Arkadaşım !? Oğluma vurmuş

Honeybonny

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2018
161
260
23
44
İyi akşamlar hanımlar
Benim oğlum sayesinde tanıştığım bir arkadaşım vardı ilk başlarda iyiydik ama sonları biraz tuhaf hareketlerini görünce kendimi çektim ama ben bu kişi ile oetak arkadaşımız çok fazla o grupla da baya nir gezme falan oluyor. Birde günümüz vardı benim oğluma kendi gününde vurmuş 4 ay önce oğlum bugün söyledi oğlum 4 yaşonda ve anlattığı vurma şeklini de görüşmüştüm birkaç kere çocuklarına vururken.... Yani oğlum yalan söylemiyor eminim....
Vurmada şöyle eline vurmuş ha eğer diyeceksrniz ki ne var bir şey yazmayın çünkü ben grupta ve normalde kimsenin çovupuna laf bile söylemem bırak vurmayı...kimsenin haddi değildir terbiye vermek aile ve öğretmen dışımda...
Sinirimden nefes alamoyorum yani böyle bunun hesabını sormsk istiyorum...
Zaten grup içünden de bir iki kişi bana dedikodusunu yaptı ama ben genç düşünememiştir falan dedim zaten bana da tuhaf tuhaf konuşuyor rencide etmeye çalışıyor ben alttan alıyorum genelde salağa falan yatıyotum çünkü hıxursuzluk çıksın istemiyordum ve kendim götüşmeyi de bırakmıştım şimdi arada grupta toplsnınca götüşüyoruz...
Çocuğuma yapılan şeyin hesabını sormak istiyorum ve oğlumdan özür dilemesini..
Bana bir yol gösterin....
İşin sonunda bu kişi oğlumdan özür diledi. Yaptığının hatalı olduğunu söyledi...
Bu saatten sonra da ne evine giderim ne evime alırım.. Aynı ortamda da bulunmam..

Son düzenleme:
yuh ne hadsizlik. böyle tipler üste çıkar bence hiç uğraşmayın asla özür dilemez çocuktan dileyecek olgunlukta olsa vurmazdı zaten.

bir daha görüşmez kara listeme alır herkese de rezil ederdim ben olsam herkese anlatırdım. insanlar bilsinler çocuklarına vuran bir manyak olduğunu. çocuklarını sakınsınlar. terbiyesiz.

yuh ne hadsizlik. böyle tipler üste çıkar bence hiç uğraşmayın asla özür dilemez çocuktan dileyecek olgunlukta olsa vurmazdı zaten.

bir daha görüşmez kara listeme alır herkese de rezil ederdim ben olsam herkese anlatırdım. insanlar bilsinler çocuklarına vuran bir manyak olduğunu. çocuklarını sakınsınlar. terbiyesiz.
Zaten çok görüşmüyorum bir ara ailecek görüşüyorduk eşim bile rahatsız oldu bana davranışından bende elimi ayağımı çektim zaten...
Aslında insanlara da söylemek gerek bugün benim oğluöa yatın başkasının çocuğuna

Bende böyle yapmayı düşündüm...
Bu perşembe bir yerde görüşücez çocuklarının yanında olmadığı bir zaman sormayı ve özür dilemesini isteyeveğim...
Ne kadar hoşgörülü bir insanmışsınız, benim tepkim çok çok farklı oluyor çocuk, şiddet vb konularda. Özürü dilese dahi aynı ortamda yanlız bırakmayın ve yumuşayıp unutmayın lütfen. Doğurduklarımızı koruyup kollamak en birinci vazifemiz unutmayın. Değil ki arkadaş, en yakınlarınız dahil kimseye fırsat vermeyin. Herkes kendi emanetinden sorumludur

Yalanlayacak 4 yaşındaki çocuğun hayel gücüde malum destekcin olmayacak çocuk lafıyla hareket ettin olacak..başkasının çocuğuna vururken görmüş susmuşsunuz o zaman müdahale etseydiniz( ki ben olsam başkasının çocuğuna vururken görseydim inletirdim yeri göğü)inanırlardı bence artık susun ve görüşmeyin

Yalanlayacak 4 yaşındaki çocuğun hayel gücüde malum destekcin olmayacak çocuk lafıyla hareket ettin olacak..başkasının çocuğuna vururken görmüş susmuşsunuz o zaman müdahale etseydiniz( ki ben olsam başkasının çocuğuna vururken görseydim inletirdim yeri göğü)inanırlardı bence artık susun ve görüşmeyin
Kesinlikle aynı fikirdeyim.

