Arkadaşım nişanlısının 1 senedir başka bi sevgilisi olduğunu öğrendi (Aldatılma)

Ben ona daha evlenmeden aynı evin içine girmeden şiddet varsa evlenince seni hergün döver neden barıştın ayrılmadın dediğimde ben çok üstüne gittim ağır şeyler söyledim vs vs gibi şeyler söylemişti sonradan çok pişman oldu falan dedi ama bilmiyor.
evet sevilmediğine inanamıyor psikolojik olarak iyi değil neden o zaman benimle nişanlandı beş senedir benim yanımda beni bırakmadı hayallerimle oynadı vs yani az bi zaman dilimi değil tam beş senedir birlikteler

Maşallah ilişkilerinde ki her detaya da hakimsiniz. Anonim platformda insan neden arkadaşı adına konu açar ki hiç anlamam. Sürekli arkadaşınıza soruyor musunuz bu yorum geldi ne yazayım diye
Bazen herseyi çok art niyetli sorgulamamak gerekir demek ki kötü durumda bende biseyler okusun diye kendine gelsin diye uğraşıyorum en yakın arkadaşım tabiki bilgim olacak bu sizi neden şaşırttı

Mantıklı bir sebep sunsak. Hani şöyle kallavi bilimsel ne bileyim makaleye konu olmuş öyle bir sebep. Arkadaşınız ilişkisine devam mı edecek?

arkadaşına selam söyle evlenmeyecek tabiki... hayatını karartmak isterse bu insana evet desin. ne bekliyorki .... eve gelecek küfür, dayak oh öteki sevgiliye balim cicim. bu evde hizmetci...bir güzel düşünsün sevgi neydiiiiiiii

5 sene sürmesi arkadasinizin sucu ama

her dediğini yapan alan gezdiren tozduran birisi ama sinirlenince hakaret küfür ve bi kaç kez de fiziksel şiddete uğradı
Gezmek, tozmak, Alışveriş yapmak bi tarafta şiddet aldatılma diğer tarafta. Gönül ilişkisinden ziyade bir geçinme yönteminden bahsediyorsun, eğer maddi imkanlar ağır basıyorsa diğerlerine katlanmak durumundasın. Tabi gerçekten evlilik olursa.

Nasıl nişanlılık ki bu 1 senedir aldatılıyo ve arkadaşının ruhu duymuyo.

Nasıl nişanlılık ki bu 1 senedir aldatılıyo ve arkadaşının ruhu duymuyo.
Hiç haberi olmadı yeni öğrendi şüpheleneceği şeyler de yapmamış Wp bile girmiyormuş arkadaşım yazmazsa Instagram falan tanımadığı hiç kimse yok atıyorum biriyle telefonla konuşsun o Araf’a arkadaşım arasın ss atmalar falan nasıl oldu bu iş ben akıl mantık erdiremedim

Cevabı almak ona ne kazandıracak ki?
Neden aldattı ise aldattı boşverin. Uzak durun

Aldatma mevzusuna gelene kadar koca bir dağ var önünde arkadaşının ŞİDDET. Bence aldatılmaya üzülmekten çok bana şiddet uygulamış bir adamı neden hayatımda tuttum diye üzülmeli

Arkadaşın kendi konu açsın
Adam ş.siz
Niye ş.siz olduğunu biz ne bilelim

bence nedenin nicinin hic onemi yok daha nisanliyken siddet uygulayan doven soven aldatan adam evlenince neler yapmaz. arkadasin resmen geleceginin fragmanini izlemis verilmis sadakam varmis desin kosarak uzaklassin bence kimse bukadar vazgecilmez olmamali

Yani oluyor böyle şeyler. Yorumlarda da belirtmişler. Toplumsal statü, aile isteği, iyi kız düzgün elimin altında olsun isteği.. sevmedi demek doğru olmaz seviyor demek de doğru olmaz. Dediğim gibi sevmek olayı çok göreceli ucu açık. 5 senelik bir yaşantı, anılar var. Ama devam ettirse sorun çok yaşayacak. Adamda zaten eminim özür dileyecek afettirmeye çalışacak. Çünkü o da aile ve etraftan baskı görecek.. hakkında hayırlısı olsun.

Sorularınıza cevap veriyorum küfür,hakaret şiddet aldatma ,yalancılık herifte 5 kötü özellik var herşeyi para ile yapıyor parası kadar işte.
5 yanlış 1 insanda varsa onunla birlikte 5 koca seneyi heba eden arkadaşınıza nasıl kör olduğunu sormak isterim,benim soruma bu

Adamin buyudugu aile nasil, sevgi girla mi gidiyor yoksa birbirlerine masa sandalye gibi davranan ailelerden mi?

Arkadasiniz bu adamla tanistiginda aktif, kendi ayaklari ustunde duran, baskin, guzel veya akilli gibi ozellikleriyle on plana cikan bi kadin miydi?

Iliskinin baslarindan beri mi devam ediyor siddet hakaret vs berbat haller yoksa baslarda tam bir romantizm perisiydi de isteme soz nisan gibi ozel durumlardan sonra mi bozuldu?

Arkadasinizin ona karsi sevgi ve ilgi derecesini 1-10 arasi puanlar misiniz?

Anketimize katildiginiz icin tesekkur ederiz djdjd saka saka onemli bi yere varicam lutfen cevaplayin.

İlk başlarda hiç bi ilişki böyle olmaz bence sonradan oldu son bi ıkı senedir arkadaşım çok kontrol manyağı çocuk instagramına bi kişi bile eklese onu arayıp bulur Wp giriş çıkış takip eder ve çok fazla zaman geçirirler birlikte sanırım artık ilişki monoton oldu heyecanını kaybetti arkadaşım çocuğa çok düşkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…