Arkadaşım Mı Haklı,Ben Mi?

ilk konuda "Levent'in umrunda olmadı" cümlesini neden kurma gereği duydunuz ? bana hiç iyi niyetli gelmedi kusura bakmayın da, bana "eski" bir arkadaşımı hatırlattınız

Ben de eski bi ilişkimi anlatırken adam beni yerlerde sürükledi lan derim ama biraz sonra arkadaşım jane adam seni yerde sürümüştü ya derse gıcık kaparım. İnan’a kendiyle dalga geçer eleştirir ama arkadaşın görevi yok canım demektir kafasına kakmak değil. İkinci olayı da okuduktan sonra sizin laf sokmayı sevdiğinizi düşündüm bence biraz fesatsınız

konu 2'ye yorum : Bu kadar ciddiye alma söylenenleri. Abla konumun da olduğu için uyarmak istemiş. Tamam de geç ya da abarttığını düşünüyorsan hepsini sokağa atıcam de gül. Sen demişsin ya biz de senin kadar önem veriyoruz çevreye, abartma dedim güldüm espri yaptım çünkü diye , espri yapmamışsın ki laf sokmuşsun . Kardeşi de ablasına laf soktun diye savunmaya geçmiş.

Canın mı sıkılıyor gardasim :)

Gardasim dedim de aklıma geldi ,

Gardasim ,birşeye ihtiyacın var mı gardasim

Konu saçma ,bende saçmalama hakkı gördüm kendimde

Arkadaşın da senin gibi k.k üyesiyse
Her ne kadar konunda isimleri değiştirsen de
Seni tanıyıp buradan dönüş yapacaktır
Bu derdin de böylelikle dert olmaktan çıkacaktır
Daha mühim kayda deger skntilarin olursa bekleriz

Ne çok konu açıyorsun..

Allah aşkına ama ya canınız sıkıldıkça burada konu açıyorsunuz bir de saçma sapan boş boş şeyler bunların neresi buraya yazılacak kadar dert acaba hergün de konu açılmaz ki.

Lise son sınıfsınız başka konunuzda şehrin en iyi Anadolu lisesine gidiyorum dediniz de derdiniz hep sevgili arkadaş komşu falan baktım da kıştan beri 2 güne bir konu açmışsınız hani dersler üniversite kaygısı?

o kadar boş.dertleriniz var ki. hep buradasınız valla Anadolu lisesini nasıl kazandınız bu kafayla inanası gelmiyor insanın aşk ilişkileri falan daha yaşın 18 yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…