evet sevilmediğine inanamıyor psikolojik olarak iyi değil neden o zaman benimle nişanlandı beş senedir benim yanımda beni bırakmadı hayallerimle oynadı vs yani az bi zaman dilimi değil tam beş senedir birliktelerSizin derdiniz sanırım sevilmedigine inanamiyor. Bu gerçekle yüzleşmek istemiyor. Sevmek dediğimiz olgu çok geniş bir eylem. Herkes herkesi sever. Vaktiyle sevmiş nisan yapmış. Sevgisi bitebilir. İstediğini bulamamış olabilir. Aradığı şeyler arkadaşınizda yokmuş. Yani şöyle düşünün hepimiz Afrika'daki susuzluktan kırılan insanları çok seviyoruz ve üzülüyoruz. Ama onlar için ne yapıyoruz? Hangimiz onlara para yolluyor yada iletişime geçmeye çalışıyor?
Sevgi nedir? Sevilmek nedir? Burda çozume kavuşuyor her şey. Büyükannemin bir lafı var hiç aklımdan çıkmıyor. Kuru kuruya sevgi olmaz kızım der hep.
Bazen herseyi çok art niyetli sorgulamamak gerekir demek ki kötü durumda bende biseyler okusun diye kendine gelsin diye uğraşıyorum en yakın arkadaşım tabiki bilgim olacak bu sizi neden şaşırttıMaşallah ilişkilerinde ki her detaya da hakimsiniz. Anonim platformda insan neden arkadaşı adına konu açar ki hiç anlamam. Sürekli arkadaşınıza soruyor musunuz bu yorum geldi ne yazayım diye
Ben ona daha evlenmeden aynı evin içine girmeden şiddet varsa evlenince seni hergün döver neden barıştın ayrılmadın dediğimde ben çok üstüne gittim ağır şeyler söyledim vs vs gibi şeyler söylemişti sonradan çok pişman oldu falan dedi ama bilmiyor.
evet sevilmediğine inanamıyor psikolojik olarak iyi değil neden o zaman benimle nişanlandı beş senedir benim yanımda beni bırakmadı hayallerimle oynadı vs yani az bi zaman dilimi değil tam beş senedir birlikteler
Gezmek, tozmak, Alışveriş yapmak bi tarafta şiddet aldatılma diğer tarafta. Gönül ilişkisinden ziyade bir geçinme yönteminden bahsediyorsun, eğer maddi imkanlar ağır basıyorsa diğerlerine katlanmak durumundasın. Tabi gerçekten evlilik olursa.her dediğini yapan alan gezdiren tozduran birisi ama sinirlenince hakaret küfür ve bi kaç kez de fiziksel şiddete uğradı
Yani benim düşüncem tip olarak çocuk arkadaşına göre baya üst seviyede belki de o yüzden bırakmak istemiyor durumu da çok iyierkekmi yok çevresinde vursun tekmeyi gaz ver.
Hiç haberi olmadı yeni öğrendi şüpheleneceği şeyler de yapmamış Wp bile girmiyormuş arkadaşım yazmazsa Instagram falan tanımadığı hiç kimse yok atıyorum biriyle telefonla konuşsun o Araf’a arkadaşım arasın ss atmalar falan nasıl oldu bu iş ben akıl mantık erdiremedimNasıl nişanlılık ki bu 1 senedir aldatılıyo ve arkadaşının ruhu duymuyo.
Bu mu sorun sizce? Cevabı neyi değiştirecek? Arkadaşınız ne yapacak asıl mevzu bu değil mi?sizce bi erkek neden bunu yapar cevaplarını bekliyoruz.
Aldatma mevzusuna gelene kadar koca bir dağ var önünde arkadaşının ŞİDDET. Bence aldatılmaya üzülmekten çok bana şiddet uygulamış bir adamı neden hayatımda tuttum diye üzülmeliHerkese merhaba arkadaşımın hesabı olmadığı için ben onun adına yazıyorum size lütfen dönüş yaparsanız çok seviniriz
Arkadaşımın 5 senelik bi ilişkisi var ve üç ay önce nişanlandı nişanlısı her dediğini yapan alan gezdiren tozduran birisi ama sinirlenince hakaret küfür ve bi kaç kez de fiziksel şiddete uğradı çok sevdiği için hep affetti çocukta kendini affettirmeye çalıştı..
Derken nişanlısının 1 senedir başka bi sevgilisi olduğunu öğrendi tam bir senedir aldatılıyormus şimdi bi erkek sevmediği biriyle neden nişanlanır dediklerini yapar yada seviyorsa başkasıyla bunca zamandır aldatır mı?? Yani sevgilisi olan kişiye sevdiğini aşık olduğunu onu istediğini söylemiş hep ama arkadaşıma karşı da bu şekildeydi arkadaşın şu an çok kötü tecrübelerinize dayanarak sizce bi erkek neden bunu yapar cevaplarını bekliyoruz..
