Arkadaşım ona aşık olduğumu düşündü

Kendini cok bulunmaz hint kumasi mi sandi nedir? Her bakistan anlam mi cikariyor? Nasil bir kafa yapisi?
Bu durumda hicbirsey yapmam. Ben hayatima devam ederim. Bu onun problemi. Hatta boyle hastalikli bir tipin uzaklasmasi da senin icin iyi olmus.

Ben olsam lafı bana getirenle "erkek kezbanı" lafını yollardım şahsa...
Çünkü cinsiyet ayırdetmeksizin "herkes benden hoşlanıyo yiaa" kafası varotik bir kafadır, bitirilmelidir.

Konuyu okurken "ay herkes bana aşık" modundaki ilgi açlıgı başına vurmuş ergen (ya da ergen ruhlu) bi adam belli ki, sadece kadınlardan çıkmıyor bu tipler, şaşırmayın ciddiye de almayın diyecektim ama.... Konu içindeki şu yorumunuzdan sonra bi şeyler yerine oturmadı.

Ya siz bize eksik ve taraflı anlatıyorsunuz konuyu ya da baska bi sey oluyo. Adam bilincli ya da bilincsiz bi sinsilik icinde sizi sevgilinizden ayırmaya calısıyo olabilir mi?

Koyuyla işaretlediğim yerde resmen sevgilimin yanında inceden benimle flört ediyodu ama ben konduramıyodum demişsiniz çünkü. Bu yeni söylenti de o hakeretlerin bi devamı olabilir. Özellikle belli yaş gruplarında erkeklerin primatlardan pek farkı olmadığı için oluyo böyle arkadasın yanındaki kadına göz dikmeler, kadınlar üzerinden birtakım çekişmeler.
Ya bazı erkekler olur ya kız arkadaşlarına yaklaşırken bişey demekten çekinmez iltifat eder ama samimiyetine yapar bunu o tarz bişeydir diye düşündüm siz böyle deyince de ayırma çabasında olması fikri çok mantıklı geldi e bu yarın öbür gün sevgilimin kulağına gidecekmi gidecek o güne kadar ben bak böyle böyle oldu desem e sen madem böyle hareketler gördün neden sustun diyecek (gerçekten konduramadım) demesem daha mı kötü olacak ay bilemedim saçma sapan bir olaya düştüm Allah sen çek beni

Cok sinir bozucu...
Ben olsam arayip hakkimda arkamdan boyle konustugunu duydum hayirdir sen sizofren misin derdim.
Sadece senin degil, sevgilinin de arkadasiymis.. Utanmaza bak. Oyle bir sey hissetse bile bunu dile getirmemesi gerek. Manyak midir nedir :KK67:
Arayıp ona prim vermemek istiyorum bir yandan ama bilemedim neyde ne düşünür kestiremiyorum dengesizin

Kendini cok bulunmaz hint kumasi mi sandi nedir? Her bakistan anlam mi cikariyor? Nasil bir kafa yapisi?
Bu durumda hicbirsey yapmam. Ben hayatima devam ederim. Bu onun problemi. Hatta boyle hastalikli bir tipin uzaklasmasi da senin icin iyi olmus.
Ama hala sevgilimle arkadaşlar :(

Sakın muhatap olmayın. Kendinizi de açıklamayın. Kendisi size pek bir meraklıymış.

Merhaba arkadaşlarım ve ablalarım. Sevdiğim saydığım bir arkadaşım vardı aşırı yakın olmasakda yakındık birden bana tavır almaya başladı sebebini sonradan öğrendim ona karşı bişeyler hissettiğimi düşünmüş şaka gibi ve bu kişi erkek arkadaşımla ortak arkadaş. Başka bir tanıdığımıza söylemiş işte bana şurada şöyle baktığını gördüm manalı manalı baktı kafama takıldı bu sefer kendimi kötü hissettim ne yapmalıyım sizce
Erkeğin kezbosu da hiç çekilmiyor arkadaş.

Merhaba arkadaşlarım ve ablalarım. Sevdiğim saydığım bir arkadaşım vardı aşırı yakın olmasakda yakındık birden bana tavır almaya başladı sebebini sonradan öğrendim ona karşı bişeyler hissettiğimi düşünmüş şaka gibi ve bu kişi erkek arkadaşımla ortak arkadaş. Başka bir tanıdığımıza söylemiş işte bana şurada şöyle baktığını gördüm manalı manalı baktı kafama takıldı bu sefer kendimi kötü hissettim ne yapmalıyım sizce
Egosunu yükseltmeye çalışmış kendince. Siz niye kötü hissediyorsunuz ki, boş verin ona değersiz olduğunu gösterseniz yeterli.

Back
X