Arkadaşım ona aşık olduğumu düşündü

Pisman34

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2021
348
140
18
Merhaba arkadaşlarım ve ablalarım. Sevdiğim saydığım bir arkadaşım vardı aşırı yakın olmasakda yakındık birden bana tavır almaya başladı sebebini sonradan öğrendim ona karşı bişeyler hissettiğimi düşünmüş şaka gibi ve bu kişi erkek arkadaşımla ortak arkadaş. Başka bir tanıdığımıza söylemiş işte bana şurada şöyle baktığını gördüm manalı manalı baktı kafama takıldı bu sefer kendimi kötü hissettim ne yapmalıyım sizce

Komik senin boyle bi sey soylemeden onun boyle bi cikarim yapmasi. bi de sana tavir aliyor yanina yakistiramadiysa demek. bosver gitsin sen de sil onu. demek ki sandigin gibi arkadasin degilmis bu kisi.

senin yaninda iyi telde kotu olan sevgiline noldu?

Her bakışınızdan bir anlam çıkarmaya ne kadar merakliymis bu arkadaş. Ben olsam karsima alır, sen ne diyorsun 'sana' aşık olduğumumu sandın diye gülerdim :)

Evet ama ona öyle bir elektrik verdiğim için kendimi suçlu hissettim

niye sen vermiş olasın.
vermediysen kendinden eminsen niye suçlu hissedicen?
kendine iş çıkarma.
o olmayan şeyi hissetmiş nasıl bir egosu varsa artık. sevgilin varken bile ona mahoş mahoş bakmışsın. çocuğa acıdım desen haklısın da kendini suçlu hissetmek ne alaka.

niye sen vermiş olasın.
vermediysen kendinden eminsen niye suçlu hissedicen?
kendine iş çıkarma.
o olmayan şeyi hissetmiş nasıl bir egosu varsa artık. sevgilin varken bile ona mahoş mahoş bakmışsın. çocuğa acıdım desen haklısın da kendini suçlu hissetmek ne alaka.
E sevgiliminde benimde arkadaşım yanlış izlenimi verdim diye düşündüm

Siz de kafaya takmissiniz yani bunun konusunu actiginiza gore. Kendinizden eminseniz amaan deyip gecerdiniz. Bunu niye taktiniz ki?

Kendince sizi reddetmis bi de. ona mi uzuldunuz... dusundugunuz her saniye kendinize zarar.

Komik senin boyle bi sey soylemeden onun boyle bi cikarim yapmasi. bi de sana tavir aliyor yanina yakistiramadiysa demek. bosver gitsin sen de sil onu. demek ki sandigin gibi arkadasin degilmis bu kisi.

senin yaninda iyi telde kotu olan sevgiline noldu?
Ay garip bilemedim işin garip tarafı hep o bana çok güzelsin gibi cümleler kurtardı sevgilimin yanında saçımda bişey varsa alırdı eğilir kulağıma bişey söylerdi içimden allah Allah derdim ama çok yakıştıramazdım e erkek arkadaşımda yanımda demekki karakteri böyle yoksa cesaret edemez derdim

Sevgilimle de çok şükür iyiyiz o hislerim geçti. Şimdide bunu düşünüp kendimi garip hissediyorum dertsiz başıma dert açmaya bayılırım sorduğunuz için teşekkür ederiiiim

Back
X