Arkadaşım kaynım ve evliliğim. Sonrası eşim ve kayınvalide sorunsalı bir garip çember yorumlarınızı bekliyorum.

Kimsenin işine karışamamak lazım.

Böyleleri ilk önce Aracı olana kazık atıp küserler bir de..

Koca bulmak için ana kız kırk takla atmış..
Gizli saklı başarmışlar da..

Anladigim kadari ile konu sahibinin arkadasi kayni ile arasini yapmasini istemis sonra esi bir gun senin annen bizim dedikodumuzu yapmis deyince konu sahibide arkadasina ulasip hesap soramamis
Benim anladigim konu sahibinin annesi demiyor senin kizla oglanin gelecegi yok diye karsi tarafin annesi soylemis galiba

Benim anladığımda tam tersi kızın annesi konu sahibinin annesine demiş damadınla kızının geleceği yok bari benim kızımın, kızının kaynıyla geleceği olsun diye anladım ben
Konu sahibi cevap yazsada doğruyu hepimiz anlasak

Buraya kadar yazabildim demiş ne yazması ay gözüm kanadı Türkçeniz berbat .

Ayrıca size ne insanları rahat bırakın tipik elti entirikaları berbatsınız .

Konuda ne dediğiniz anlaşılmıyor, karma karışık anlatmışsınız. Ortaklığıda kız kardeşinizle birlikte konu gibi karıştırmışsınız gibi

Yazdığından sanki sizin dediğiniz şekilde demiş gibi duruyor. Ama konunun anlam bütünlüğünde kızın annesinin “senin damadınla kızın geleceği yok, bari benim kızımla kaynı iyi olsun” lafını demesini beynim oturtamadığından ben öyle algılamadım. Kayın sonuçta o kızın kaynı değil, konu sahibinin kaynı. Ama hiç iddialı değilim diğer türlü de olabilir amaaan gelip açıklasın kendisi yanlış anladıysak.
zaten senin damadınla kızın geleceği yok bari benim kızımla kaynı iyi olsun demiş bunları yazmadım

Kelimeler verilmiş, anlamlı cümleleri biz kuracağız herhalde

Yazarken kendine cevaplar vermeyi de ihmal etmemiş. Zaten anlamadık, dağılabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…