• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım ne yaparsam aynısını yapıyor

garip_bir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
454
4
66
Aksaray
şimdi bnm bi arkim var olmaz olasıca! ben ne yaparsam onu yapıyor. facede sayfa açtm aynısını açmş bnm kadar başarılı olamayınca hemen ümit hayranı olmuş ve ben ümit ibrahim kantarcılar'a bayılırım ölürüm oun için.. aşığım ben 0naa :) oda sırf bana inat cfacesinde ümitle ilgili şeyler paylaşmış. yok ismini yazmış soyadın kantarcılar koymuş aşkım falan yazmış sırf inadınak kafayı yiyceem ya elim ayağm tiriyo valla!!
Lütfen yardım edin ben napiyim bu kızla yaa :/

şimdi bnm bi arkim var olmaz olasıca! ben ne yaparsam onu yapıyor. facede sayfa açtm aynısını açmş bnm kadar başarılı olamayınca hemen ümit hayranı olmuş ve ben ümit ibrahim kantarcılar'a bayılırım ölürüm oun için.. aşığım ben 0naa :) oda sırf bana inat cfacesinde ümitle ilgili şeyler paylaşmış. yok ismini yazmış soyadın kantarcılar koymuş aşkım falan yazmış sırf inadınak kafayı yiyceem ya elim ayağm tiriyo valla!!
Lütfen yardım edin ben napiyim bu kızla yaa :/

Ümit İbrahim Kantarcılar da kim ola?
Arki nedir?

hemen feysinden engelle ve sil bu ona büyük bir ceza olur :D

sende biliyorsun bu feys denilen site ekmek su gibi önemli.

ben 16 yaşındayım o 13 :D
ama sormayın gitsin o bnden daha olgun böyle bir havalar falan siniro luyorum hiç arkadaşım yok bir o var buda siniriim bozuyor aptal aptal hareketler yapıyor morelim boyk evde tek başıma ne yapacağımı bilmiyorum :/ Çok morelim bozuukk :((

:60::60::60::60::60::60::60::60:polise bildirmelisin.
Yakalasınlar onu öldüsünler coplasınlar mahvetsinler.

bence:37:

Güldüm akşam akşam.Ya tabi herkesin kendine göre sorunları var da bu kadar basit bir şeyi böyle büyütmek neden???

Moralim çok bozuk evde ne yapıcam tek başıma demişsin.İnanki sadece bu şekilde yazsan millet yaa tüh acaba ne oldu der:1::1::1:

Çocukça yani.....

Güldüm akşam akşam.Ya tabi herkesin kendine göre sorunları var da bu kadar basit bir şeyi böyle büyütmek neden???

Moralim çok bozuk evde ne yapıcam tek başıma demişsin.İnanki sadece bu şekilde yazsan millet yaa tüh acaba ne oldu der:1::1::1:

Çocukça yani.....

bak...
bir dedrdim var satyfasında bile belki bir nedeni var belkş yok paylaşn diyo paylaştm dalga geçeceğii bilseydm hiç yapmazdm snçta budea bnm sorunum yanii :(

bak...
bir dedrdim var satyfasında bile belki bir nedeni var belkş yok paylaşn diyo paylaştm dalga geçeceğii bilseydm hiç yapmazdm snçta budea bnm sorunum yanii :(

Ya derdinle dalga geçmek değil de mesela şu şekilde yazsan belki daha farklı olacaktı.

''Bi arkadaşım beni sürekli kıskanıyor ve özenti davranıyor.Bunu engellemek için çözümü olan var mı diye...''

Ama sen sanki çok büyük bir dert anlatoymuş gibi öldüm bittim şeklinde yazmışsın.Anlatmak istediğim buydu..Amacım seni kırmak değil.Ki her zaman olayları kendi yerime koyup düşünürüm.Yine aynı şekilde düşündüm.Aslında derdin değilde anlatımın biraz çocukça yani...Ayrıca kırdıysam özür dilerim..

Ya derdinle dalga geçmek değil de mesela şu şekilde yazsan belki daha farklı olacaktı.

''Bi arkadaşım beni sürekli kıskanıyor ve özenti davranıyor.Bunu engellemek için çözümü olan var mı diye...''

Ama sen sanki çok büyük bir dert anlatoymuş gibi öldüm bittim şeklinde yazmışsın.Anlatmak istediğim buydu..Amacım seni kırmak değil.Ki her zaman olayları kendi yerime koyup düşünürüm.Yine aynı şekilde düşündüm.Aslında derdin değilde anlatımın biraz çocukça yani...Ayrıca kırdıysam özür dilerim..

yyaa yok ö.değil ama benm morelm çok bozktu bnm ondan başka arkadaşm yok.. tek kalıyorum her zaman onun bana böyle davranması yüzündn sinir oldm tabi kmse kmseyi anlayamaz başlığıda değiştiremiyorum :(

ayy benim de karşi komşum gitmiş benim aldiğim bakkaldan almiş ekmeğini ianabiliyo musunuz :53:
ay çıldırcam! sanki başka bakkal yok :59::14:

Kadınlar Kulübü'ne yaş sınırı getirilsin!
Türkçeyi katlederek yazanlar ceza alsın!
Gerçekten derdi olanlar konu açsın!
Bu üçünü istiyorum!

Back
X