Arkadaşım neden bunu bana yapıyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fd35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fd35

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
9
9
1
Çok yakın bir arkadaşımla 2 yıldır konuşmuyoruz. Bir sebepten dolayı tartıştık ve bir daha da ne aradık ne yazdık ne sorduk. Aramıza mesafe girdi. Çok samimi çok yakındık. Ama malesef o günden beri böyle. Arada ortak bir arkadaşımızla konuştuklarında beni ortak arkadaşımıza "napıyor" diye soruyormuş. Ve "selam söyle" tarzında... Her konuştuklarında bu iki kelimeyi söyleyen biri. Bu arada bu kişiyle sosyal medya hesaplarından birbirimizi silmedik. Öyle duruyor bende de. Aramız açık fakat fotoğraf paylaştığım zaman beğeni yapan biri. Ve 1 ay önce benim onda olan hırkamı giyip hikaye paylaşmış evinde, bunu da sayfasına girince gördüm fakat sessiz kaldım, birşey yazmadım tabiki. Sizce bu kişi neden bunları yapıyor anlamış değilim? Cevaplarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:

Tartışma sebebi ve tartışmanın sizleri nasıl etkilediğini bilmiyoruz. Arkadaşınız size selam gönderdiğine göre, kendisiyle yeniden konuşmak istiyorsanız; kendisini arayabilirsiniz.

Yeniden konusmak istemiyorsanız da, size selam getiren arkadaşınıza; o insandan herhangi bir haber veya selam getirmemesini, duymak istemediğinizi söyleyebilirsiniz.

Kötü bi sebeptenmi kusmustunuz? Belki hırkanin size ait olduğunu unutmuştur. Kanlı bıçaklı değilsiniz sonuçta ortak ark daşa arada sormasi normal merak etmis. Sizde konuşmak istiyorsaniz bi laf atın

Kötü bi sebeptenmi kusmustunuz? Belki hırkanin size ait olduğunu unutmuştur. Kanlı bıçaklı değilsiniz sonuçta ortak ark daşa arada sormasi normal merak etmis. Sizde konuşmak istiyorsaniz bi laf atın
Yok aslında çok saçmaydı ama o an ikimizde zıt fikirlerdeydik bu yüzden ters düştük. Hırkanın bana ait olduğunu bildiğinden eminim. Hırkalı fotoğrafını benim görmemi istemiştir belki de...

Yok aslında çok saçmaydı ama o an ikimizde zıt fikirlerdeydik bu yüzden ters düştük. Hırkanın bana ait olduğunu bildiğinden eminim. Hırkalı fotoğrafını benim görmemi istemiştir belki de...
Bencede ozman . Sana yeşil ışık yakmış. Sende yakışmış hırka, hala sakliyomusun yaz

Çok yakın arkadaşlar saçma bı sebepten iki yıl kus kalamaz bence kalyosa yakın değildir o siz öyle sanyomussunuz. İki koca yıl en yakın arkadaşımdan uzak kalamazdm ben. Bence bosverin birşey birkere bozulmussa hemde üzerine 2 yıl uzaklık eskisi gbi asla olmaz.

Tam olarak söylemek istediklerimi yazmışsınız , tekrarla düşmesin

O size yesil isik yakmis gibi kucuk ve basit gibi gorunsede siz ne yaptiniz peki bu anlattiklariniza karsilik .

Ben çok özledim fakat hep sessiz kaldım. Çok kez rüyalarıma girdi. Selamını aldım fakat hiç yazmadım. Sanırım onun yazmasını bekliyorum. Çekiniyorum.

Ben de 10 yıl boyunca hiç ayrılmadığım,kız kardeşim gibi olan bir arkadaşımla bir anda iletişimi kestim.Bir konudan dolayı ona çok kırılmıştım.Bunu ona da anlattım.Yani yüzleştim.Yine de verdiğim karardan dönmedim.Çok çok uzun zaman sonra atlatabildim bu olayı.Yıllar sonra tekrar bir şekilde karşılaştık.Hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya başladık.Çok nadir olsa da hastalık cenaze,düğün zamanlarında karşılaşır,telefon da konuşuruz.Ona kırgın değilim artık.Ama biliyorum ki hiç bir şey eskisi gibi değil,olamaz.Özlediğim o günlere dönemeyiz.Farklı hayatlar yaşıyoruz artık.
İsterseniz arayın ama hiç bir şey aynı olmuyor.

Belki de o da böyle düşündüğü için konuşma gereği duymuyordur... Belki de konuşmamak daha iyidir onun için. Ne bileyim

Belki de o da böyle düşündüğü için konuşma gereği duymuyordur... Belki de konuşmamak daha iyidir onun için. Ne bileyim
Kızgınlık,kırgınlık yada her neyse o zamanla geçiyor.Unutup,affediyorsunuz.O zaman ki güzel şeyler geri gelmiyor.Biz karşılaştığımızda geçmişi andık,ağladık,güldük,eğlendik.Ama o aramızdaki kırılma noktasını konuşamadık.Konuşsaydık bir şey değişirmiydi bilmiyorum.Belki sizinki farklıdır.Deneyebilirsiniz.

Benzer bir durum yaşadım bizde bir süre konuşmadık sanırım 1/2 yıl kadar, şuan konuşuyoruz ama hep birşeyler eksik, şimdi ki aklım olsaydı eğer konu çok çözülecek şeyse araya mesafe koymadan konuşurdum. Özlediyseniz yazın içinizde kalmasın konu eğer çok önemli değilse gurur yapılacak birşey yok bence.

2 yıl uzak kalabildiyseniz hayatınızda artık bir önemi yoktur. Hiç geriye dönmenin manası yok. Ben yaptım siz yapmayın sonrasında daha beter oldu. Ne gerek var belki sizin iyi olur aranız ama o riske değer mi? Nasılsa hayatınızdan çıkartıp unutmuşsunuz. Ben yerinizde olsam silerim, arkadaşıma da bana getirme selamlarını iletilerini der konuyu kapatırım.

Eften püften bi konu madem. E birbirinizi de hiç silmemişsiniz belli ki bi şekilde haber alınmış hep diğer taraftan. Barışın gitsin. İyi insanlara denk gelmek kolay olmuyor hele yaş ilerledikçe eski dostların kıymeti daha da artıyor

Özlemiş kendince adım atmaya çalışıyor ama alttan alttan yapıyor bunu. Belli ki açıkca söyleme cesareti yok.
Siz de özlediyseniz, barışılmyacak durum yoksa siz de karşılık verin.
Özlemiştir ama bana gelip yazacağı yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…