- 2 Nisan 2015
- 14
- 1
- 3
- Konu Sahibi deryabseozdemir
-
çok mu yakışıklı kiSorma ya zaten sevgilim acayip biri peşinde baya kız varda onla ekmek yemek Paylaştim ben arkadaslikta kalmadı benim sevgilim taa izmirden buraya hiç gelmedi onun için gelicek ya saçma değil mi çocuk ceteymis falan o yetmiyo kuzenleride burda diyo delircem artık
kız profılın çook komiik:))))))))))))arkadaşın seninkine abayı yakmış
saol sweet senın avatarınakı bebıste cok tatlıkız profılın çook komiik:))))))))))))
sen bu adamı gordunmu?Valla oteki kizlardan zor kurtardim desem yeridir ya valla yazdigim iyi oldu sagolun hepiniz içim rahatliyo psikolojik sorunlari var ya hala gezmesin peşimde diyo insani delirtir boyleleri dört sene uzaktan iyi goturduk bazenarkadasim beni kiskaniyor kendi sevgilisi onu savunmuyor bana sevgilmi iyiliyo bazen benim sevgilim beni suresürekli ailesine falan herseye karsi savunuyor kiskanclik olabilir degil mi
:))))saol cnmsaol sweet senın avatarınakı bebıste cok tatlı
sende ilişkini kes o salak arkadasınlaValla oteki kizlardan zor kurtardim desem yeridir ya valla yazdigim iyi oldu sagolun hepiniz içim rahatliyo psikolojik sorunlari var ya hala gezmesin peşimde diyo insani delirtir boyleleri dört sene uzaktan iyi goturduk bazenarkadasim beni kiskaniyor kendi sevgilisi onu savunmuyor bana sevgilmi iyiliyo bazen benim sevgilim beni suresürekli ailesine falan herseye karsi savunuyor kiskanclik olabilir degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?