- 18 Ekim 2014
- 7.983
- 37.034
- 748
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Üyeliklerinin birleştirildiğinden haberi olmayabilir.Eski mesajlariniza göre bu kişi sizsiniz. Neden arkadaşım diyerek açıyorsunuz konuyu?
evli adama trip atmayı kessin edebiyle çalışsın,diğerleri zamanla düzelir.Bir arkadaşım var sizlere danışalım istedik. Şimdi bu kendisinin yöneticisi gibi birşey herhalde ben öyle anladım. Yani müdür gibi. Ondan hoşlanıyordu. Bu müdür bey anlamadı sanırım olayları gitti başkasıyla evlendi. Konu kapandı gitti derken arkadaşım tabi kalbi kırık ona soğul davranıyor, trip atıyor. Ama söylememiş duygularını. Sen misin bana soğuk davranan. Aylardır uğraşıyormuş arkadaşımla. Herkesin ortasında rencide etmeler, bağırmalar, herkesi yemeğe götürüp bunu çağırmamalar veya onun olduğu yemeğe gelmemeler. Ne yapsın şimdi arkadaşım. Fikirlerinizi bekliyoruz??
o arkadaş dediği konu sahibi miydi?? konu sahibi sustuuuEski mesajlariniza göre bu kişi sizsiniz. Neden arkadaşım diyerek açıyorsunuz konuyu?
ben eski mesajlarını görmemiştim ama içimden bir his bu kendisi demişti :)Eski mesajlariniza göre bu kişi sizsiniz. Neden arkadaşım diyerek açıyorsunuz konuyu?
haha doğru valla :)hep bu 'erkenci kuş' , 'kiralık aşk' dizileri yüzünden
Ben de adamın kötü davrandığını vs. düşünmüyorum. Farkında bile değildir. Kızımız kafasında kuruyor gibi. Zira adamın kötü davranmasını bile kendisine karşı bir ilgi olarak algılıyor olabilir.arkadaşım dediği kendisi 31 yaşında konu sahibi elemana çok ilgi göstermiş adam hiç karşılık vermemiş bu ilgiyi kesince yani bence ciddi paranoyası var obsesif bir kişilik bu bacımız adamın kendine bilendiğini düşünüyor,hala da adam evlendiği halde aynı triplerde .
ha birde canı sıkıldıkça üyelik alıyor kazen uyarıyor konuları birleştiriyor ama bu bacımız ısrarlı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?