Arkadaşım ona aşık olduğumu düşündü

Siz de kafaya takmissiniz yani bunun konusunu actiginiza gore. Kendinizden eminseniz amaan deyip gecerdiniz. Bunu niye taktiniz ki?

Kendince sizi reddetmis bi de. ona mi uzuldunuz... dusundugunuz her saniye kendinize zarar.
E yakın olduğum arkadaşım olunca nasıl kafama takmayayım uzak değilki yakın

E sevgiliminde benimde arkadaşım yanlış izlenimi verdim diye düşündüm

yahu çocuk osuruktan nem kapmış illa açık açık yazdırdın.
senin problemin değil onun problemi.
sen niye kendini açıklamak zorunda olasın.
gelip sana söyledi mi ? söylemiş olsa sen yanlış anlamışsın derdin.
ben olsam sevgilime söylerdim hatta diğer ortak arkadaşlara. böyle böyle söylemiş küçük beyniyle benim ona arkadaşça davranışlarımdan komik anlamlar çıkarmış narsist zaar diye gülerek anlatırdım. hayır bir de bana tavır aldığını söylemiş kendini ne kadar önemli zannediyorsa fark etmedim bile derdim.

yahu çocuk osuruktan nem kapmış illa açık açık yazdırdın.
senin problemin değil onun problemi.
sen niye kendini açıklamak zorunda olasın.
gelip sana söyledi mi ? söylemiş olsa sen yanlış anlamışsın derdin.
ben olsam sevgilime söylerdim hatta diğer ortak arkadaşlara. böyle böyle söylemiş küçük beyniyle benim ona arkadaşça davranışlarımdan komik anlamlar çıkarmış narsist zaar diye gülerek anlatırdım. hayır bir de bana tavır aldığını söylemiş kendini ne kadar önemli zannediyorsa fark etmedim bile derdim.
Ahahahahahahahah çok haklısınız ben bazen ufak tefek şeyleri kafamda dağ yaparım ilk ona sorduğum zamanlar neden uzak davranıyosun diye seninle ilgili değil kafam bozuk hoff rahat değilim gibi tiplere girdi e iyi dedim yazmadım daha aklıma böyle bişey anladığı gelmediki deli mi ne

Siz de kafaya takmissiniz yani bunun konusunu actiginiza gore. Kendinizden eminseniz amaan deyip gecerdiniz. Bunu niye taktiniz ki?

Kendince sizi reddetmis bi de. ona mi uzuldunuz... dusundugunuz her saniye kendinize zarar.
Düşününce beni tanımadığınız için böyle düşünmeniz normal geldi. Ben yakın arkadaşlarıma biraz düşkün olurum. Birkaç erkek dostum var mesela onlar benim gerçekten öz kardeşimden farksız çok severim sayarım durum böyle oluncada kafamda düşünceler patladı demekki herkese o değeri vermemek gerek

Belki de haklıdır. Olmasa bu kadar etkilenmezdiniz bence. Muhtemelen fört ettiniz hoşunuza gitti ama sonra o korktu veya vazgeçti

Belki de haklıdır. Olmasa bu kadar etkilenmezdiniz bence. Muhtemelen fört ettiniz hoşunuza gitti ama sonra o korktu veya vazgeçti
Beni tanımıyorsunuz bu yüzden bişey diyemem ama yanlış düşünüyorsunuz. Sevgilim varken hadi onuda geçtim yanında flört edecek kadar midesiz değilim

Ay garip bilemedim işin garip tarafı hep o bana çok güzelsin gibi cümleler kurtardı sevgilimin yanında saçımda bişey varsa alırdı eğilir kulağıma bişey söylerdi içimden allah Allah derdim ama çok yakıştıramazdım e erkek arkadaşımda yanımda demekki karakteri böyle yoksa cesaret edemez derdim

Sevgilimle de çok şükür iyiyiz o hislerim geçti. Şimdide bunu düşünüp kendimi garip hissediyorum dertsiz başıma dert açmaya bayılırım sorduğunuz için teşekkür ederiiiim
Konuyu okurken "ay herkes bana aşık" modundaki ilgi açlıgı başına vurmuş ergen (ya da ergen ruhlu) bi adam belli ki, sadece kadınlardan çıkmıyor bu tipler, şaşırmayın ciddiye de almayın diyecektim ama.... Konu içindeki şu yorumunuzdan sonra bi şeyler yerine oturmadı.

Ya siz bize eksik ve taraflı anlatıyorsunuz konuyu ya da baska bi sey oluyo. Adam bilincli ya da bilincsiz bi sinsilik icinde sizi sevgilinizden ayırmaya calısıyo olabilir mi?

Koyuyla işaretlediğim yerde resmen sevgilimin yanında inceden benimle flört ediyodu ama ben konduramıyodum demişsiniz çünkü. Bu yeni söylenti de o hakeretlerin bi devamı olabilir. Özellikle belli yaş gruplarında erkeklerin primatlardan pek farkı olmadığı için oluyo böyle arkadasın yanındaki kadına göz dikmeler, kadınlar üzerinden birtakım çekişmeler.

Cok sinir bozucu...
Ben olsam arayip hakkimda arkamdan boyle konustugunu duydum hayirdir sen sizofren misin derdim.
Sadece senin degil, sevgilinin de arkadasiymis.. Utanmaza bak. Oyle bir sey hissetse bile bunu dile getirmemesi gerek. Manyak midir nedir :KK67:

Back
X