledi de diyebilirsiniz.

Kiz mi kardesiniz? Hayir sofor esi varken niye ille ondan ogrenecek?

esi gostermiyorsa kadında napsın birilerinden medet umuyor acıkca soyleyin cok yogun bu ara hic vakti yok zaten herzaman da bir araya gelmiyordur kardesinizle arkadasınız fazlada ustelemez

Zaten kursta ogretiyorlar; defalarca ayni seyi dile getirme yuzsuzlugunde bulunan birine, kardesim vakti ayiramiyacagini soyledi de diyebilirsiniz.

Kiz mi kardesiniz? Hayir sofor esi varken niye ille ondan ogrenecek?
Kardesim kiz.. Once pratik yapayim diyor bugun, kursta direkt heyecan yapmamaliymis.. Pratik yapacagi araba da bizim :) esi onun cok sinirli degisik bi evlilikleri var esine boyle bisey teklif dahi edemez..

esi gostermiyorsa kadında napsın birilerinden medet umuyor acıkca soyleyin cok yogun bu ara hic vakti yok zaten herzaman da bir araya gelmiyordur kardesinizle arkadasınız fazlada ustelemez
Kurslardan ogrenebilir ama pratik yapmak istiyormus, genelde bizde toplaniriz bize geldiginde bulustugumuzda vs soyluyor bugun de ne zaman bulusalim ucumuz dedi. Kapattim konuyu.

Kardesim kiz.. Once pratik yapayim diyor bugun, kursta direkt heyecan yapmamaliymis.. Pratik yapacagi araba da bizim :) esi onun cok sinirli degisik bi evlilikleri var esine boyle bisey teklif dahi edemez..
O zaman parasini verip ozel hocadan ders alsin. Komik yani yuzsuzlugun bu kadari. Kursa da ogretsin diye para veriyor di mi? Hocaya mi hava atacak?

Kardesim kiz erkek degil :) Yani kendi esi sofor bi de esi onu cok bozuyor milletin icinde cok sinirli bi tip o yuzden ona korkudan soramiyor tabi. Yogunluk fikri aklima yatti. Direkt onu soyleyip kirmadan konuyu kapatacagim. Tesekkurler.

Kız ibaresi varmış görmedim :oops:
Kendimi şuan fitneci gibi hissettim :KK23: Hay Allah .
O zaman durum farklı tabii .
Kocasını hakaret kısmını es geçersek siz açık açık reddetmedikçe vazgeçmeyeceğini düşünüyorum hala iyi günler :)

Kız ibaresi varmış görmedim :oops:
Kendimi şuan fitneci gibi hissettim :KK23: Hay Allah .
O zaman durum farklı tabii .
Kocasını hakaret kısmını es geçersek siz açık açık reddetmedikçe vazgeçmeyeceğini düşünüyorum hala iyi günler :)
Estagfurullah :)
Ben de oyle dusunuyorum o yuzden kibarca reddedecegim artik cok sagolun :)

Back
X