Evlenince hiçbişey değişmez diyorum ama sanırım yolların verdiği bi alışkanlığı var ve çok seviyorArkadaşınız yanlış yere odaklanıyor bence. Aldatmadan önce, şiddet var bu ilişkide. Her gün onlarca kadın katledilirken, bile bile lades der gibi o ilişkiye devam etme arzusundan uzaklaşsa keşke.
Onun durumu çok kötü ben üye olmadan burayı sürekli takip eden biriydim ve ona söyledim oda bende. Konu açmamı rica etti bende öyle üye olmak zorunda kaldım bilip bilmeden yargı yapmayın sadece insan gibi konuyu yorumlamanızı istedikArkadaşının hesabı yoksa zaten 15 dk önce üye olmuşsun sen değil o arkadaşın üye olsaymış.Ne geçiyor eline arkadaşım diye yalan söyleyince?
Daha niye sorguluyosun, dayak yemiş affetmişsin bi de. Aldatılmayı da mı affedeceksin napacaksın? Gururun kendine saygın hiç mi yok? Kafan mı çalışmıyo nedir yani? Bi tane akıllı yok mu etrafında?
Kişilik bozukluğu olabilir. İki farklı hayat yaşamak istemiş adam. Arkadaşında başka şeyler bulmuş öyle mutlu olmuştur. Diğer kadında başka şeyler bulmuştur. Öyle mutlu olmuştur. İşin içine şiddet girdiyse olaylar bambaşka olur. Ve detaylı bilmek gerekir. Yani neden şiddete vardı olay ne yaptı konu neydi sonrası ne oldu? Belkide arkadaşınız ailesjnin onaylayacagi bı tıp ama diğeri de adamın tam gönlüne göre bı tıp. Arkadaşın şimdi affetse bile adam da ozurler dilerse de tekrar yapmayacağı ne malum? Hani şöyle ufak kaçamak yapar binbir şekilde af diler vs ( bunu bile affetmez çoğu kimse) kadınız hepimiz yuvam yıkılmasın diye taş basar çocuğum var fln der. Ama koskoca bir yıl. Bildiğin ikinci hayati var. Yarın bir gün evlenir diğerine de ikinci ev açar. Sonrada *m üstünde fındık kırar.Herkese merhaba arkadaşımın hesabı olmadığı için ben onun adına yazıyorum size lütfen dönüş yaparsanız çok seviniriz
Arkadaşımın 5 senelik bi ilişkisi var ve üç ay önce nişanlandı nişanlısı her dediğini yapan alan gezdiren tozduran birisi ama sinirlenince hakaret küfür ve bi kaç kez de fiziksel şiddete uğradı çok sevdiği için hep affetti çocukta kendini affettirmeye çalıştı..
Derken nişanlısının 1 senedir başka bi sevgilisi olduğunu öğrendi tam bir senedir aldatılıyormus şimdi bi erkek sevmediği biriyle neden nişanlanır dediklerini yapar yada seviyorsa başkasıyla bunca zamandır aldatır mı?? Yani sevgilisi olan kişiye sevdiğini aşık olduğunu onu istediğini söylemiş hep ama arkadaşıma karşı da bu şekildeydi arkadaşın şu an çok kötü tecrübelerinize dayanarak sizce bi erkek neden bunu yapar cevaplarını bekliyoruz..
Hiç fark etmemiş çünkü hiç fark edeceği şekilde davranışı olmamış telefonu her daim elinde falan nasıl bu kadar fark etttirmemiş bende anlamadım ama sevseydi bir yıldır başkasıyla olmazdı değil miNedeni önemli mi? Ş*f*z olduğu için işte. Hem, o şeyleri yuttuysa bunu da yutar bence. Biz istediğimiz kadar yazalım, siz de istediğiniz kadar anlatın ama kesin affeder ve evlenir, ay korundum ama hemen hamile kaldım napıcam, diye de konu açar buraya. 1 sene boyunca bunu fark etmeyecek kadın da tanımıyorum
Herif poligamik işte, bu kadar sorgulanacak bir durum yok basit yani nedeni.Herkese merhaba arkadaşımın hesabı olmadığı için ben onun adına yazıyorum size lütfen dönüş yaparsanız çok seviniriz
Arkadaşımın 5 senelik bi ilişkisi var ve üç ay önce nişanlandı nişanlısı her dediğini yapan alan gezdiren tozduran birisi ama sinirlenince hakaret küfür ve bi kaç kez de fiziksel şiddete uğradı çok sevdiği için hep affetti çocukta kendini affettirmeye çalıştı..
Derken nişanlısının 1 senedir başka bi sevgilisi olduğunu öğrendi tam bir senedir aldatılıyormus şimdi bi erkek sevmediği biriyle neden nişanlanır dediklerini yapar yada seviyorsa başkasıyla bunca zamandır aldatır mı?? Yani sevgilisi olan kişiye sevdiğini aşık olduğunu onu istediğini söylemiş hep ama arkadaşıma karşı da bu şekildeydi arkadaşın şu an çok kötü tecrübelerinize dayanarak sizce bi erkek neden bunu yapar cevaplarını bekliyoruz..
Başka telefonu, hattı, sosyal medya hesabı falan vardır. Bence çok bağlanmış ve hiçbir şeyi düşünememiş. Şiddeti falan bile gözü görmüyor, yazık. Tabii ki sevse başkası olmaz. Acilen bırakması lazım.Hiç fark etmemiş çünkü hiç fark edeceği şekilde davranışı olmamış telefonu her daim elinde falan nasıl bu kadar fark etttirmemiş bende anlamadım ama sevseydi bir yıldır başkasıyla olmazdı değil mi
Hiç fark etmemiş çünkü hiç fark edeceği şekilde davranışı olmamış telefonu her daim elinde falan nasıl bu kadar fark etttirmemiş bende anlamadım ama sevseydi bir yıldır başkasıyla olmazdı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?