İyi akşamlar hanımlar
Benim oğlum sayesinde tanıştığım bir arkadaşım vardı ilk başlarda iyiydik ama sonları biraz tuhaf hareketlerini görünce kendimi çektim ama ben bu kişi ile oetak arkadaşımız çok fazla o grupla da baya nir gezme falan oluyor. Birde günümüz vardı benim oğluma kendi gününde vurmuş 4 ay önce oğlum bugün söyledi oğlum 4 yaşonda ve anlattığı vurma şeklini de görüşmüştüm birkaç kere çocuklarına vururken.... Yani oğlum yalan söylemiyor eminim....
Vurmada şöyle eline vurmuş ha eğer diyeceksrniz ki ne var bir şey yazmayın çünkü ben grupta ve normalde kimsenin çovupuna laf bile söylemem bırak vurmayı...kimsenin haddi değildir terbiye vermek aile ve öğretmen dışımda...
Sinirimden nefes alamoyorum yani böyle bunun hesabını sormsk istiyorum...
Zaten grup içünden de bir iki kişi bana dedikodusunu yaptı ama ben genç düşünememiştir falan dedim zaten bana da tuhaf tuhaf konuşuyor rencide etmeye çalışıyor ben alttan alıyorum genelde salağa falan yatıyotum çünkü hıxursuzluk çıksın istemiyordum ve kendim götüşmeyi de bırakmıştım şimdi arada grupta toplsnınca götüşüyoruz...
Çocuğuma yapılan şeyin hesabını sormak istiyorum ve oğlumdan özür dilemesini..
Bana bir yol gösterin....

bi anne olarak empati kurup cevap vereceğim ben sizin yerinizde olsam ağzıma geleni söyler kadını rezil rüsva ederdim.. O kim oluyor ki sizin çocuğunuza dokunabiliyor? Bırakın dokunmayı benim çocuğuma kimse incitici bir laf bile söyleyemez. Gereken terbiyeyi ben veririm.

Başkasının çocuğuna vursa yani rezil ederdim ha benim çocupum ha başkasının...
Kendi çocuğuna vurdu...

Gorusmeyin insan mi kalmadi koca dunyada. Bu hadsizligi yapanin ozur dileyecegini sanmiyorum. Arkadas grubunuz sorarsa da soyleyin. Sonucta onlarin da cocuklari vardir. Onsuz gorusursunuz. Valla boylelerini alttan almaya gelmez. Cok sinir oldum. Ne demek vurmak.

Ya vurmadıysa.
Çocukların hayal gücünü biliriz değilmi.
Yüzde yüz emin değilseniz çokta sert olmayın bence.
Valla ben olsam saçını başını yolarim ki zaten konu sahibinin sakinlignden yüz bulmuş ki vurmuş çocuğa. Bu defa sert tavrını koymalı

Ne kadar hoşgörülü bir insanmışsınız, benim tepkim çok çok farklı oluyor çocuk, şiddet vb konularda. Özürü dilese dahi aynı ortamda yanlız bırakmayın ve yumuşayıp unutmayın lütfen. Doğurduklarımızı koruyup kollamak en birinci vazifemiz unutmayın. Değil ki arkadaş, en yakınlarınız dahil kimseye fırsat vermeyin. Herkes kendi emanetinden sorumludur
Ben unutmam çocuğumdan özür diledikten sonra da bir whats up grubumuz var orada yaptığını anlatıp , yani bugün benim oğlum yarın başkasının, anlatıp gruptan çıkmayı düşünüyorum....
Annesi yanında olmayan bir çocuk...nasıl hangi cüret , haklısınız...
Birde benim bu kişiye bu kadar alttan alma sebebim ailesi yok ölmüşler..annesi yok diye... Bu da tezatlık yaniii

Ya vurmadıysa.
Çocukların hayal gücünü biliriz değilmi.
Yüzde yüz emin değilseniz çokta sert olmayın bence.
Vurduğundan eminim , çünkü aynı şekilde bir kere oğluna vurduğunu gördüm , oğlumun anlattığı gibiydi...birde çocukların hayal gücü oluyor ama neyi ıydurup uydurmadığını anlıyorsunız ben oğlumun gözünün bebeğinden anlıyorum , annelik güdüsü, birde o gün oğlum çok ağladı bende bir saat oturup kalkmıştım ondan ağlamış..
Çok sinirliyim ama sinirle hareket etmek istemiyorum yani mantıklı davranıp bu kişiyi rezil etmek istiyorum

Yapmayın, bakın neler olup bitiyor çocuklarına inanıp güvenmeyen ebeveynlerden dolayı. En azından cesaret edemez kimse aklından bile geçirmeye
Çocuguna inanmasın güvenmesin demedimki.
Yüzde yüz eminliğini sorgulasın demek istedim.
Pata küte dalmasın kadına belki çocuk yanlış anladı.

Çocuguna inanmasın güvenmesin demedimki.
Yüzde yüz eminliğini sorgulasın demek istedim.
Pata küte dalmasın kadına belki çocuk yanlış anladı.
Aslnda yapmak istediğim bu ama yapmam hem kendime hakim olamam birde bu insan anne çocuğunun yanında yapmam yani...
Sakince sorucam , sakince oğlumdan özür dilemesini isteyeceğim sonrasında da kendisini whats up grubunda ifşa edip gruptan çıkacağım...
Aklıma daha sakince. Bir yol gelmiyor..

Çocuğunuza değer veriyorsanız bu yaşlarda kendinize toplu arkadaş ortamlarında deşarj olmak için zaman ayırmayın malesef kadınlar kendi çocukları gibi her çocuğa bağırma kızma sindirme hakkına sahipmiş gibi davranıyorlar. Dolandırıp sormaya gerek yok gidip neden Çocuguma vurdun seni başka çocuklarda şiddet uygularken gördüm ayıp gibi tersleyip cahil pislik diye rencide ederdim ona bu bir ömür yeter.

Back
X