Arkadaşın kendi konu açsınHerkese merhaba arkadaşımın hesabı olmadığı için ben onun adına yazıyorum size lütfen dönüş yaparsanız çok seviniriz
Arkadaşımın 5 senelik bi ilişkisi var ve üç ay önce nişanlandı nişanlısı her dediğini yapan alan gezdiren tozduran birisi ama sinirlenince hakaret küfür ve bi kaç kez de fiziksel şiddete uğradı çok sevdiği için hep affetti çocukta kendini affettirmeye çalıştı..
Derken nişanlısının 1 senedir başka bi sevgilisi olduğunu öğrendi tam bir senedir aldatılıyormus şimdi bi erkek sevmediği biriyle neden nişanlanır dediklerini yapar yada seviyorsa başkasıyla bunca zamandır aldatır mı?? Yani sevgilisi olan kişiye sevdiğini aşık olduğunu onu istediğini söylemiş hep ama arkadaşıma karşı da bu şekildeydi arkadaşın şu an çok kötü tecrübelerinize dayanarak sizce bi erkek neden bunu yapar cevaplarını bekliyoruz..
bence nedenin nicinin hic onemi yok daha nisanliyken siddet uygulayan doven soven aldatan adam evlenince neler yapmaz. arkadasin resmen geleceginin fragmanini izlemis verilmis sadakam varmis desin kosarak uzaklassin bence kimse bukadar vazgecilmez olmamaliHerkese merhaba arkadaşımın hesabı olmadığı için ben onun adına yazıyorum size lütfen dönüş yaparsanız çok seviniriz
Yani oluyor böyle şeyler. Yorumlarda da belirtmişler. Toplumsal statü, aile isteği, iyi kız düzgün elimin altında olsun isteği.. sevmedi demek doğru olmaz seviyor demek de doğru olmaz. Dediğim gibi sevmek olayı çok göreceli ucu açık. 5 senelik bir yaşantı, anılar var. Ama devam ettirse sorun çok yaşayacak. Adamda zaten eminim özür dileyecek afettirmeye çalışacak. Çünkü o da aile ve etraftan baskı görecek.. hakkında hayırlısı olsun.Ben ona daha evlenmeden aynı evin içine girmeden şiddet varsa evlenince seni hergün döver neden barıştın ayrılmadın dediğimde ben çok üstüne gittim ağır şeyler söyledim vs vs gibi şeyler söylemişti sonradan çok pişman oldu falan dedi ama bilmiyor.
evet sevilmediğine inanamıyor psikolojik olarak iyi değil neden o zaman benimle nişanlandı beş senedir benim yanımda beni bırakmadı hayallerimle oynadı vs yani az bi zaman dilimi değil tam beş senedir birlikteler
Ben ona daha evlenmeden aynı evin içine girmeden şiddet varsa evlenince seni hergün döver neden barıştın ayrılmadın dediğimde ben çok üstüne gittim ağır şeyler söyledim vs vs gibi şeyler söylemişti sonradan çok pişman oldu falan dedi ama bilmiyor.
Sorularınıza cevap veriyorum küfür,hakaret şiddet aldatma ,yalancılık herifte 5 kötü özellik var herşeyi para ile yapıyor parası kadar işte.Herkese merhaba arkadaşımın hesabı olmadığı için ben onun adına yazıyorum size lütfen dönüş yaparsanız çok seviniriz
İlk başlarda hiç bi ilişki böyle olmaz bence sonradan oldu son bi ıkı senedir arkadaşım çok kontrol manyağı çocuk instagramına bi kişi bile eklese onu arayıp bulur Wp giriş çıkış takip eder ve çok fazla zaman geçirirler birlikte sanırım artık ilişki monoton oldu heyecanını kaybetti arkadaşım çocuğa çok düşkünAdamin buyudugu aile nasil, sevgi girla mi gidiyor yoksa birbirlerine masa sandalye gibi davranan ailelerden mi?
Arkadasiniz bu adamla tanistiginda aktif, kendi ayaklari ustunde duran, baskin, guzel veya akilli gibi ozellikleriyle on plana cikan bi kadin miydi?
Iliskinin baslarindan beri mi devam ediyor siddet hakaret vs berbat haller yoksa baslarda tam bir romantizm perisiydi de isteme soz nisan gibi ozel durumlardan sonra mi bozuldu?
Arkadasinizin ona karsi sevgi ve ilgi derecesini 1-10 arasi puanlar misiniz?
Anketimize katildiginiz icin tesekkur ederiz djdjd saka saka onemli bi yere varicam lutfen cevaplayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?