arkadaşım saçma bir şekilde sevgilime taktı sinirden deliriyorum yorum lazim ne yapmaliyim ?

sevgilin gelmiş gormus cetesi varmıs bes senelik arkadas bunu diyen ustelik ne alaka nerden gormus cetesi oldugunu niye oldurceklermiş

Yahu herkes nereden biliyor doğru olmadığını?

4 yıldır birbirini görmeden sevgili olduğunu iddia eden 2 kişi var ortada.

Konu ile ilgili başka bir bilgi de yok. Ne oldu da böyle bir iddia var, adam mafyacılık mı oynuyor, abuk sabuk arkadaşlarını toplayıp kızı rahatsız mı ediyor, nereden biliyorsunuz?

onun gözü mü war ne
Sevgilimle yan yana görüşmedik görüntülü falan konuştuk anasını bilirim babasi öldü gecen ay sulalesini biliyorum olay söyle basladi bunun gerizekali arkadasi benden numara istedi vermedim falan bu çocuk demiş ki bu çocuk neden gelmedi neden bunun yasini bekliyor falan ben sevgilimle bulusucaktim babası öldü falan arkadaşlar durumlar karışık ölen ölene suan hayatta gorebileceginiz en sanssiz insan benim ya benim annem babam bile taniyor hani hadi bucçocuk cete bizi neden öldürmek istesin ya madem geldi ben neden gormedim o o kizin evini bile bilmez arkadaşım sorunlu zaten polise giderim falan diyince hafiften korktum sevgilime iftira atması hoş değil arada ben yanarım ya arkadaşım la işi bile olmaz kiz 35 kilo ya dusunun artık

40272872, member: 245458"]Yahu herkes nereden biliyor doğru olmadığını?

4 yıldır birbirini görmeden sevgili olduğunu iddia eden 2 kişi var ortada.

Konu ile ilgili başka bir bilgi de yok. Ne oldu da böyle bir iddia var, adam mafyacılık mı oynuyor, abuk sabuk arkadaşlarını toplayıp kızı rahatsız mı ediyor, nereden biliyorsunuz?
[/QUOTE]
Benim sevgilim 26 yasinda

35 kilo mu:)))

Benim sevgilim 26 yasinda[/QUOTE]

Hanımefendi sevgiliniz 16 yaşında olsa daha komik olurdu zaten.

Ayrıca işi gücü var belli, 4 yıl sizi görmeye gelmemiş. Önce sevgilinizi sorgulayın. Tabi ortada bir ilişki varsa.

Olayı pek anlayamadım ?

yasin kac?
nasil yillardir görmedigin insana güveniyorsun..belki arkadasin hakli bile olabilir

yasin kac?
nasil yillardir görmedigin insana güveniyorsun..belki arkadasin hakli bile olabilir
hayatimda baska insanlarda oldu gorup tanistigim hepsinden ayri kazik yedim en uzun iliskim arkadasima gorduysen resmini cekseydin diyorum telefonum bozuk korktuk diyo attigi mesj bile sacmaydi arabada izmir kafe fln yaziyodu diyo arkadasim bugun boyle diyo sonra ozur dileyip onu savunuyo ondan bile ozur diliyo acaba gozu olabilir mi ya 2 gundur falan ondan ayrilmami istiyor hep oyle konular aciyi ki beni her konuda kiskandigini cok soyledi

ona guvenmem cunku benim kuzenimin sevgilisini ayartti bana iftira atip kuzenimle arami bozdu onu dovmeyelim diye de kanserim diye uydurdu

ona guvenmem cunku benim kuzenimin sevgilisini ayartti bana iftira atip kuzenimle arami bozdu onu dovmeyelim diye de kanserim diye uydurdu

Hanımefendi siz bu olaylarda bir tek arkadaşınızı mı sorunlu buldunuz?

4 yıldır görüşmediğiniz adamla birliktesiniz, görüştükleriniz her ne yaptıysa bu adam 10 katını yapar, ruhunuz duymaz. Babasının öldüğüne bile emin olmayın.

Ayrıca bu ne garip bir ilişkiler yumağı, asıl siz çetesiniz herhalde dövmeyesiniz diye kanserim diyor arkadaşınız. Yani güya arkadaşınız.

