Arkadaşım müdüründen hoşlanıyordu, olanlar oldu?

Eski mesajlariniza göre bu kişi sizsiniz. Neden arkadaşım diyerek açıyorsunuz konuyu?
Üyeliklerinin birleştirildiğinden haberi olmayabilir.
Bu konunun çok benzeri de yakınlarda açılmıştı, orada da müdür olması muhtemel hoşlanılan kişi başkasıyla sevgili olmuştu da o üye de trip atıyordu.

evli adama trip atmayı kessin edebiyle çalışsın,diğerleri zamanla düzelir.

Takıntılı bir yapınız var ama bunun dışında kesinlikle psikiyatrik yardım almanizi öneririm. Eski konulariniza tek tek baktım özgüven eksikligi takıntı ve adını bilmiyorum ama olmayan şeyleri olmuş gibi düşünüyorsunuz, begenilmemekten bahsetmişsiniz hep,
Sizin uzman Dr ihtiyacınız var.

Arkadaşınız hasta tedavi olsun.
Adama açılma içinde yaşa, adam evlendi die trip at gereksiz davran.
Ben adamın yerinde olsam bu kızla uğraşamazdım. İş yerini başka bir yere çevirmiş arkadaşınız.
Belki arkadaşınız çok iyi bir insan olabilir ama bu şekilde kendini mutsuz eder.

Arkadaşınız zırvalamış biraz, adam zaten ondan hoşlansa belli ederdi, gidip başkasıyla evlendiğine göre arkadaşınız olanları kafasında farklı yorumlamış, evli bir adama trip atarak kendisini daha fazla küçük duruma düşürmesin yoluna baksın bence

Konu sahibi bu adamin sizden duygularinizdan haberi bile yokken kendi kendinize gelin güvey olmussunuz.Siz hangi akla hizmet trip atarak ya da soguk davranarak bu duruma karsilik veriyor sunuz?
Ve neden burdaki insanlari arkadasim,kuzenim diye kandiriyorsunuz?

arkadaşım dediği kendisi 31 yaşında konu sahibi elemana çok ilgi göstermiş adam hiç karşılık vermemiş bu ilgiyi kesince yani bence ciddi paranoyası var obsesif bir kişilik bu bacımız adamın kendine bilendiğini düşünüyor,hala da adam evlendiği halde aynı triplerde .

ha birde canı sıkıldıkça üyelik alıyor kazen uyarıyor konuları birleştiriyor ama bu bacımız ısrarlı .

Ben de adamın kötü davrandığını vs. düşünmüyorum. Farkında bile değildir. Kızımız kafasında kuruyor gibi. Zira adamın kötü davranmasını bile kendisine karşı bir ilgi olarak algılıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…