Ben ona daha evlenmeden aynı evin içine girmeden şiddet varsa evlenince seni hergün döver neden barıştın ayrılmadın dediğimde ben çok üstüne gittim ağır şeyler söyledim vs vs gibi şeyler söylemişti sonradan çok pişman oldu falan dedi ama bilmiyor.
evet sevilmediğine inanamıyor psikolojik olarak iyi değil neden o zaman benimle nişanlandı beş senedir benim yanımda beni bırakmadı hayallerimle oynadı vs yani az bi zaman dilimi değil tam beş senedir birliktelerSizin derdiniz sanırım sevilmedigine inanamiyor. Bu gerçekle yüzleşmek istemiyor. Sevmek dediğimiz olgu çok geniş bir eylem. Herkes herkesi sever. Vaktiyle sevmiş nisan yapmış. Sevgisi bitebilir. İstediğini bulamamış olabilir. Aradığı şeyler arkadaşınizda yokmuş. Yani şöyle düşünün hepimiz Afrika'daki susuzluktan kırılan insanları çok seviyoruz ve üzülüyoruz. Ama onlar için ne yapıyoruz? Hangimiz onlara para yolluyor yada iletişime geçmeye çalışıyor?
Sevgi nedir? Sevilmek nedir? Burda çozume kavuşuyor her şey. Büyükannemin bir lafı var hiç aklımdan çıkmıyor. Kuru kuruya sevgi olmaz kızım der hep.