- Konu Sahibi Evreka1800
-
Adam evlenmiş bu bölümü atlıyor olabilirmi arkadaşınız ? yoksa umrunda değil mi ?Bir arkadaşım var sizlere danışalım istedik. Şimdi bu kendisinin yöneticisi gibi birşey herhalde ben öyle anladım. Yani müdür gibi. Ondan hoşlanıyordu. Bu müdür bey anlamadı sanırım olayları gitti başkasıyla evlendi. Konu kapandı gitti derken arkadaşım tabi kalbi kırık ona soğul davranıyor, trip atıyor. Ama söylememiş duygularını. Sen misin bana soğuk davranan. Aylardır uğraşıyormuş arkadaşımla. Herkesin ortasında rencide etmeler, bağırmalar, herkesi yemeğe götürüp bunu çağırmamalar veya onun olduğu yemeğe gelmemeler. Ne yapsın şimdi arkadaşım. Fikirlerinizi bekliyoruz??
Sanki kimliğini, işyerini biliyoruz.Kk da ne zaman "bir arkadaşım, kuzenim,cartım curtum" şeklinde konu açılsa esas kız konu sahibi çıkıyor:) Ya yemiyoruz artık bırakın arkadaşlar ya hiç açmayın konuyu da açıkça yazın insanları da aptal yerine koymayın burda:)
arkadaşın hak etmiş...Bir arkadaşım var sizlere danışalım istedik. Şimdi bu kendisinin yöneticisi gibi birşey herhalde ben öyle anladım. Yani müdür gibi. Ondan hoşlanıyordu. Bu müdür bey anlamadı sanırım olayları gitti başkasıyla evlendi. Konu kapandı gitti derken arkadaşım tabi kalbi kırık ona soğul davranıyor, trip atıyor. Ama söylememiş duygularını. Sen misin bana soğuk davranan. Aylardır uğraşıyormuş arkadaşımla. Herkesin ortasında rencide etmeler, bağırmalar, herkesi yemeğe götürüp bunu çağırmamalar veya onun olduğu yemeğe gelmemeler. Ne yapsın şimdi arkadaşım. Fikirlerinizi bekliyoruz??
İyi de orası iş yeri aşk meşk yaşanacak yer değil ki.Bir arkadaşım var sizlere danışalım istedik. Şimdi bu kendisinin yöneticisi gibi birşey herhalde ben öyle anladım. Yani müdür gibi. Ondan hoşlanıyordu. Bu müdür bey anlamadı sanırım olayları gitti başkasıyla evlendi. Konu kapandı gitti derken arkadaşım tabi kalbi kırık ona soğul davranıyor, trip atıyor. Ama söylememiş duygularını. Sen misin bana soğuk davranan. Aylardır uğraşıyormuş arkadaşımla. Herkesin ortasında rencide etmeler, bağırmalar, herkesi yemeğe götürüp bunu çağırmamalar veya onun olduğu yemeğe gelmemeler. Ne yapsın şimdi arkadaşım. Fikirlerinizi bekliyoruz??
Sanki sevgili olmuşlar da trip atıyor
O değil de bi kere de çaycıya ofisboya güvenliğe aşık olun be...
hep bu 'erkenci kuş' , 'kiralık aşk' dizileri yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?