Hiç görmediği biriyle 4 yıldır çıkan bir kız, (ki muhtemelen boynuzlarin istanbuldan karsa yol olmuştur mantiken) bu yüzden konunu pek te sahiplenemedim. Artı olarak 4 yıl boyunca sevgilisi için bir kere bile izmir den kalkıp istanbula gelemicek kadar vasifsiz, boş beleş, erkeklikten nasibini almamış biri bir Brad Pitt olsa dahi onu adamdan sayıp sevgilim demeye devam edicek kız sayısı milyonda birdir bence. O sebepten arkadaşının bu kadar boş birine aşık olucagini ve bunun için türlü dalaverelere giricegini hiçççç sanmıyorum. Arkadasin elinden sevgilisini almak zaten başlı başına hayinlikken, seninkinin zaten arkadaşlığı yok sayicak kadar insanın gözünü dondurebilicek bir vasfı yok. Yeryüzünde yaşayan her beyin hücresi bilirki hiç bir erkek hem izmirde yaşayıp hemde hiç görmediği bir kıza asla sadık kalmaz. Sizin iliskinizin ciddiye alınır ne tür bi yani var ki arkadasin aşık olsun çocuğa da bi de ugrassin yani kısacası. O sebepten bence sen arkadaşına guvenmemek yerine sevgilini bi sorgula dicemde, BULURSAN. Teşekkürler.

Belki benim ilişkim hata tamam kimisine göre öyle sizin bir arkadasiniz var diyelim birlikte gülüp birlikte agliyosunuz arkadasiniz ac kaliyor ona yemekler tasiyonuz arkadasiniz gelip 3 ay siizin evinizde kaliyor kaldigi süreçte kuzeninizin sevgilisini ayartiyor sonra size bir güzel iftira atıyor sonra bu arkadasa guvenirsiniz dimi siz

[dmrlli, post: 40273019, member: 659176"]Hiç görmediği biriyle 4 yıldır çıkan bir kız, (ki muhtemelen boynuzlarin istanbuldan karsa yol olmuştur mantiken) bu yüzden konunu pek te sahiplenemedim. Artı olarak 4 yıl boyunca sevgilisi için bir kere bile izmir den kalkıp istanbula gelemicek kadar vasifsiz, boş beleş, erkeklikten nasibini almamış biri bir Brad Pitt olsa dahi onu adamdan sayıp sevgilim demeye devam edicek kız sayısı milyonda birdir bence. O sebepten arkadaşının bu kadar boş birine aşık olucagini ve bunun için türlü dalaverelere giricegini hiçççç sanmıyorum. Arkadasin elinden sevgilisini almak zaten başlı başına hayinlikken, seninkinin zaten arkadaşlığı yok sayicak kadar insanın gözünü dondurebilicek bir vasfı yok. Yeryüzünde yaşayan her beyin hücresi bilirki hiç bir erkek hem izmirde yaşayıp hemde hiç görmediği bir kıza asla sadık kalmaz. Sizin iliskinizin ciddiye alınır ne tür bi yani var ki arkadasin aşık olsun çocuğa da bi de ugrassin yani kısacası. O sebepten bence sen arkadaşına guvenmemek yerine sevgilini bi sorgula dicemde, BULURSAN. Teşekkürler.[/QUOTE]
herkesin düşüncesi farklıdır derdim sevgilimle ilgili değil yazdıkların içinde Sağol iyi geceler dilerim.

Arkadaşım diyen sizsiniz? Ben değilim 5 yıllık arkadaşım bunu yapan diyen.

Ne güveni? Ortada arkadaşlık da yok, sevgili de yok.

Konu da bu değil ayrıca. Kızın 35 kilo olmasından önce, ki psikolojik ve fizyolojik rahatsızlıkları olabilir, kendi hayatınızı bir gözden geçirin.

="dotalav, post: 40273010, member: 659710"]herkesin sevgilisine kimse karışamaz[/QUOTE]
Karisiyolar malesef

[QUaptalasik, post: 40273043, member: 245458"]Arkadaşım diyen sizsiniz? Ben değilim 5 yıllık arkadaşım bunu yapan diyen.

Ne güveni? Ortada arkadaşlık da yok, sevgili de yok.

Konu da bu değil ayrıca. Kızın 35 kilo olmasından önce, ki psikolojik ve fizyolojik rahatsızlıkları olabilir, kendi hayatınızı bir gözden geçirin.

[/QUOTE]
En guzeli ikisinden de kurtulmak galiba

E="danzeed, post: 40272824, member: 385304"]Yani sevgilin iatanbuldaymış ve çeteymiş öyle mi?[/QUOTE]
Hayir izmirden kalkmış hemen buraya gelmiş arkadaşım dedigim salak onun peşine düşmüş sonra ortadan kaybolmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…