Arkadaşım ne yapmalı???

Arkasına bakmadan kaçsın :skandal:
Dönmezse ne olur soyliyim mi
Bütün ömrü kaynana ve eltilerle kavga edip sinir krizi geçirmekle geçer ha bide unutmadan hemen çocukta olur olan o yavruya olur. Koca konusuna girmek bile istemiyorum :KK43:
Yani işin özü arkadaşın kendini sevip kendine saygı duyuyosa girmesin bu işe yol yakınken dönsün. Bunca insan uydurma konusmuyo çok şahit olduk böyle evliliklere sonu hüsran :KK42:

Ben evleneli üç sene bitti hahahahhaahahahah bir senedir doğru düzgün konu açmadım ben ya hafızanın maşallahı var.Düğünden sonra takım alınmadı.Kaynanamla aynı binada da oturmuyorum alakam yok yani bu insanlar en azından dürüst eşimin ailesi gibi dalavereci değil 🤣
Sizin hayatinizla cok benzer iste. Bir yil olmus uc yil olmus cok onemli degil,siz ne onlem aldiysaniz arkadasiniza da aynisini soyleyin ki o da sizin durumunuza dusmesin. Ona da yazik gunah.

Burada olmasi gereken arkadasinizin oturup iyice düşünmesi. Eğer gerçekten nisanlisini seviyor ve bu olanlara katlanabilecegini düşünüyorsa devam etsin fakat ben hiç sıcak bakamadım bu yazılanlara. Ev borcu varsa gelin neden bileziklerini versin, o bileziklere güvenip mi ev yaptılar? Diğer gelinlerdende almışlar mı? Ayrıca bütün kardeşler aynı apartmanda bence olmaz mutlaka bi sıkıntı yaşanır. Yol yakınken iyice düşünsün kendisini yakmasın..
Allah bilir evin tapusinu da kendi üstlerine çıkarırlar :(

Back
X