• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım şahitlik yapmıyor

Aykadarguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
1.409
1.888
83
Arkadaşlar , eşimle fiilen ayrılmıştık ve ben kız arkadaşımın evine geçmiştim. Evleri ayırdık eşim eşyalarımı ve bileziklerimi getirdi ama sadece kendi ailemin aldıklarını getirdi. Onun ailesinin taktıklarını vermedi. Burda ev arkadaşım bilezikleri teslim almıştı. Şimdi boşanma davası açtım bileziklerimi geri almak için ama arkadaşım şahitlik yapmak istemiyor adımı sildir dedi. Ondan başka da şahit yok. Whatsapp konuşmaları var bileziklerin hepsini vermediğine dair ama arkadaşıma çok gücendim. Beni karıştırma beni ne ilgilendirir falan diyor. Sizce ne yapmam gerekiyor bu durumda ?

Arkadaşınız şahitlik yapmak zorunda değil sizin için elinden gelen iyiliği yapmış zaten, şahitlik konusunda bazılarının çekinceleri korkuları oluyor, özellikle ucunda maddi kayıp vs varsa insanlar bu konuda taraf olmaktan çekinebilir. Elinizdeki kanıtlarla yolunuza devam edin bence

Bizim halkımızda şahit olma konusunda böyle büyük bir çekince var.
Belki korkacak bir şeyi olmadığına dair bir konuşma yapabilirsiniz ve de bir avukata danışabilirsiniz başka ne yapılabilir diye.

Arkadaşlar , eşimle fiilen ayrılmıştık ve ben kız arkadaşımın evine geçmiştim. Evleri ayırdık eşim eşyalarımı ve bileziklerimi getirdi ama sadece kendi ailemin aldıklarını getirdi. Onun ailesinin taktıklarını vermedi. Burda ev arkadaşım bilezikleri teslim almıştı. Şimdi boşanma davası açtım bileziklerimi geri almak için ama arkadaşım şahitlik yapmak istemiyor adımı sildir dedi. Ondan başka da şahit yok. Whatsapp konuşmaları var bileziklerin hepsini vermediğine dair ama arkadaşıma çok gücendim. Beni karıştırma beni ne ilgilendirir falan diyor. Sizce ne yapmam gerekiyor bu durumda ?
Valla bende olsam bende yapmam etraf manyak dolu yarın öbür gün siz barışirsiniz olan kıza olur zorundada değil

Eşiniz onu tehdit etmiş gibi hissettim size cümleleri bile çok keskin çünkü

Arkadaşın haklı bence hele de geçen hafta benim yaşadığım olaydan sonra asla ne acırım ne yardım ederim insanlara hele de boşananlara

Neden haklı

Çünkü diyorsunki eşim sadece bizim taktıklarımızı getirdi kendi taktıklarını getirmedi arkadaşım teslim aldı şahit olmuyor. Pardon da neye şahit olacak Ki? Kız sadece altınları getirdiğine şahit olmuş
Getirilen altınların zamanında kimin taktığını takmadığını, eşinin tarafının mı senin tarafının mı taktığını kız ne bilsin

Son düzenleme:
Bili
Arkadaşın haklı bence hele de geçen hafta benim yaşadığım olaydan sonra asla ne acırım ne yardım ederim insanlara hele de boşananlara

Neden haklı

Çünkü diyorsunki eşim sadece bizim taktıklarımızı getirdi kendi taktıklarını getirmedi arkadaşım teslim aldı şahit olmuyor. Pardon da neye şahit olacak Ki? Kız sadece altınları getirdiğine şahit olmuş
Getirilen altınların zamanında kimin taktığını takmadığını, eşinin tarafının mı senin tarafının mı taktığını kız ne bilsin
Biliyor hepsini

Hayır eşim bela falan olmaz zaten farklı şehirdeler arkadaşımın tayini çıktı gitti bulunduğu yerden ifade vermek bile istemiyor ondan başka şahit de yok
Size zaten epey yardimci olmus, evini acmis. Elini verenden kolunu da istemeyin. Insanlarin sinirlari olabilir.

Bu konu bana bir anımı hatırlattı. Bir arkadaşımın eşi ile sorunları vardı. Gelip bana anlatırdı ama benim şahit olduğum birşey yoktu. Boşanma aşamasında şahit olamam istedi. Ben daha önce olurum demişim güya ona. Ben de olmak istemediğimi. Şahit olabilmek için olayı bizzat görmek ya da duymak gerektiğini söyledim. Ben sadece senin anlattıklarını biliyorum dedim. Kız bana bir sürü trip atıp arkadaşlığını bitirmişti. O kadar derdini dinleyip, birçok yararım olduğu bir insandı. İnsanoğlu ne tuhaf.

Bili

Biliyor hepsini
Nasıl biliyor, düğünde gelen takıyı yazıp kutuya atan olsa yine aklında tutamaz,anca siz söylersiniz önceden benim şunum vardı diye öyle bilir.
Bu konularda ısrarcı olmayın , gönül koymayın ret cevabını almışsınız.Baska çözüm yolları arayın.Belki kız size güvenmiyor, ilerde barisirsiniz diye düşünüyor.......

Back
X