- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuma girip sabote etmeye hakkınız yok.Bu almış hali cancağzım :)
Yani birkaç konu öncesinde kimseye sesi çıkmayan kızın psikologa giderek baya sesi çıkmıştı birkaç konu sonrasında :)
Değişik bir durum bu ama ne anlamadım.
Kendisine teşhis koymuştu baya sonrasında restoranda kavga çıkarmıştı çok garip...
Yargılıyor muyum? Nerede yargıladım? Önüme koyun bekliyorum.Hem objektif yorumlar bekliyorsun hemde seni suçlu bulanları yargılıyorsun![]()
Bu almış hali cancağzım :)
Yani birkaç konu öncesinde kimseye sesi çıkmayan kızın psikologa giderek baya sesi çıkmıştı birkaç konu sonrasında :)
Değişik bir durum bu ama ne anlamadım.
Kendisine teşhis koymuştu baya sonrasında restoranda kavga çıkarmıştı çok garip...
Ne alakası var? Kendisi söylüyor zaten. Böyle çifte standart olur mu?
İyi de böyle çifte standart olmaz ki.
Yargılamadım. Kendi fikrimi belirttim yalnızca.Bunlar sizi haksız görenlere ne alakası var diyerek yargılamaktır genç bayan !
Tamam saygı duyuyorum fikirlerinize. Ama şunu anlamıyorum. Madem kendisi niye anlatıyordu bana sürekli. Beni umursamadı,ben ona neler yapmıştım oysa vs. vs. diye. Hem ben kötü bir şey dediğimi düşünmüyorum. Genel olarak erkekler umursamaz dedim.yeliz kesinlikle haklı resmen damarına basmışsın kızın
Şimdi siz insanlara fikir danıştınız .. eğer bir fikriniz varsa zaten insanlardan “objektif yorum” beklemezsiniz.. ne alakası var demek yargılamaktır , cevap yazan kişinin arkadaşınızı haklı bulmasını doğru bulmadığınız anlamına gelmektedirYargılamadım. Kendi fikrimi belirttim yalnızca.
Saygı duyarım fikrinize . Ama konuyla ne ilgisi varMesela sen sürekli konu açıyorsun ya buraya,dertleşmek ya da fikir almak için ama eleştiriye de pek gelemiyorsun hah işte ben de nicedays sen de başın ağrısa konu açıyorsun ne tuhaf desem ne dersin ??
Saygı duyarım fikrinize . Ama konuyla ne ilgisi var
Saygı duyarım fikrinize . Ama konuyla ne ilgisi var
Çifte standart buna denmez. Aynı şeyi ayni samimiyette oldugu başka bir arkadaşınız söylese ona alınmayıp sana tavir yapsaydi cifte standart olurdu. Sana eski erkek arkadasini anlatıp senin de bir sure sonra bak onun umrunda olmadin demen arkadaşlığa yakismaz. Kendi sana derdini acti diye ordan vurmussun kizi ve hala ne var bunda kendi anlattı diyorsun.Ne alakası var? Kendisi söylüyor zaten. Böyle çifte standart olur mu?
Her şeyi kafama takıyorum maalesef.Haksızsın neden diye sorma bence öyle
Ayrıca 93 konu açmışsın senin hiç işin gücün yok mu yavrucum kk dan başka
Tamam saygı duyuyorum fikirlerinize. Ama şunu anlamıyorum. Madem kendisi niye anlatıyordu bana sürekli. Beni umursamadı,ben ona neler yapmıştım oysa vs. vs. diye. Hem ben kötü bir şey dediğimi düşünmüyorum. Genel olarak erkekler umursamaz dedim.