- 29 Ağustos 2015
- 811
- 1.391
- 33
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Sorumluluk almak istemiyorum desin, kaza olur bir şey olur, uğraşırsınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ya esinden yana hic yuzu gulmedi o yuzden bize kadar uzandi sanirim.Yazık ya.Kadın arkadaşının kardeşinden bile medet ummuş.
Kurslar çok yetersizdi benim zamanımda.Bende sınava girmeden önce bana kim öğretecek diye az stres yapmamıştım.
Allah korumus hakiktan kotu bir deneyim yasamissiniz dikkat etmek gerek ozellikle de yeniyken o yuzden arti bir sorumluluk isteyen bir is. İnsanlar bedava hizmete merakli ne desen bos :)Arkadasin sizi ve kendisini ne kadar tehlikeye atiyor farkinda mi acaba boyle bi sey isteyerek ? Sakin kabul etme sakin! Bana da bi arkadasim ehliyet alacakti calistirir misin dedi seneler once.kiramadigim icin tamam dedim.neyse bindik arabaya kucagimda da uc dort yasindaki kuzenim, hangi akla hizmet kucagimdaysa cahillik iste !arkada da ablasi dustuk yola.kiz oyle bir kullaniyor ki kanimiz cekildi korkudan.o kadar sagindan gidiyor ki yolun once bi adami teget gectik sonra da ucuncu vitesle sola donmeye calisirken allahtan kum yigini varmis ona carptik, degilse nereye girerdik bilmem artik o hizla.carpmanin etkisiyle kuzenim basini cama vurup cami catlatti! Babam nerdeyse dovecek bizi siz cok mu biliyosunuz da baskasina ogretiyosunuz diye.onun icin hic baska bi seyi bahane etme direk bu sorumlulugu alamayiz deyip kestirip at.
Ben de ona benzer bi mesaj yazdim gonderdim ama yanit vermedi, alinganlik yapti. Hayir anlamiyorum neresi anlasilmaz ben mi yanlis yapiyorum bu kadar ince dusunerek.Kendi arabasıyla çalıştırsa neyse de bir de sizin arabanızla çalışacak, sakın diyeyim. Benzinini, gazını koysa bile motoru yıpratabilir, debriyaj falan gibi kısımlarda problem çıkabilir, arabaya zarar verebilir kısacası. Hatta "verebilir" bile değil, kesinlikle verir. Kardeşinizin de vakti yokmuş direkt bunu söylemek en mantıklısı. "Canım çok istedi ama programı çok dolu maalesef sana vakit ayırması mümkün gözükmüyor. Eşinle ya da profesyonel bir hocayla çalışman en mantıklısı" deyip geçiştirin. Zorla yapışacak hali yoktur onun da sanırım. Benim şahsi fikrim profesyonel bir hocayla çalışmak, ben babamla falan araba öğrenemedim, eşle de öğrenilmiyor zor.
Ben de ona benzer bi mesaj yazdim gonderdim ama yanit vermedi, alinganlik yapti. Hayir anlamiyorum neresi anlasilmaz ben mi yanlis yapiyorum bu kadar ince dusunerek.
Gayet ince ve dusunceli bir mesaj oldu.Canim ceyda su anda gercekten cok yogun bir ders programi ile calisiyor, biliyosun sehir disina gelip gidiyo yuksek lisanstan dolayi, o da ogretmek isterdi ama bos zamani yok su an icin, ama onun ehliyetini aldigi surucu kursunun numarasini verebilirim, hocasindan cok memnun kalmisti, sen de onunla gorus istersen dedim. Mesajimi gordu ama cvp yazmadi.. Uygun dille yazmak icin cok ugras verdim diyebilirim..
Cok tesekkurler. İnanin ona yazdigim mesaji direkt kopyaladim, bencede bu mesaja da kiziyorsa ona direkt sert cevap verip konuyu kapatmadigima sukretsin yani..Gayet ince ve dusunceli bir mesaj oldu.
Evet degil mi yani.. İnsan esinden cekinmemeli ki esi sofor bu arada. Ondan cekiniyosa demektir ki bu olay biraz tadsiz. Bir de bunu gidip arkadasimdan isteyemem ben olsam..Yoo doğru yapıyorsunuz. Çalıştırmak zorunda değilsiniz, ben kardeşimi bile kendi arabamla çalıştırmam kaldı ki arkadaşımı. Yazmazsa yazmasın, eşine bir şey söylemeye cesaret edemiyormuş tepkisini size gösteriyor. Ki zaten kurslarda eğitim veriliyor, ben önden bilerek gideyim diye bunun istenmesi kadar saçma bir bahane olamaz.