• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım şahitlik yapmıyor

Burda gecen bir konu vardi. Adam sahitlik yapiyor. Cift barisiyor. Sonra kadin baristigi esi ile adami mahkemeye veriyor iftira atti diye. Bence kimse ugrasmak istemiyor. Hakli da bir yerde
Benim konum mu bu 🤣 sanırım benim geçen ki konumu diyorsunuz. Karı koca barışmıyor da
Kadın yalvar yakar şahit olmasını istediği eşimi sonradan eski eşi bunlar bana iftira attı değince kendini kurtarmak için yeni davada : “adam kendi geldi anlattı, anlattıkları doğrumu ben bilmiyorum demekki eşimle husumeti varmış ki şahit oldu” deyip suçu kalleşçe eşime attı

Birdaha aslaa şahit olmam oldurmam
Bakmak isteyenler için konumun linkini verdim
Konu sahibi oku da insanlar neden korkuyor gör
İlgili konum budur.

Son düzenleme:
Benim konum mu bu 🤣 sanırım benim geçen ki konumu diyorsunuz. Karı koca barışmıyor da
Kadın yalvar yakar şahit olmasını istediği eşimi sonradan eski eşi bunlar bana iftira attı değince kendini kurtarmak için yeni davada : “adam kendi geldi anlattı, anlattıkları doğrumu ben bilmiyorum demekki eşimle husumeti varmış ki şahit oldu” deyip suçu kalleşçe eşime attı

Kappelik nedir, nasıl yapılır?

Sen yazdirdiktan sonra şahitlik yapmak zorunda zaten hatta gelmezse zorla ifadesi alınır
Farketmez ki, gidersede benim şahit olduğum bir durum yok konuyu bilmiyorum der hatta gıcık olursa konu sahibine, yalancı şahitlik için adımı haberim olmadan yazdırmış der iyice beter eder. Ne gerek var
İstemiyorsa çıkarsın avukatın ismini kızın

Aynen. Gecmis olsun tekrar

Arkadaşlar , eşimle fiilen ayrılmıştık ve ben kız arkadaşımın evine geçmiştim. Evleri ayırdık eşim eşyalarımı ve bileziklerimi getirdi ama sadece kendi ailemin aldıklarını getirdi. Onun ailesinin taktıklarını vermedi. Burda ev arkadaşım bilezikleri teslim almıştı. Şimdi boşanma davası açtım bileziklerimi geri almak için ama arkadaşım şahitlik yapmak istemiyor adımı sildir dedi. Ondan başka da şahit yok. Whatsapp konuşmaları var bileziklerin hepsini vermediğine dair ama arkadaşıma çok gücendim. Beni karıştırma beni ne ilgilendirir falan diyor. Sizce ne yapmam gerekiyor bu durumda ?
Altın teslim almış sadece şahit olmak istemeyebilir. Aileniz falan olsa neyse de kız bilemez ki neleri kim taktı. Sizin beyanlarınız vardır tabi ama yine de bu manevi yüke girmek istememiş olabilir. Ya da başına bela almak istemiyordur. Kırılmayın malesef bu tarz şeyler başımıza bela açabiliyor. Sonuçta ayrılınca arkadaşınızın evine vs. geçmişsiniz kira vs. ödeseniz bile size destek olmuş belli ki. O yüzden elinden geleni yapmış birine kırılmak olmaz.

Bili

Biliyor hepsini

Ayy siz de yani kadını surda suçlu çıkartacağım diye amma yazıyorsunuz. Kimbilir ne zaman evlendiniz tek tek kim ne taktı ne bilsin arkadaş. Ben kendi takilarimi bile tek tek kim ne verdi hatırlamıyorum kaldı ki elin takısini mi aklında tutacak başka işi yok gibi.

Ayrıca milletin sorunlarıyla huzurunu bozmak zorunda değil kimse.

Evlenip 3 ay sonra ayrılmışsınız. Adam kendi tarafınızın taktığı altınları ve eşyalarınızı getirip vermiş. Niye anlaşmalı dava açıp hemen boşanmıyorsunuz? Yani siz masraf yaptıysanız karşı taraf da yapmıştır. Arkadaşınız size evini açmış, zor zamanınızda yanınızda olmuş. Elini vermiş kolunu istiyorsunuz? Şahit olacağı bir şey olsa tamam da hakim veya karşı tarafın avukatı "siz kim ne taktı tam olarak nasıl biliyorsunuz" diye sorsa ne cevap verecek. Memur anladığım kadarıyla ve sorun yaşamak istemiyor.

Bence daha fazla sorun stres yaşamayın önünüze bakın.

Arkadaşlar , eşimle fiilen ayrılmıştık ve ben kız arkadaşımın evine geçmiştim. Evleri ayırdık eşim eşyalarımı ve bileziklerimi getirdi ama sadece kendi ailemin aldıklarını getirdi. Onun ailesinin taktıklarını vermedi. Burda ev arkadaşım bilezikleri teslim almıştı. Şimdi boşanma davası açtım bileziklerimi geri almak için ama arkadaşım şahitlik yapmak istemiyor adımı sildir dedi. Ondan başka da şahit yok. Whatsapp konuşmaları var bileziklerin hepsini vermediğine dair ama arkadaşıma çok gücendim. Beni karıştırma beni ne ilgilendirir falan diyor. Sizce ne yapmam gerekiyor bu durumda ?
Merhaba
Bence arkadaşınız boşanma sürecinde size vermiş olduğu destekten dolayı bin pişman olmuş.
sınır çizmiş bu haliyle.
Arkadaşınızın değerli olduğunu düşünüyorsanız (ki değerlidir desteği düşünülünce) kusurunuzu bulup yüzleşin. Ve sonra dertleşin onunla.
Kazanın.
Şahitlik konusunda bir sürü ihtimal daha bulunabilir belki.
Kolaylıklar diliyorum.

Evlenip 3 ay sonra ayrılmışsınız. Adam kendi tarafınızın taktığı altınları ve eşyalarınızı getirip vermiş. Niye anlaşmalı dava açıp hemen boşanmıyorsunuz? Yani siz masraf yaptıysanız karşı taraf da yapmıştır. Arkadaşınız size evini açmış, zor zamanınızda yanınızda olmuş. Elini vermiş kolunu istiyorsunuz? Şahit olacağı bir şey olsa tamam da hakim veya karşı tarafın avukatı "siz kim ne taktı tam olarak nasıl biliyorsunuz" diye sorsa ne cevap verecek. Memur anladığım kadarıyla ve sorun yaşamak istemiyor.

Bence daha fazla sorun stres yaşamayın önünüze bakın.
Düğünde takılanları hepsi kadınindir.Eger ki kadın erkekten almak istemezse sorun yapmayabilir.

Sizin eşinizle ayrıldığınızda bile annesinden gizli barışıp buluştuğunuzu biliyorsa haklı olarak istemez şahit olmak. Bir daha barışmayacağınız nerden belli yani?

size söz mü verdi de şimdi kızıyorsunuz?
başta konuşsaydınız madem eve çıkmadan önce de ona göre yuvanızı yıksaydınız.
başta yapılacağı sonda yapmışsınız

Back
X