Arkadaşım müdüründen hoşlanıyordu, olanlar oldu?

Adam evlenmiş bu bölümü atlıyor olabilirmi arkadaşınız ? yoksa umrunda değil mi ?

Öncelikle üyelik alıp, kendi konusunu kendi açacak.
Başkasının adına konu açmak yasak.
Ayrıca arkadaşın saçmalamış. Kendini uzak tutsun işine baksın

Sanki kimliğini, işyerini biliyoruz.
Neden çekiniyorlarsa?

arkadaşın derdini dert bilip konu açacak kadar tanıyormuşsunki burdasın. ama ben şu kısmı anlamadım:'yöneticisi gibi birşey herhalde ben öyle anladım. Yani müdür gibi.' ne demek bu.ne olduğu kesin değilmi?yuvarlak cümleler kurmuşsunuz hep .konu çok eksik.aralarında bişey geçmemişse bende bişey bilmiyorum.yoksa elin evli adamına trip atmak neyin zihniyetidir. inin mümkünse elin evli barklı erkelerinin yakasından.

Son düzenleme:
Elin evli barklı adamına neyin tribini atıyomuş önce onu sormak lazım ilkokul 1.sınıf arkadaşına

adam EVLI! EVLI YANI neyin tribini atiyor neye gore kalbi kirilmista soguk davraniyor?

once bi idrak etsin adamin evli oldugunu, bide napacakmis diye fikir istiyor.

Allah bu arkadaşlarımıza akıl fikir versin .

iyi ki arkadaşlarımız var yoksa kime üzerinden anlatırdık .

Evli barklı adama neyin tribi bu ?
Neye kalbi kırılmış pardon ?
Ne olmasını bekliyordu ?
Adam bir şekilde ( nasıl olucaksa artık ) hoşlandığını anlayacak aman kalbi kırılmasın yazık trip atar sonra diyip kendi sevdiğiyle evlenmeyecek öyle mi ?
Bazı insanlar kafaları güzel geziyorlar KESİN !

Adam iyi yapiyormuş. Arkadasin ilgi duydu diye adam karsilik vermek zorunda mi? Oyle bir yazmissiniz ki sanki adam, arkadasinizin hoslandigini anlamadigi icin baskasiyla evlendi. Arkadasinizin hoslandigini bilse hemen arkadasinizla evlenirdi.

Arkadasiniz kim ve hangi sifatla elin adamina evlendi diye trip atiyor, tavir aliyor? Cokta guzel rezil edilmeyi hak ediyor. Yapacagi tek sey adamdan uzak durup davranislarina ceki duzen vermek yada isten ayrilmak.

Müdüre aşık arkadaş sen misin yoksa

arkadaşın hak etmiş...

İyi de orası iş yeri aşk meşk yaşanacak yer değil ki.
Yöneticiye nasıl tavır alabilir ki
Aşk bile yaşansa dışarda yaşanır iş yerinde herkes işine bakar

Nasıl bir işyeri anlamadım, arkadaşınız müdüre trip atıyor iş ortamında hemde,
müdür de bir sorun mu var demek olayı anlamak yerine trip atıp dışlıyor.
Oyun parkına dönmüş

Arkadaşınız önce yetişkin gibi davransın. Ne o öyle, platonik aşık ol, adamın haberi olmasın gitsin sevdiğiyle evlensin, arkadaşınız müdürüne işyerinde trip atsın.
Adam müneccim mi? Ne bilsin o atılan triplerin kaynağında kendisine duyulan platonik aşk var.
Başka anlamlara yormuş olabilir. Abuk subuk tavırlar sergilediyse arkadaşınız o da artık bıkıp tavırlı davranmaya başlamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…